Отиди на
Форум "Наука"

Daniela_Tancheva

Потребител
  • Брой отговори

    13
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Daniela_Tancheva

  • Рожден ден 26.06.1987

Лична информация

  • Пол
    Жена
  • Пребиваване
    Пловдив

Contact Methods

  • Skype
    daniela87_t

Последни посетители

1026 прегледа на профила

Daniela_Tancheva's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Репутация

  1. Аз също мисля, че средата в която се намира човек, определя и характера му. Четох за една американска психоложка Каръл Дуик, която е провела проучване в Университета Станфорд, което показва, че характера на човек е много по-податлив на промяна, отколкото сме смята. http://www.zdrave.bg/popup.php?c=n&id=2546
  2. 2013 - Годината на Черната водна змия. Започнала е от 10-ти февруари http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1694488
  3. Земетресения има от край време, но с календара на маите хората започнаха да виждат всяко следващо като последното. Само внушения. Едно е да вървим към разрушаване на света малко по малко, друго е от раз всичко да изчезне. Нещо като се случи за пръв път и се започва с поредния армагедон - в САЩ избраха Обама и хоп - края на света, изригне вулкан - края на света, пуснат ли филм за маите - пак идва края на света, може да имаме черен папа - значи пак идва края на света. Пускаха предавания преди 24.12.12 за хора, които се подготвят за това по цял свят - нямам против да са подготвени за всичко, но като че ли пророчествата и идеята за Деня на страшния съд им пречи да си поживеят до колкото е възможно нормално.
  4. Точно! Едва е минал поредния край на света и до месец вече се говори за следващия ... Даже четох една статия, в която са описани предполагаемите дати за края на света за 100 години напред Явно голяма част от хората си падат по тези неща.
  5. http://svruhestestvenoto.com/index.php?option=com_content&view=article&id=46&Itemid=66 Преживяхме края на календара на маите, дали ще преживеем поредното пророчество за края на света?
  6. Колко успокоително е да знаем, че поне някой все още гледа към звездите ...

  7. http://www.vesti.bg/index.phtml?oid=3267171&tid=40 70-80 години са нужни да се възтанови озоновия слой извънполярните пояси, а този над Антарктика - след около 100

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...