Отиди на
Форум "Наука"

Joyride

Потребител
 • Брой отговори

  4
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

1 Ученик

Всичко за Joyride

 1. Исак Нютон, един от най-влиятелните учени на своето време, е предвидил, че краят на света ще настъпи през 2060 г. Предвиждането фигурира в ръкописите на известния физик, които от днес са изложени в Еврейския университет в Ерусалим. Изложбата е озаглавена “Тайните на Нютон“, предаде АФП, цитирана от БГНЕС. В писмо от 1704 г. английският физик и астроном, притежаващ завидни знания по теология и алхимия, прави изчисление, основано на фрагмент от Библията, Книгата на пророка Даниил. Според него трябва да изминат 1260 г. между възстановяването на Свещената Римска империя от Карл Велики през 800-а година и края на света. 17.06.2007 dnes.bg
 2. Joyride

  Злато

  Здравейте,бих се радвала ако някой може да ми помогне с един хубав и задълбочен материал за златото и по-специално приложението му.Благодаря предварително.
 3. любима негова книга ми е "На изток от рая"-много философия има в нея "Това е литературата - единство в многообразието" много си права за "Граф Монте Кирсто"-това е любимата ми книга наред с "Джейн Еър","Брулени хълмове","Конникът без глава","Престъпление и наказание","Малката стопанка на големия дом"
 4. Joyride

  Авторски снимки

  Това са правени наскоро от мен снимки.

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×
×
 • Create New...