Отиди на
Форум "Наука"

Joyride

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Joyride

Последни посетители

2421 прегледа на профила

Joyride's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Репутация

  1. Исак Нютон, един от най-влиятелните учени на своето време, е предвидил, че краят на света ще настъпи през 2060 г. Предвиждането фигурира в ръкописите на известния физик, които от днес са изложени в Еврейския университет в Ерусалим. Изложбата е озаглавена “Тайните на Нютон“, предаде АФП, цитирана от БГНЕС. В писмо от 1704 г. английският физик и астроном, притежаващ завидни знания по теология и алхимия, прави изчисление, основано на фрагмент от Библията, Книгата на пророка Даниил. Според него трябва да изминат 1260 г. между възстановяването на Свещената Римска империя от Карл Велики през 800-а година и края на света. 17.06.2007 dnes.bg
  2. Joyride

    Злато

    Здравейте,бих се радвала ако някой може да ми помогне с един хубав и задълбочен материал за златото и по-специално приложението му.Благодаря предварително.
  3. любима негова книга ми е "На изток от рая"-много философия има в нея "Това е литературата - единство в многообразието" много си права за "Граф Монте Кирсто"-това е любимата ми книга наред с "Джейн Еър","Брулени хълмове","Конникът без глава","Престъпление и наказание","Малката стопанка на големия дом"
  4. Това са правени наскоро от мен снимки.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...