Отиди на
Форум "Наука"

skiahtro

Потребител
 • Брой отговори

  630
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  1

skiahtro last won the day on Юни 8 2020

skiahtro има най-харесвано съдържание!

Репутация

376 Аспирант

Всичко за skiahtro

Последни посетители

970 прегледа на профила
 1. То е лесно отстрани, като имаш избор.. Това са вече претенции т.е. имаме презадоволяване! Ако имаш 10 ще избереш най-голямата, ама ако за 2 месеца няма ни една?
 2. Сигурно и размера, но по-важна е тръпката... Виждал съм милионери, дето се првят на маймуни, за 1 или 2 евро... Виждал съм и състоятелни хора, да се карат за 2 евро... Виждал съм милионери, да живеят, като скотове. Вероятно и вие сте виждали...
 3. Имаш голяма пъпка на носа... Изтискваш я! Прави ти кеф... Алчност е да искаш по-голяма пъпка на носа! Парите са средство! Ако ти трябват повече средства, добре.. Ако не ти трябват, за какво са ти? В гората съм щастлив! Отивам да живея в гората! Как парите ще ме направят щастлив? Не ми трябват пари в гората!
 4. Трупането, не сумата! Сумата е винаги недостатъчна за алчния! Действието доставя удоволствието! ...и придобиването, но до един момент, след което щастието изисква още допълнително действие.
 5. На същия принцип, може да се пусне нова тема "Носи ли здравето щастие?" или "Носят ли краката щастие на безкракия"... Естествено че ако нещо липсва и е необходимо и желано, ще носи щастие, защото става цел. Щастието може да бъде попълване на липси, но ако няма липси, ачността и ламтенето могат да бъдат и болест и нещастие. Щастието е, когато човек прави това което иска и това което му е приятно. Действието доставя удоволствие! Някой може да лови риба и да е щастлив, друг да търси съкровища и пак да е щастлив, за това не е необходимо задължително, да ламти и да трупа пари. Ако ня
 6. Не говоря за инвазивни методи..! Те са факт, но не вярвам коментиращите предварително, да са се подложили целенасочено на някаква инвазия, за да им липсва нещо.
 7. И аз съм тъп, понеже не разбрах иронията. Но не виждам разлика в твърденията, що касае "успелите българи", пък и коментарите са същите...
 8. Хубав виц, бях го забравил.. Значи, според мен проблема не е в поведението на успелите, а в поведението на неуспелите...
 9. Навсякъде има измамници, толерантността е различна! Обидно е да си измамник, обидно е да приемаш измамата, обидно е даже да допускаш, че може да мамиш за да успееш!
 10. Много добре! Стига да няма оскърбени... Значи приемаме измамата, като начин да станем успели българи... И щото измамата е най-лесния начин да успеем и ние който го можем, успяваме и измамваме всички... Въпроса е какво правим с некадърните, които се опитват да успеят, по нашия начин? А те са много, да не кажа цял народ.. Че има ли някой който да не се опитва да успее? Влизаш в бакалията и те мамят, влизаш в ресторанта и те мамят, отиваш в банката и те мамят, отиваш в хотела и те мамят, ходиш на почивка и те мамят, купуваш кола и ти я открадват, работодателя мами работника, р
 11. Както каза някой по-горе, парите са средство... Ако някой има достатъчно средства и трупа пари или каквото и да била друга стока, прави ли го само това успешен?
 12. В случая е лошо да бъдем прагматични и да игнорираме, защото както някой каза по-горе е оскърбително, ще има оскърбени, дяволи в казана и сочени с пръст. За да определим успеха, първо трябва да се определят ценностите. Без ценности, не може да има успех!

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...