Отиди на
Форум "Наука"

skiahtro

Потребител
 • Брой отговори

  67
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

44 Ученик

Всичко за skiahtro

Последни посетители

190 прегледа на профила
 1. Съжалявам, че те накарах, да страдаш два пъти повече, от другите! Един път от моите нелепости и втори път от своите недостатъци..! Оказа се, че Диоген не е прост и неук, а ти си опознал целия материален свят...!
 2. Ами брат ми, номера е, да не надхвърляш възможностите си, за интерпретация, на информацията която имаш. В случая, количеството информация, е без значение! Малко изглежда парадоксално, ама не е.. Знанието/истината, зависи само от правилната интерпретация на информацията, което съхраняваш. Всичко опира да възможности и усет, до къде може, да се разпростреш, т.е. да познаваш и осъзнаваш границата, на способностите си! Логиката, която ти винаги пропускаш! Давам ти за пример, пак твоите любими гърци, както винаги, те за всичко са помислили, преди нас: Да речем Диоген е прос и неук, Платон е образован и учен.. Диоген има много по-малко информация у ъкъла, от Платон, нали? Обаче Диоген, може правилно, да интерпретира малкото информацията, която има, като същевременно съумява, да не излиза от границите, на своята информираност! Получава се така, че глупака Диоген е винаги прав, той е максимално близо, до истината/знанието! Платон е учен, има много информация… Случва се, че грешно я интерпретира, излиза извън границата си, на възможност за интерпретация и греши! В случая е далеч от знанието/истината, което дава правото на простака Диоген, да го поправи. Глупака успява, да направи учения, на глупак! Историята, за която ти говоря може, да я намериш и прочетеш сам, ако не ти е известна.. Има и друг вариант.. Да си достатъчно наивен, за да кажеш истината, която всички знаят Просто не трябва, да имаш задни мисли...
 3. Лъва на герба също е митологична личност и това също не променя нищо.
 4. Никога не си ли се замислял, за информацията и възможностите и за интерпретация? Или как може глупака, ако знае, че е глупак, да се окаже по-учен от учения?
 5. И това как променя, правото на бащинство на Еней? Гърците, да не са отишли там, само по бананови листа?
 6. Има, но се пишат по различен начин и нямат нищо общо по м/у си! А из тръстиките се чува, че Бобо има магарешки уши...
 7. Разбира се елинистичната идея! За да си баща на народ, не е задължително, да се натоварваш физически, без презерватив, но и твоята теза, също не е правилна! ...Кемал Ататюрк, за престиж ли са го нарекли така или може би всички турци, са бастарди? При римляните - елините, има ясна и тясна културна връзка, не е необходимо, да я търсиш или измисляш, за престиж!
 8. Ама, за бонобо що нищо не казваш, въпреки че довода, също е издържан научно и е интерпретиран, по абсолютно аналогичен начин? Защо такава избирателност в науката у теб?
 9. М/у другото, сега като се замисля, точно 2% е и разликата в генома на бонобо и българите! Пренебрежимо малко, не мислите ли?
 10. Митология, ама символика! Еней е символ, носител на идея! Ромул и Рем, също са символи. Рим следва идеята на Еней, а не се вписва, ей така просто, щото било престижно! Има голяма разлика!
 11. Ти явно си нов и още не си се научил, да мълчиш, на такива въпроси
 12. За да търсим нещо, първото условие е, да знаем какво търсим! Условието на уравнението! Защо Атила е българин, а не турчин, примерно? Защо траките, са българи, а не гърци, турци, румънци?
 13. А може ли някой, да уточни, каква по-точно информация търсите? Досега никой не ми е отговорил на този въпрос. Всички търсят някаква информация и никой не знае каква.. Имаме българи, съответно имаме българщина, характеризирайте ми българщината и обещавам ви, че аз лично ще ви намеря българите... Нека го задам по друг начин въпроса, допускате ли че може, да съществуват българи, без българщина?

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×
×
 • Create New...