Отиди на
Форум "Наука"

skiahtro

Потребител
 • Брой отговори

  410
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  1

skiahtro last won the day on Юни 8

skiahtro има най-харесвано съдържание!

Репутация

228 Студент

Всичко за skiahtro

Последни посетители

512 прегледа на профила
 1. Обикновено този похват, го ползват псевдоучените, когато нямат отговор... Но понеже знам, че си истински учен, се доверявам на твоя избор.. ..А албанския е романски език и много прилича на влашки..
 2. Не бъди лош с маймуните, не ти се отдава! Няма майтап, всичко описано е историческа действителност! Обясни ми чисто исторически, ако някой се смята за трак, защо на същия принцип, да не се чувства маймуна? Какво го спира? Маймуните исторически, не са ли били преди траките? Ако ти например се смяташ, за трак, защо тогава трака, да не се е смятал за маймуна? Ако следваме логиката, щом трака се е смятал за маймуна, а ти за трак, дефакто се смяташ за маймуна! Нещо неясно?
 3. Така е! Траките са били повече от македонците, балканците повече от траките, а европейците повече от балканците! А маймуните са били най-много, щото са разпространени на сички континенти! Много подценявате маймуните вие и ги недолюбвате...! Отново съвпадение!!! Така се изпаряват и маймуните и в интерес на истината, не вярвам да са изчезнали, а по скоро са продължили да се наричат с местните названия...! Мисля си, че всеки автоКтонец, уважаващ себе си, би трябвало, да възприеме маймунската теория, задължително! Просто трябва съвсем леко, да промени възприятията си, без да е нужно, да променя ни най-малко разбиранията си! Маймуните всъщност, са истинските аристократи! Ето виж например, какъв аристократ може да е принц Чарлз, като прабаба му дефакто е живяла в пещера и е яла себеподобни, там на някакъв скучен остров населен с човекоядци? А? Маймуните са истинските създатели на културата във всичките и форми, на цялата цивилизация и на прогреса, като понятие и действителност!!! И това е факт, който никой не може, да обори...! Освен това никой не може, да обори твърдението, че маймуните са всъщност истинските аборигени, т.е. автохтони, където и да се намират, гарантирано са били първи и всички останали са жалки пришълци, учили се от маймуните и ползвали се от техния опит, наготово...! ...Мръсни крадци! И накрая, ако всички се възприемат, за маймуни, няма да има вече проблем с идентичността, какъвто проблем е описан, още от времето на Пайсий..! Дерзайте! Планетата е на маймуните!!!!!

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...