Отиди на
Форум "Наука"

skiahtro

Потребител
 • Брой отговори

  1005
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  4

skiahtro last won the day on Юли 22

skiahtro има най-харесвано съдържание!

Всичко за skiahtro

Последни посетители

1178 прегледа на профила

skiahtro's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

580

Репутация

 1. Има разбира се, но не е същата с майчината любов. Мешаш понятията в любовта, както мешаш и религиите.. Родителя може да учи детето, но родителя не е нито майчината нито бащината любов! Ако бяха, всички родители щяха да са безгрешни и идеални! Ето как бъркането на понятията те кара да вярваш, че бащината любов е виновна, че Иванчо бие с камъни децата по главите. За това по горе ти казах, че ако нямаш идея от понятията, не можеш да праиш правилни твърдения.
 2. Защо обвиняваш пак майчината любов? Какво ощо има бащата на Иванчо с майчината любов?
 3. Няма значение, независимо дали е добре или зле, ние ще обвиним майчината любов и ще я обявим за опасна, нали така?
 4. В такъв случай, майчината любов също може да е опасна. Всички майки са склонни към "самоволие" и крайности, ако нещо касае децата им. Трябва да ги заклеймим! Да не говорим, за безкрупулните майки, които се възползват от ситуацията, за лично своя изгода...
 5. Вероятно, но това не означава че го изисква вярата им.
 6. От къде им идва силата, го определяш ти, а не съм забелязал, да имаш особени познания по конкретната тема. А когато правиш твърдение е хубаво преди това, да са ти ясни понятията.
 7. Не можеш да обвиняваш, никоя религия, за действията на човеците, освен ако вярата не им го изисква!!
 8. То много хора които вярват в демони, ги обвиняват в безбожие или се смятат за атеисти...
 9. Защо е необходимо да мисля още малко, след като директно заявяваш че не вярваш в съществуването на богове? Мисли ти още малко, като правиш подобни твърдения! Обикновен въпрос ти задавам, а не искам да караш самолет. Чувал съм хора, да говорят за жените така... Хубаво е че вярваш на науката, няма лошо имай си и мнение, за религията, но да правиш такива пропагандни обобщения и да обвиняваш, значи си нямаш идея и всичко ти е налято.. Вероятно така се получава, защото вие атеистите, сте единствените вярващи тук... А-то, не отхвърля нищо, липсва му. Неслучайно те питам, дали вярваш в съществуването на богове, за да определя дали си атеист или друго.. Анти- отхвърля.. Има такива религии, но не всяка...
 10. Ама не е така, щото ако не им пукаше, нямаше да го правят на въпрос.. Се едно да обсъждат лак за нокти и да не им пука...
 11. Добре, да повторим тогава... Ти и Гравити не вярвате в липсата на богове...!!! Това значи, че все пак допускате съществуването им, просто не им вярвате, защото сте неверници...
 12. Да! Има различни религии. Науката го може същото. Не винаги науката е хуманна. Имаш ли представа колко научни открития не са признати, защото са нехуманни или са достигнати с нехуманни методи? Можеш ли да бъдеш сигурен, че "някъде" този научен принцип се спазва точно, според критерия за хуманност?
 13. Колкото е необходимо, докато отговора се избягва. Мен не ме интересува дали вярваш в богове, а дали вярваш в липсата на каквито и да било богове? А? Колко варианта имаш за отговор, на този въпрос??
 14. Айде бе и къде е тънката разлика, че сметката ви не излиза? Ми да почнем пак със забранените и неудобни въпроси на който не можеш да отговоряш? Ти вярваш ли в липсата на богове? Не съм сигурен за способностите на вярващите в бог, ма я да видим за тези които вярват в липсата им... Ти можеш ли да си представиш, че можеш да вярваш в богове? Имаш ли тази способност, за да определим на кой какво му липсва?
 15. Незнам дали тук има някой такъв какъвто твърдиш.. Лично аз мога да си представя, че може да не се вярва на богове.. Вярващите в липса на богове, не могат да си представят, че може да се вярва на богове. Всъщност за това го водим тоя спор..

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...