Отиди на
Форум "Наука"

skiahtro

Потребител
 • Брой отговори

  289
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

136 Ученик

Всичко за skiahtro

Последни посетители

321 прегледа на профила
 1. Не е психясване, а начин на мислене! Принципно, ако не мислиш и караш само на безусловни рефлекси, няма смисъл от никакви предпазни мерки. Това е най-общо казано и не важи само, за предпазване от инфекции.. Смисъла на маските е, че тези които се ръководят от безусловни рефлекси, които така или иначе са обречени, при почти всяка една ситуация изключваща директен удар по главата, в случая, по-трудно ще заразяват останалите.. Само това..
 2. Предполагам, ако екрана ти има някакъв защитен кристал, няма проблем. Иначе най-невинното което мога да се сетя е разреден бебешки шампоан.. Принципно, трябва да възприемаш телефона, като заразен и да си миеш ръцете и лицето след всяко ползване.
 3. Също в момента гледам само спешни случаи, след телефонен разговор.. Поемаме около 100% от случаите. От началото на епидемията, един път ми се е случвало, да пратя пациент в болница и то защото беше 4 годишно момиченце и трябваше анестезиолог. Но пък, за сметка на това са ни зарязали и нямаме даже спирт.
 4. На епидемията.. Маските сам съм ги правил, само слагам филтър.. Шлем не мога да нося, ползвам биомикроскоп и няма как..
 5. Дебела/двойна маска и филтър с активен въглен...
 6. Ти поне си напълно наясно, за ползата от маските, в случай когато инфекцията се предава, чрез капки/пръски.. Всъщност ръкавиците, които наблюдавам, да се носят масово, поне тук където съм, са доста по-опасен атрибут, защото дават някаква измамна сигурност, за сметка на личната хигиена..
 7. Лаплландец, ти си 4 в 1, като Карл, Маркс, Енгелс и Ленин, взети заедно..
 8. Извинявам се, някакси не ми дойде на езика, да те нарека "човече", за да спазя неотменените норми, за прилично поведение... Но нямам нищо против занапред, да те наричам така, ако го смяташ, за по-галантно и го позволяват нормите, за добро поведение, в извънредно положение..
 9. Само моя спам, ли забелязваш, жено? Вредата от маските може, да бъде само поради неинформираност, жено! Ако си информирана, може, да информираш и научната общност, жено!
 10. Нищо не пречи, всички държавнин хрантутници, които си седят в къщи, чешат се и се опиват от собствените си миризми, в момента и взимат заплати, да шият маски, за благото на народа! Потърси им сметка, защо не е така! Нищо против отрицателната ти енергия, но я насочи в правилна посока!
 11. В планината, ако си сам, не е необходимо маска на устата, но задължително я слагаш при среща с човек. Носиш си и дезифектант, за ръце!
 12. Питай си любимото правителство, не мен! Не обичам, да ме обвиняват, за чужди грехове! Потърси отговорността, от отговорните! Аз от първия ден нося маска. Уших си сам маски, и ги сменям постоянно..
 13. Говориш абсурди! Всеки парцал на устата и носа, върши същата работа, като маска! За целта може и стари гащи/прашки..

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...