Отиди на
Форум "Наука"

s7efani

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за s7efani

s7efani's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Автоматично ли? Засича държавата ли искате да кажете или? И да, английски е основният език.
  2. Не знам колко е правилно, но ще ви споделя далеч по-работещ и приятен блог за четене относно байкал lake baikal - лично работя по него, мой е, ако някой иска да помогне с нещо, нека ми пише ЛС или дори да си дадете мнението тук Бих се радвала на всякаква критика.
  3. Смешен факт за индийците - питат само за отстъпка. Работя често с тях в магазин и винаги питат, без значение каква е цената на продукта (варира в голям диапазон). Не знам дали за 8000 години са научили нещо повече от това, което ние знаем :D
  4. Моето мнение по темата е, че по-скоро ще сме като индианците в Америка сега - застрашен вид. Няма да залагам от кого ще сме застрашени или кой ни е превзел, но определено нищо няма да е същото.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...