Отиди на
Форум "Наука"

aprilz

Потребител
  • Брой отговори

    44
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ aprilz

  1. поне си съхраних мненията в друг форум, еч

  2. за втори път ме трият кат пиша за подлото христианство без аргумнти , нещастници сте!

  3. Зороастрийците са против-държавна религия. както и християнството е против-държавна религия. защото при христос се учат хората да обичат дори своите врагове. това по себе си е против-държавническа мисъл това е революционна мисъл и опасна за съществуването на всяка държава. ако при зороастрийците бог е умрял то тази мисъл е също против-държавническа мисъл, тъй като всяка държава търси своето узаконяване пред своите граждани или държани граждани чрез бог. тъй като иначе няма логически начин да държиш хората живеещи в градове= граждани под робствен контрол. градовете са последствие на съществуване на държава. без държава няма град! а без бог няма държава! селата са основани на социални правила! най кадърният и най умният се зачитат в селото най много. целта е селото като цяло да уживее. заради това зороастрийците трябва да са селски хора. при градът не е така там може и некадърен да стане кмет на градът. ако адам и ева значи аз съм първия човек то трябва да се добави аз съм парвия свободен човек който не се подчинява на държавата. а да се прави раиска искуственна градина е дело на държавата, тъй като всяка градина има граници, което по себе си е против идеята на свобода на зороастрийците.
  4. http://www.youtube.com/watch?v=cwmSThFEc1k...feature=related GM FORD IBM работят за хитлер, хенри форд дори е получил от хитлер герб за своята дейност. хитлер бил чел от форд за да напише маин кампф.
  5. Watch the 4:58 mark of the 3rd vid about 1920 depression. гледай от 4, 58 внимателно за всички прахосници държавни и прочие.
  6. един немец разправя, че още в самото начало на нападението на германия срещу ссср в бойни деиствия армията на ссср са ползвали масово американски пушки и картечници. това той знае от последното писмо което баща му го е писал преди да бъде убит.
  7. мутрите в БГто ги има и преди 2001 год, то терора тук не почва от 2001. терор си е имало в демокрацията вечно. но след 2001 това за запада е официалната политика. мутрите със джиповете ги има тук заради слабата държава. вместо държавата чрез данаци да осигурява сигурноста на населението и да му взима за това данаци, то тази служба са им отнели мутрите. и те гарантират спокойствие на тоз дето им плаща рекет. начи едните взимат данаци другите рекет = все пари. разлика никаква, дори може би мутрата да ти излезе по евтина виж братя галеви и тяхната подкрепа в дупница. силикона на дамите е от западната пропаганда за перфектно тяло, носи мангизи на куп сдружения. няма общо с осама. осама е да плашат с терор. дали ме принуждават да харча ли? ами естетственно , виж рекламите, виж политиците как се обличат какви коли карат, това и ние трябва да правим. нали са нашите примери. туй дет си купих компютър беше най голямото приключение в живота ми де светнаха ми много работи дет преди това неразбирах.
  8. колко е трудно да се дигне консумът може да се види от новата игра на западния тип демокрация а това е новата идея консумат да се дигне чрез терор. терор е система да се повиши консумацията и така да продължава да работи демокрацията. то и самият консум е един вид терор спрямо теглото му. яж повече за да консумираш след това лекарства, спорт и почивни пътувания до бани. терор е новият механизъм да се стимулира икономиката и да не се разпадне изкуственната система демокрация. за да организираш терор ти трябват малко държавни средства но ефекта е грандиозен, хората инвестират маса пари във високи довари купуват си оръжия, купуват си бронирани коли , записвателни осигурителни камери и кво ли още не. терор е и ще бъде най доходния бизнес за в бъдеще. нови идеи сега излизат и от генното инженерство и най различни грипни вируси. това пък стимулира покупката на медикаменти които си е печалба за фармаконцерни. да не забравим наркозависимите , това са най готините консуматори там вече им е зависима кратуната им от хероин. и на тях се осигурява хероин, евтино производство от афганистан. за това се грижат и цру и цялото нато дори.
  9. да но природата от която ние все пак зависим познава и динозаврите и се е отървала от тях та нищо чудно да се отърве и от хората. така че ние ако искаме да оцелеем трябва да мислим а не да продължаваме в демократичната посока.
  10. Да това е изхода само да се махне демокрацията. заменянето и с друга система. там най добре е да се търси новата старата система в миналото. през повоче от хилядолетията човешките племена са живеели в малки групи и без да са водели войни помежду си, за до поробят другите племена. робството е свързано с откриването на желязото , бронза и възникването на оръжие за осмъртяване на човека. преди това нито природните ресурси на планетата не са вадени с такъв темп нито животинската и растителна природа не е страдала от сегашното чудовище човека. от миналото трябва да се учим как пак да живеем мирно.
  11. точно така е ! Демокрацията=консумация . защо комунизма изчезна? имаше кореком и консум само за определени хора. и другите искаха да консумират това беше главния стимул за смяна на системата. всичко друго кат интелектулни свободи беше и си е замазване на очите. плюскането да е обемно това им липсваше тогава на хората.
  12. и манипулираното общество е условие за да функционира икономиката на всяка демокрация. внушава се на човека, че е господ и са му нужни джипове, басейни, блестящи жени и прочие. той вече не е човек а животно за консумация. откъсва се от семейството си, нали е господ. това осъмотяване на човека е нужно за да може той да консумира. 67% от икономиката на сащ е консумация. до там са го докарали пропагандистите. пълна скръб.
  13. Пропагандата е основата на демокрацията http://www.fisheaters.com/centuryofself.html
  14. За съдебната система и депресията и някои закон: Нали са ни дали нашите чужди банки техните пари на нас като кредит. И ревът да ни е и правната система в ред за да могат те чрез техните тукашни банки да си търсят по съдебен път парите обратно и в спор да не вкарат в нашите затвори затова ако не им върнем кредитите. за това искат да има работеща съдебна система. дали кой кого тук заклал или е бил педераст или убиец това не ги интересува. важно е да има закони да не прекарат да си връщаме кредитите без да мъркаме. ние сме изгодна плячка в този смисъл тъй като имаме голяма частна собственност която я залагаме и която банките сега искат да ни я изземат. в сащ която има по дълъг капитализъм и са приживели каква огромна власт имат банките са направили по време на депресията през 30те години закони които да защитяват кредитополучателите от лакомията на банките. а този закон гласи така че ако банката ти даде пари тоест кредит за покупка на един недвижим имот тя банката неможе да ти вземе повече отколкото само този имот. това значи че ако цената на имота падне под стойноста на кредита ти можеш да дадеш ключовете и собственноста върху къщата на банката и нямаш ! никакви повече задължения към банката. така в момента постъпват масово в сащ и заради това я и има там голямата банкова криза. тук няма такъв закон! и това е престъпление. тук си вързан за този кредит независимо дали актуалната цена покрива кредита. и това води до катастрофа за кредитополучатела, която води в не малко случай до депресии и до самоубииства, заради това се казва и голямата депресия в сащ депресия. виж и Glass-Steagall Act
  15. Европейския съюз е престъпна организация да не окраде нас! парите дет ни дават е да си маскират истинската мисия. я виж колко милиарди евро борч натрупаха българите от западните ни банки( и за какаво късо време). и им купихме тяхните таратайки и тухли. и имаш ли представа , че това ще бъде бъдещето ни 500 годишно робство към тези западни хищници? от турците се отървахме за 500 години от руснаците за 50 години благодарение на тъпият им кумунизъм ама от западния капитализъм ще страдаме 500години. ".. В края на краищата едно е ясно - за да получи безвъзмездно някой (бил той човешки индивид или държава) нещо полезно (пари, стока или услуга), някой трябва да го даде, тоест да се лиши от него. А е ясно, че в наше време никой не се лишава от нещо стойностно, ако няма да има полза от това (изключенията само потвърждават правилото). Тогава пък възниква въпросът - какво губим, като печелим (получаваме). Впрочем, напоследък толкова и получаваме, де... Поводи за това да не получим ЕС намира достатъчно. Обаче вноските си внасяме безусловно..." да много интересен въпрос ама трябва да четеш и предишния ми пост. първо ЕС няма право да прави борч! значи може да харчи само това което получава. то е някакъв процент от брутния вътрешен продукт на съответната държава. виж гоогле. и за какъв сме им клин? да на пръв поглед няма смисъл? ама има. ние се задължаваме да си отворим пазара! това е размяната за тези помощи. помощите отиват за олигархията в България. а българският бюджет се лишава от парите от митниците и си отваря пазара за техните стоки и капитали. значи българския данъкоплатец на дребно му се дигат данаците а на олигарха му се дават чрез ЕС субсидии. Там малкия човек губи първо. Второ въвеждат се изисквания стандарти. виж например за колите за газовете и те прекарват да ги испълняваш. виж камионите които трябва да купиш например за лицензи и прочие и сигурно и за строителството. с две думи прекарват ти такива условия за да може например немската индустрия да си продаде скъпата стока. това е втора загуба за малкия човек. правят ти и други номера виж дигат петрола. пак те преибават и се оправдават с изисквания от ЕС. до тук малкия човечец е на пълна загуба. ебават те отвсякъде. за това пък германия е нетен вносител на парични средства. но прецени за теб ква ти е файдата. и сега отиваме към най важната причина да не вземат в ЕС! А това е да ни навържат за всички тия примери отгоре кредити на гушата, с които ние да купим немските продукти. сега трябва да ти светне де. и защо ни дават тези кредити? за да има кои да плаща на немските спестители лихвите по тяхните спестявания. И тук е връзката с пенсионерите. Пенсии, особнно частните се нуждят някои да ги плаща заедно с лихвите. И за това са избрали нас. Нали са ни дали техните пари на нас като кредит. И ревът да ни е и правната система в ред за да могат те да си търсят по съдебен път парите обратно и в спор да не вкарат в нашите затвори затова ако не им върнем кредитите. проблема е следния: кредита в една държава расте до едно време! от определено време вече на хората не им се тегли нов кредит. и заради това банките търсят да завладеят нови пазари. защото кредита на банката към теб дет тя ти е го дала се води нейн актив. иколкото повече активи една банка има толкоз повече печели и е уж по ликвидна. туй накратко де. но ще пиша ако не е ясно пак.
  16. да пействам това тук, костов от икономика нищо неразбира. но разбира кога е зле държавата. дянков казва че при рецесия е застрашен валутния борд. и е прав. тренчев лае, че вижте колко бентлей карат работодателите ерго те са нахуйници. и си заслужават да плащат високи заплати и осигоровки на работниците си. тоя е пълен идиот. костов каза че намалява потреблението на петрол. и от там се вижда бъдещета катастрофа и е прав. но казва да се осигурят плащанията за пенсионерите. и там греши. успеха на костов през1997 година дойде от това че им намали пенсиите на по 15-20лв на месец. от там бизнеса можеше да глътни повече въздух. ако не се повтори тази схема отиваме на същата катастрофа както през 1997 още преди другите държави да са фалирали, ще се наредим след естония, латвия и прочие. Бойко е тъп, въпреки че е генерал. това може само да му помогне обаче. той трябва да разбере сега в тази ситуция кой е врагът на България. а това са банките. и ако е истински националист трябва с всичките си сили да защитава българските заборчлели хора и фирми да ги пази от ужасните хишници банките. там е белата. а не корупцията. корупцията е следствие на банковата политика а не обратното. намеренията на тез отгоре ги слушах по радиото
  17. тук подсъзнателно се натръпва аргумента, че видиш ли те са те родили и отгледали и ти си им длъжен да им се отплатиш, чрез държавната пенсия които те получават. но тоз аргумент е празен по смисъл . като съм се родил не съм подписъл документ, че съм им длъжен доживотен длъжник. освен това те като са се родили с какво те са плащали на техните родители. ? с нищо! ако погледнем времето преди въвеждането на пенсиите. единственият дълг имаш да оставиш наследник след тебе си! но не и да си роб на твоите родители.! иначе снимката е готина , аз я виждам така, че старчето се надява отрепките пред него да му изплаща бъдещета пенсия. но както се усмихва арабинат май че старчето не си е направил правилно сметката.
  18. баща ти е работил и са му взимали пари за издръжка на тогавашните пенсионери. но тези пари ги няма вече за него не са спестени. той просто трябва да разбере както и всички останали пенсионери, че държавата го е излъгала тъй като тези от него изработени пари ги няма вече, похарчени са от други хора изядени са. за да се поддържа неговата пенсия сега е нужно държавата да лъже сегашните работещи че ще им дава в бъдеще пенсии. от една лъжа истина нестава.
  19. и защо има беднотия в българия? защото работещите изхранват 2.5 мио пенсионери и доста друга администрация. ако всички тез пари не ходеха в джоба на пенсионера ами в този на работещия бизнес тогава нямаше да сме бедни. но пенсионерите ни крадят нагло парите заради това сме и най бедните. защото на нашия гръб са се накачили много господари тоест пенсионери. и до пенсионерите. почти всички приходи от здравната система отиват също за покриване на разходите за безплатното лечение за възрастните и пенсионерите по болест. доказано е че когато човек отива към края на живота си той причинява най много разходи в здравната система. тъй че и почти всички вноски за здравната система отиват за пенсионерите. и това не е оправдано. тъй като пенсионерите не са бедни хора! те имат къщи апартаменти и имоти и по този начин са богати имат и спестявания. а тези изроди пенсионерски искат да бъдат издържани от младите хора, които нямат къщи апартаменти и имоти. а ако искат да поддържат някакъв стандарт трябва да се заробят чрез тегленето на борч. и това е крайно несправедливо. аз презирам пенсионери. в миналото е нямало система пенсионери, пенсионери е измислица от Бисмарк. Защо не се премахне тази лудост пенсия.?
  20. капиталисти вече няма. както посочих някъде и наетите работници в частния сектор са фактически държавни работници. а капиталисти са само тези които рискуват капитала си. и може да го загубят, само това са капиталисти. нает работник рискува само да го изгонят от работа но не и да загуби от работата си тъй като е на заплата. дефинирайте какво е капиталист преди да плямпате глупости.
  21. http://www.news.com.au/couriermail/story/0...5003419,00.html
  22. Преди 70000 години човечеството е било почти изчезнало от планетата наброявало е едва 2000 души! на цялата земя. http://www.welt.de/wissenschaft/article193...sgeloescht.html какво са боговете? религията е средство за властимащия вожд да намали цената на която той да подтиска своите подчинени граждани или роби. като те плашат не само със смърт от страна на вожда ами и от някакъв измислен бог, ти няма допълнително да подзираш своя господар ами ще го слушаш още повече. а защо от много богове са станали само един? отговора е защото на един вожд му трябва един бог а на много вождве в една държава им трябват много богове та всеки да си избере един и той да го представя. така че по горната логика Адам е първия вожд, който е и първия бог завладял чуждо племе и му е искал данаци, за да може да живее на негов гръб. и това е станало с помоща на оръжие от желязо или най вероятно от бронз. само оръжието може да подчини и да завладее чужди племена.
  23. * Rome itself was made up of over 1 million people and, though it would shrink remarkably after the fall of the west, no city would surpass that number until the great urban population booms of the industrial age, 1,500 years or more later. * The slave population of Rome approached 500,000 on its own, probably half of which were owned by the 600 men of the Senate. Additional estimates have suggested that of the total 65 million people, 2 to 10 million may have been slaves. http://www.unrv.com/empire/roman-population.php
  24. тук не си ме разбрал, измрели са милионите които той е навроявал, когато цезар е бил на власт на пример. и защо са останали само 20 000 през 6 век и са пасли овце? какви други райони какви пет лева? Рим станало селско градче заради по богати други региони? глупости. е сега си ти наред. къде са хората?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...