Отиди на
Форум "Наука"

новорегистриран2

Потребител
 • Брой отговори

  579
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  3

новорегистриран2 last won the day on Октомври 19

новорегистриран2 има най-харесвано съдържание!

Репутация

520 Аспирант

Всичко за новорегистриран2

Лична информация

 • Интереси
  Иван Вазов e бугарски поет со македонско етничко потекло, кojштo пoдoцнa исцело ја прифатил бугаристичката национал-шовинистичка доктрина

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ето в това видео е видно как боеприпаса променя траекторията си. Тук също. Обаче на други видеа, като че ли ползват артилерия.
 2. Още доказателства, че проблема при арменците е в командването им.
 3. Остава само да обясним на пусти южнокорейци и японци защо толкова държат на индустрията си, а не минат направо към облачни услуги. Или пък на глупавите англичани защо се опитват да се реиндустриализират, като вече си имат услуги. Американците също! Да живей, живей труда! Пардон, услугата!
 4. Вчера ми направи впечатление (много лошо), че огромната част от арменските загуби са от набора раждан между 1998 и 2002... Бърза справка в уикито показва, че тогава са родени около 80 000 момчета. Ако са верни изчисленията на украинския тавариш за около 10 000 убити и ранени, се получава, че арменците ги чака още по-силен демографски колапс. Трябва да се има предвид, че огромна част от тези 80 000 момчета са емигрирали и едва ли ще се върнат в Армения. Т.е. арменските загуби като процент реално живеещи в страната са още по-високи... Заради шепа чугунени глави, които не са мръднали в
 5. Не съм забелязъл САЩ да са загубили някой свой съюзник, но за последните два месеца една евразийска империя май загуби половината: 1. В Беларус още продължават с протестите. 2. В Киргизстан дойдоха проамерикански сили и веднага бе спряна руската помощ за страната. 3. За Армения май е ясно какво се очертава. И им остават Казахстан, Таджикистан и Монголия. Като Таджикистан е икономически сателит на Китай, в Казахстан национализмът тепърва набира сили и май им остават монголите... които също са икономически зависими от китайците.
 6. Доста обективни и точни мисли има този наблюдател.
 7. В петък предстои нова среща между външните министри... във Вашингтон. Едва ли ще има някакъв съществен напредък, но самата възможност страна-членка на одкс да преговаря в САЩ е много показателен.
 8. Да, явно всичко е било пушилка заради пораженчеството...
 9. Минфин предложил сократить 100 тыс. должностей в российской армии Неуставное отношение: Минфин подготовил реформу вооруженных сил Интересно дали ще го сторят... От една страна демографската ситуация в Русия не е много розова, от друга е в нова студена война със САЩ. В Средна Азия тепърва предстои да става интересно, а в Далечния изток са Китай, Кореите и Япония... Състоянието руската икономика и то е не никак розово... Руските сателити Беларус, Армения и Киргизстан са обзети от цветни революции или са във война... На фона на всичко това май е време да боядисат Кремъл в синь
 10. Руснаците почнаха да се преструват на добри и загрижени...
 11. Арменците пишат, че азерите са били принудени да се оттеглят от някои места. А във въпросното населено място Зенгиван/Зангилан са обкръжени няколко азерски роти. Предстои да видим дали това е реално случващо се събитие или мореден арменски фейк, за да не се изпада в пораженчество.

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...