Отиди на
Форум "Наука"

новорегистриран2

Потребител
 • Брой отговори

  295
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

225 Студент

Всичко за новорегистриран2

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. За да расте "технологичния" или който и да е друг сектор е нужно някой да потребява повече. Тъй като заплатите и производителността на труда са достигнали нива, които позволяват растеж с минимални показатели - 2 до 4%, то за да се стимулира продължителното потребление на по-високотехнологични продукти от все по-малко млади хора (застаряването е глобало явление) се търсят начини да се дадат пари (създадени от нищото) на населението. И към момента именно раздуването на имотния балон е най-ефективния метод плюс вкарването на имигранти, докато се обърне демографската тенденция и местните почнат пак да се плодят, а това ще отнеме още време. Is Elon Musk Right About Global "Population Collapse"? П.П. В строителството също се използват редица нови технологии.
 2. "Тигрите" на генерал Сухеил вече се предвижват към Манбидж, след постигането на сделка между Асад и кюрдите с руско посредничество. Трябва да се признае, че руснаците изиграха перфектно сирийската партия шах и спасиха Сирия, и не само!
 3. При условие, че американския министър на отбраната обяви, че се изтеглят от Сирия, на кого да вярвам? На соросиадата или на министъра?
 4. И така, сащиянците се изтеглят от Сирия... Честито на сирийците и Асад! Спечелиха войната, естествено с помощта на Ирани раша, но именно сирийците изтърпяха най-големите ужаси... За кюрдите какво може да се каже... едва ли някой друг народ може да има по-глупави водачи. Три пъти чичко Сам ги пусна по пързалката... П.П. Дано по-бързо да възстановим традиционно приятелските си отношения със сирийците.
 5. Интересно какъв ще да е тоя дрон или явление, което да следва АУГ две седмици от източния бряг на САЩ до Персийския залив и да не му свърши горивото... В ерата на хибридните войни е напълно/твърде възможно именно това и да правят, но от друга страна нло са наблюдавани още от началото на американската ядрена програма, както и при доста от ядрените опити. И това се потвърждава от достатъчно на брой разсекретени документи. Ако САЩ, или някоя друга страна разполагат с подобни възможности защо не ги използват масово срещу враговете си, а са принудени да харчат годишно стотици милиарди за разработки на далеч по-низши технонологии.
 6. TTSA нашумяха доста и се оказа, че участниците в нея съвсем не са случайни хора. Човекът, който е бил начело на програмата за изследване на НЛО и който е публикувал видеата има интересни публични изяви Интересно е как успяват да ги засекат нло-тата при навлизането им в земната орбита, благодарение на "следи" оставяни в магнитнитното поле заобикаляща Земята.
 7. После дойде поручик Ржевски (македонската имиграция) и настана един бардак...
 8. https://www.rline.tv/news/2019-06-05-lyubov-k-kosmosu-v-rkk-energiya-ukrali-tri-meshka-elektronnykh-plat-stoimostyu-desyatki-millionov-ru/ https://colonelcassad.livejournal.com/5264023.html
 9. Какво се случва при този глобален конфликт (Сегемгодишната война)? Имаме пълна промяна на съюзите и на баланса на силите... Същото се случва и при следващите глобални конфликти - ПСВ, ВСВ и Студената "война". Следователно при Трета световна война, желателно е да е студена, ще се случи същото. ----- В това интервю накратко е показано какво се иска за световен конфликт:
 10. Което е доказателство за... еволюцията... П.П. Ако допуснем, че креационизмът е истина и вонземни са създали човеците, то защо тогава са сложили косми под мишниците на хората...?
 11. https://www.smithsonianmag.com/science-nature/when-did-humans-come-to-the-americas-4209273/?no-ist=&page=3
 12. Тея два индивида на какво са продукт - (не)еволюция или креационизъм?

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×
×
 • Create New...