Отиди на
Форум "Наука"

новорегистриран2

Потребител
 • Брой отговори

  287
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

220 Студент

Всичко за новорегистриран2

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. После дойде поручик Ржевски (македонската имиграция) и настана един бардак...
 2. https://www.rline.tv/news/2019-06-05-lyubov-k-kosmosu-v-rkk-energiya-ukrali-tri-meshka-elektronnykh-plat-stoimostyu-desyatki-millionov-ru/ https://colonelcassad.livejournal.com/5264023.html
 3. Какво се случва при този глобален конфликт (Сегемгодишната война)? Имаме пълна промяна на съюзите и на баланса на силите... Същото се случва и при следващите глобални конфликти - ПСВ, ВСВ и Студената "война". Следователно при Трета световна война, желателно е да е студена, ще се случи същото. ----- В това интервю накратко е показано какво се иска за световен конфликт:
 4. Което е доказателство за... еволюцията... П.П. Ако допуснем, че креационизмът е истина и вонземни са създали човеците, то защо тогава са сложили косми под мишниците на хората...?
 5. https://www.smithsonianmag.com/science-nature/when-did-humans-come-to-the-americas-4209273/?no-ist=&page=3
 6. Тея два индивида на какво са продукт - (не)еволюция или креационизъм?
 7. Според уикилийкс не е баш така... https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/3099 ----- И не са само летающий тарелки... Интересни истории от съветския/руския флот...
 8. Без да се заяждам! Но и в Седемгодишната война театърът на бойните действия обхваща кажи-речи всички развити страни плюс колониите им - от Индия до Америките.
 9. А дали "голямата армия" е разполагала с нужната логистика за подобно начинание? Още повече, че дори обсаден по суша Петербург може да бъде снабдяван по море...
 10. Някои твърдят, че Третата световна война свърши през 1989... От друга страна нека кажем какво се разбира под "световна война", защото не виждам с какво т.нар. ПСВ и ВСВ чак толкова се различават от предишните европески войни... Франция и Великобритания са се млатили из колониите и преди това.
 11. За да се разбере албанската стратегия на Балканите трябва да се знае нашата от преди век... с леки намествания към албанските специфики следват нашия път. Толкова по темата.
 12. Косово тогава на какво е плод? Македония 2001? Прешево 2000? Развятото албанско знаме над Самуиловата крепост от преди месец какво е? Американските бомбардировки от 1999 са прякото доказателство за това колко дълбоко чичко Сам цени сърбия. Както емигрират така и ще се върнат всичките, стига да им свирнат феодалите им. Дали в Прищина знаят за това разделение? Македония 2001 бе филм режисиран в Тирана, с актьорски състав от Прищина и продуценти много надалече от Балканите... ----- сърбия даже ще изпрати целия си флот, че да блокира албанското крайбрежие...

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×
×
 • Create New...