Отиди на
Форум "Наука"

вишо убразувание

Потребител
  • Брой отговори

    6
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за вишо убразувание

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

вишо убразувание's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Репутация

  1. 99% от световната история е фалшива така че не се знае какво е било едниствено може да се правят догатки от фосили полудостоверни защото победителя определ яисторията загубилия няма право да я определя аистината може да е била на страната на загубилия . да речем когато крум у резнал тиквата на никифор може никофор да е бил прав върбишкия проход да муе бил преписан отдеда му и да му се е водило на негово име
  2. брекзит е да го направят по културния начин с договор като преди да напуснеш работа си даваш предизвестие за напускане а може да го направят и по некултурния начин теглят една майна и кой от къде е без никакви договори ама уж са англичани
  3. 1. разделно събиране на отпадъци 1.1 всяко нещо го опаковат в найлончета главичка чесън хоп в найлоновото пликче главичка крумит луг хоп в найлоново пликче 1.2. липса на контейнери за разделно събиране , по селата е страшно има опастност да ти скочат на бой ако не си от селото и си изхвърлиш боклука в контейнера пред някоя къща щото си бил техен и ти нямало право да хвърляш там или пък ако контейнера пред твоята къща е пълен и ходиш да си хвърлиш кофата в контейнера на съседите 1.3 бивши селяни в града - превръщат града в село 1.4 мачки и кучища по апартаментите - секи алтаф земал и рахожда куче и пикае и сере където му падне по тротоарните плочки и около стълбовете 2 .1000 езика 1000 азбуки 1000 преводача на глава от населението 3 .1000 вида винчета с различни глави права отвертка кръстата отвертка крива отвертка и тнт 4 .1000 вида букси ddr1 ddr2 ddr3 dd4 ddr5 ddr6 vga hdmi1 hdmi2 hdmi3 евробукса не евробукса 5 . 1000000 марки коли на всяка винчетата различни да вземеш от една да сложиш на друга не става 6 .всеки купил кола и кара по цял ден безмислено по улиците и харчи бензин и замърсява- бачка за бензин и кола 7 .банкова система работеща на основата на работа свършина в бъдещето ( кредити) а не на основата на вече свършена(трезор) 8. харчене на пари за глупости от богатите - мацанаци на стари починали художници и скулптори и др тъпотии. 9 . безлимитно богатство и безлимитна бедност 10. вървеж на сомотек и липса на инициатива за създаване на закони докато някой не бъде ударенв джоба и си плати за съответните лобисти да му прокарат закона .

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...