Отиди на
Форум "Наука"

Дидия Вайова

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Дидия Вайова

  1. Хайде хайде, тази радиация далеч не е толкова опасна, колкото я изкарваш. Гледа ли филма Чернобил? Имай предвид, че хора, които дори са гасяли чернобил и са били в съприкосновение с радиоактивни материали, са оцелявали. Филмът разказва историята само на най-заразените от радиацията.
  2. Случайно попаднах на този въпрос. Интересно е, едни източници в зъболекарските среди за пародонтита твърдят, че няма никакъв проблем с лечението.
  3. Случайно да сте гледали дали може да се излекувате чрез природни средства. При пневмония ползвах т-нареченото резене. Резене представлява малко известно растение в нашата страна. Наричат го още див копър и фенел. Резене всъщност е гръцка дума, а в превод наименованието на билката означава „гръцко сено“. Вярва се, че редовната консумация води до удължаване на живота. Освен това в миналото хората са гонели зли духове с помощта на билката. Римляните и древните египтяни са били убедени в нейните качества.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...