Отиди на
Форум "Наука"

dora

Потребител
 • Брой отговори

  1912
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  37

dora last won the day on Декември 22 2020

dora има най-харесвано съдържание!

Репутация

1944 Доцент

1 Последовател

Всичко за dora

Последни посетители

4277 прегледа на профила
 1. Разпознавам повечето мелодии, но не мога да напиша имената, това са сампли, от различните сидита на "Мистериите на българските гласове". Първото парче: Пиленце пее, Кюркчийски, изпълнение на хор "Филип Кутев", него мога да напиша без колебание. Ето оригинала:
 2. Има, и е изключително опасен. Виждате обаче, че и съществуването му, и опасността му се подценяват. Въпреки че от доста време виждаме как се отразява той и на политическата система, и управлението на държавата, вкл. в момента. Слави помете патриотите. С още от тяхното, но този път по стадионите. Чели ли са неговите почитатели някога качествени научни изследвания - едва ли. Огромната част от тях вероятно изобщо не знаят защо са гласували за него, освен защото с апломб им пее националистически песни по стадионите. Чака ни дълга политическа криза. Но понеже темата не е политическа, няма да продъл

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...