Отиди на
Форум "Наука"

Истинският Рай

Потребител
  • Брой отговори

    11
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Истинският Рай

  1. Според информация цитирана във фейсбук в Украйна Лукашенко обвинявал Сзо в измама след като след аутопсиии на уж болни от вирусът не са намерили и следа от него!Според думите му нямало нито 1 заразен!Е сега кой лъже!?Лукашенко,фейсбук с тази новина,Сзо,Григор Димитров и други като него!?Тогава Сзо трябва да плаща на уж заразените звезди!Защо им е на звездите да приемат!?Защо му е на Лукашенко да лъже!?Но има противоречия в данните за този вирус и това ме кара да мисля,че Сзо,Григор и др звезди лъжат!Ако вирусът бе толкова страшен и измамваше имунната ни система то масово всички щяха да измират и процентът на смъртност нямаше да е толкова нисък!При това в лято където грипни вируси лесно умират а по опасните свински,сарс и др по лесно изчезнаха 2009,2012 може да бъркам за годините!?Това също доказва че вирус няма изобщо!И това ли ще изтриете!?Не понасят някои истината но тя не може да бъде изтрита!
  2. А откъде сме сигурни ,че този квантов ефект въобще съществува!?А не може ли той и всичките научни експерименти да са "програмирана грешка", или дори "програмирана халюцинация" на матрицата!?За мен е така!Съществува само човешкото съзнание което лесно може да бъде накарано да сънува наяве!Не е нужно да се симулират цели Вселени!И откъде сме сигурни че не ,,сънуваме наяве,,и за вселената!Аз виждам как слънцето пролет-лято,,залязва,,на северозапад а затова научно обяснение няма и не може и да има!На очите си ли да вярвам или на разума?На разумът естествено!!Преди време един ми каза че сънувам наяве и че живея в матрица!Всичко което впоследствие ми се случваше потвърждаваше това изказване!
  3. Имам питане и идея!Дали да не се правят анкети до обществеността за всякакви по важни въпроси свързани с управлението на държавата?Тук питам-"Какво мислите?Трябва ли насила да се кастрирват сексуално психично болни и неличими индивиди които са заплаха за реда в обществото?Не става въпрос само за серийните изнасилвачи а и за нелечими ексбиционисти които са с явни психични сексуални отклонения!Ако някой е сексоопат,социопат и е против всякакви обществени порядки и има и ментални психични отклонения като да мисли примерно жените за обладани от духове или че те са сексуални демони които са тук да ги съблазняват трябва ли да му бъдат насила хирургично отстранявани срамните полови органи когато не се поддава ни на лечение ни на превъзпитание!?
  4. Не е жив организъм а огромна интелигентна Машина а ние сме нейните програми които се мислят за хора,мислят си че има Вселена и т.н!А истината е простичка!Няма ни Бог,ни духове,ни ангели нито животни!Всичко е един сън наяве в който два типа самоосъзнаващи се програми се борят за "душата"ни и за контрол над животът ни!И това няма нищо общо с никаква религия!Машината е Куб и съществуват безброй такива Кубове!Те са навсякъде!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...