Отиди на
Форум "Наука"

Tahev loren

Потребител
 • Брой отговори

  802
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

276 Студент

Всичко за Tahev loren

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Сканер го видя, той е или безкрайно индоктриниран, но по ме съмнява че се прави на идиот.
 2. Познанието няма дълбочина, то е бездънно.
 3. Тогава да отвори новата тема. Няма смисъл от философски разводнявания, нещата трябва да бъдат обяснени с простата човешка логика на която се крепи човешката съзидателност и инженерна градивност. Останалото е само гимнастика за мозъка.
 4. Ники, тази тема се разводни, най добре ти да отвориш нова тема с този парадокс на усукването. Но искам ти да отвориш новата тема а не лапландеца, че нищо не се разбира от бръщолевенето му, без да се обижда Ти обясняваш по добре, или пък Младенов кажи и за парадокса на болта и гайката
 5. Скороста няма никакво значение за комуникацията, едно време скороста на комуникацията на големи разстояния е била бавна, но това не е пречело на комуникирането. Само дето е трябвало да се чака по дълго.
 6. Не става, Non Sens не може един наблюдател да установява един размер, а същевремено друг наблюдател да установява друг размер на обекта. Размерите са закономерни и не подлежат на относителност. Не може размера на слънцето примерно да стане по малък от този на земята защото при такъв модел се нарушават космически закономерности.

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...