Отиди на
Форум "Наука"

DonKihote

Потребител
  • Брой отговори

    219
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за DonKihote

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DonKihote's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • Dedicated Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

45

Репутация

  1. Вангата беше експеримент и изцяло обслужвана от бг службите, та чак и съветски колеги са били намесени. По едно време всекидневния екип е бил от около 30 човека, двама<телефонисти> по две независими <линии> и хора проверяващи досиетата, информацията за клиентите, жертвите от опашката на чакащи, провокатор-агенти и сътрудници всред чакащите за събиране на информация, статус , болести и в много случаи маниполации.
  2. Как ще му измериш скорост, след като нямаш сверени часовници, а и не сис игурен за светлина, нито скорост, също и доплер ефект.
  3. До тук се разбра , че скорост на светлина изобщо не е доказна, а от там и цялата Теория е Недоказана,т.е. това е работна хипотеза.............., библията100 е литературна конфекция..........
  4. Няма нужда, но екземпляра е по Голяма Нужда, Рядка и Голяма!
  5. Абе ти, нещо не си логичен. В една точка по ос Х, предполага се ос Х е по вектора на относителна скорост, то е елементарно да свериш -синхр 2 часовника! Не ти е нужно нито конст,<С> нто нишо подобно, просто ( на теория) обюо събитие в точка Х е спусък за сверяването. Така и нерабрахме в твоята точка У нали има часовник, него ще го сверяваш ли с тези други 2 в т. Х.?
  6. Синхронизация, но постигната как, с какво , нали ти казах, ти си допуснал да не знаеш и Скорост на Светлина и Скорост на Обект.
  7. Работи си , показах как се прави. Теорията Задължава да се прави така и ние го правим, след това виждаме резултати и както получихме несъответствия , единственния извод е , че тероията е Грешна. Постулатите и относителността на Айнщайн са ясни!, никой не може да се съмнява в тях и трябва да се прилагат директно, след като всичко е направено по Теория, нагласени са часовници, има ли Неочаквани резултати то те се дължат само на Проблеми в Теорията. Така се правят нещата, принципа е Приемаш за Вярно , прилагаш, експериментираш, Не получаваш очакваното, Проблем с това което си приел за Вярно. Проста желязна логика!
  8. Ела сега , че ми падна! Така нареченото <скъсяване> е Доказано с Експерименти точно толкова колкото и Конст.<С> т.е. скорост на светлина. Нали така, Според теб скорост на светлина не е доказана в еднопосочен път на светлина, следователно Изобщо не е доказана, също както и <скъсявнае.,няма директни Доказателства!, но в работата с ТО ги рамахваме наляво и надясно, без тях всичко рухва, с други думи теорията Изобюо не е доказана!
  9. Кво като не било потвърдено. В Библията100 е Казано , Скорост<С> Навсякъде , Няма изключения! Такачемсе прилага за Еднопосочна скорост, прилага се Задължително!
  10. Скороста на обекта Не е ясна!, щом не е ясна Скорост на Светлина, директно следствие от Причините поради които за теб не е ясна Скорост на Светлина. Сега ми кажи кои са Причините , които правят Скорост на Светлина Неясна................, можеш ли?...............предполагам изобщо си нямаш представа.
  11. Бих ти предложил метод за директно физическо сверяване на часовници, наречен от мен < Метод на Трите Пулсара> , но правя прогноза, ти не си способен да разбереш. Щом сега си се овъргалял я този никаквизъм предложен горе...................
  12. Но, още един път НО ти не знаеш скорост нито на светлина нито на обекта. Сам го казваш, приел си скорост н светлина Неизвеста, ами това задължава Абсолщтно и скорост на обекта да е неизвестна. Никакви теории и апарати на теории не работят , щом сис е устмнил в конст, <С>.
  13. Според СТО <времето> в една ИОС със сверени часовници се приема за такова, което за тази ИОС има силата на <абсолютно> .
  14. Отивам да паля и сауната, сетне чистя сняг иииииииииии........................
  15. При вас може, тука няма да стане, освен пожелателно за филтър на комина.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...