Отиди на
Форум "Наука"

Konche

Потребител
  • Брой отговори

    720
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    1

Konche last won the day on Май 24 2022

Konche има най-харесвано съдържание!

Всичко за Konche

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Konche's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • One Year In Rare
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

1,2k

Репутация

  1. Не е задължително да са били боеприпаси. Може просто да е имало разни хора, които са нощували на въпросния паркинг. На съответните хора им е било студено,защото през нощта в пустинята става студено, докарала са си някаква цистерна с гориво и са поддържали огън, за да се топлят и в този момент е паднала ракетата и е взривила горивото. Експлозията от видеата не прилича на експлозия от боеприпаси, но определено прилича на бензин или дизел. От всичко, което прочетох това звучи най-правдоподобно и логично.
  2. Ми който разбира от ракети да каже. https://twitter.com/qudsn/status/1714335703117570261?t=TMLq496WNLBwhuhad_E4Tg&s=19 https://twitter.com/yousuf_tw/status/1714367757968384106?t=JsqYY1hWlHcF6aywKRq5sw&s=19
  3. Факт, точно както се случва с българите в Македония горе долу по същото време по което се случва и на арабите в Палестина. 80 години по-късно не чувам български терористи да вилнеят в Сърбия или Македония. Не чувам и унгарски терористи в Румъния, немски в Силезия, финландски в Карелия и тн. Между другото и руски терористи в Прибалтика няма, а там наистина има дискриминация срещу руснаците. Като си втора ръка човек, жертва на дискриминация пробваш 2-3 пъти да се освободиш, не става нищо и тогава идва моментът да си събираш багажа и да изчезваш.
  4. Дреме им на Хамас за населението, а населението малко закъсня с момента в който можеше да разкара Хамас. Не се съмнявай, че терористите от Хамас си имат вода, храна, гориво, генератори и изобщо всичко което им трябва, за да не умрат от глад и жажда.
  5. Няма да го направят освен ако не са сигурни, че всички заложници вече са мъртви. Просто Израел не си изоставя хората.
  6. Ми не могат, ама искат и действат по въпроса до колкото им позволяват ресурсите. Евреите пък изобщо не ги интересува дали тия в Газа могат да направят нещо съществено, просто ще ги разкарат/избият набързо, както направи Азербайджан с арменците в Карабах и готово.
  7. Ми Хамас дойде на власт след избори, а идеологията на Хамас, която е подкрепена и от жителите на Газа е именно геноцид срещу евреите. Хамас първи отмениха правилата на войната Израел дълги години поне се преструваше, че ги спазва.
  8. А войниците му напускат Ростов с аплодисменти от хората и гърмят щастливо във въздуха.
  9. А не се ли случи просто това, което Пригожин искаше? Разкарват Шойгу и Герасимов, назначават хората, които Вагнер иска и всичко приключва. Пригожин против Путин не е говорил, проблема му са тия двамата, получи каквото искаше, победи.
  10. Альоша какво ви е направил? В Пловдив си го обичаме и изобщо не ни интересува руснак ли е, окупатор ли е, повечето пловдивчани дори вероятно не знаят, че е съветски войник. Ние си го виждаме, като Альоша с автомата и като място където всеки е ходил да пие, като млад. С другите паметници да става каквото си иска, но Альошата си е култов за Пловдив.
  11. Ама не сме 1942ра и и корпорациите управляват президента, а не обратното. САЩ, ако решат ще смажат Русия за отрицателно време, но къде е печалбата в това?
  12. Е то и потреблението намаля значително, много държави използват алтернативни източници на енергия, един от най-големите консуматори беше Украйна, която в момента използва доста по-малко и съответно допълнително намалява търсенето и снижава цените.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...