Отиди на
Форум "Наука"

todorg

Потребител
  • Брой отговори

    459
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    1

todorg last won the day on Февруари 23

todorg има най-харесвано съдържание!

Всичко за todorg

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

todorg's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

249

Репутация

  1. По скоро тези харесващи момиченца преди пубертета са педофили ,тези харесващи млади жени(15-18 както сте се изразил) ,не са точно педофили.Да не говорим ,че повечето от обектите им на сексуален интерес ,на 15 отдавна не са девствени вече .А и е доказано ,че момичетата навлизат в пубертета много по рано от момчетата и ,поради това,че връстниците им момчета изглеждат доста невръстни в този момент техният сексуален интерес се насочва към батковци или чичовци.И да добавя в България няма проблем от законодателна гледна точка ,ако имаш доброволен сексуален контакт , с лице навършило 14 години.Друг е въпроса ,че има категория склоняване към проституция ,на непълнолетни лица и тези ,които правят секс с момичета от 14 до 16 биха ,могли да бъдат съдени по тази категория.
  2. Трябва ,да поясня ,че според мен не трябва да се слага знак на равенство .между хомосексуализъм и педофилия.Първото стига ,да се прави там в тесният кръг , и да не се крещи и да не се развява ,като някаква ценност ,между възрастни индивиди е ОК.А за педофилията ,няма оправдание ,независимо хомо или хетеросексуална е.
  3. Айде бе не знаех,благодаря ,че ми обясни .А ако възрастен мъж прави секс с момиче нимфофаст ли е?
  4. Повтарям нищо против никой.Но там в ъгълчето ,винаги е имало такива факт около 10% ,винаги ще ги има ,но да си седят там в ъгълчето и да не искат извънредни права.Против съм за случаи ,като Оскар Уайлд или Георги Парцалев ,които са лежали в затвора за педерастия.Даже Парцалев при присъдата споменава една реплика "коскоджамити съдии се занимават с нашите дупетии".Нека си има такава общност хомосексуална и да си останат там в кръга ,но извън този кръг ,да не искат ,да ни убеждават нас нормалните ,че тяхното е нормално.Сексът е единствено за възпроизвеждане на вида .Техните анални опити са неуспешни.
  5. Най практичното е ,че ако няма хетеросексуални които да родят хомосексуален ,то и самите хомосексуални ,нямаше да ги има.В техен интерес е ,да поддържат агресията си на полезният минимум.Аз съм на мнение ,че хомосексуализмът е генетичен дефект ,казано по научно брак.Но в нашият случай ,на човешкият брак ,винаги има чувства.тези чувства проповядват и те са хора и т.н.Но този брак ,да заявява ,че има всичките права на света ,че и повече от нормалните ,несбърканите ,това не го приемам и никога не бих го приел.Вашето място е там в ъгълчето ,споделяйте си мръсотиите с вашите другари ,но не искайте права.Ако получите тези права и вас няма да ви има да ви ева майката нефелна.
  6. По тази логика Мадара би могла да има общо с Магура?
  7. Има някакъв канал в Тик ток съзидателно общество ,нещо като комунизмът на Томас Мор проповядват.Нали много пъти се сблъсквах с тях и с българските и с руските им подразделения.Само ,ако се спомене името Путин и колко им плаща те блокират.А иначе съм спорил с тях за теми ,като например ,че Земното ядро е под огромно напрежение и всеки момент ,ще се взриви ,освен ако хората не променят мисленето си. Когато ги питам ,знаят ли какъв процент от масата на Земята е биосферата те не знаят а тя е 0,05% от масата на планетата ни.Как може 0 ,05 да повлияят на 99,95.Отделно ги питам нонстоп с какви уреди измерват налягането на земното ядро?Отговор няма.Но ако спомена Путин с нещо лошо край банът ми е сигурен.
  8. Вместо Космоса ,да е приоритет то вътрешните драми на Земята са.Отдавна ние Земляните трябваше ,да имаме колонии и на Луната и на Марс.Защо нямаме?единственият шанс на човечеството ,като биоологичен вид да оцелее е да се разсели на други космически тела.До тогава един невидян уж малък астероид 1-2 километра сбогом Биосфера.И Земята става Марс.
  9. Прекалено се разводниха нещата.На тази война трябва ,да се сложи край.То малко като гражданската в САЩ се получава ,тестват си модерните въоръжения ,на цената на човешки животи.И от двете страни.Хайде да стига.
  10. Село Ганьовци Ганджийн.Хайде по сериозно малко.
  11. За мен правилната тема е Български произход на славяните(т.нар.)
  12. На русофилите шериата в Чечения (не Чечня) им пречи ,но същевременно на палестинските терористи шериата ,не им пречи.Има си достатъчно видеа от 11.09 след събарянето на небостъргачите в Ню Йорк ,започнаха масови празненства в Палестина точно ,всеки ,който се интересува ,има Интернет сега ,може ,да види ликуването на Палестинците.Говорим за дни ,в ,които самият Путин се е хвалил ,че е първият държавен глава изразил съчувствие на САЩ и оказал им предложение ,да им помагат в битката с Тероризмът ,което, предложение е любезно отклонено от тогавашното Републиканско управление.
  13. Нет человек ,нет проблем.Тази руска земя ,колкото и да е голяма ,дали ще стигне на Путлин ,пардон Путлер ,да закопае враговете си.От интервюто му пред "полезният идиот" ,той не скри възхищението си и от Хитлер ,в неговият мозък Полша е нападнала Германия на 1.09.1939.Това ,че симпатизира на Сталин е всеизвестно.Даже имаше предложение ,Волгоград в определени дни на годината ,пак ,да се нарича Сталинград.Сигурно не е прието понеже съветниците са му подшушнали ,че с името Сталин ,бая ,ще разгневи немалка част от народностите и етносите в РФ.
  14. Инцидента с моста в Балтимор за мен е атентат на руснаците.Правя се на Путин.
  15. Огромна чат от Руските граждани всъщност съчувстват на украинците въпреки Путинистката пропаганда.Говоря и за чат от тези 87%(уж) процента гласували за Путин.За Путин това е идеална възможност ,да дискредитира украинците (които той сам отрича ,че ги има).Путин трябваше ,като стана президент на 31.12.1999 ,да забрани Интернета ,както и досега е забранен в Северна Корея.Сега ,няма ,как ,да спре достъпа на руските граждани и до алтернативни източници на информация ,което си тоталщета за режима и в неговият мозък му трябва нещо такова ,което уж да увери руснаците ,че това е дело на украинците.Няма как да успее ,не са толкова тъпи руснаците ,уплашени да ,но не и тъпи.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...