Отиди на
Форум "Наука"

Capitano Puyol

Потребител
  • Брой отговори

    12
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Capitano Puyol

Последни посетители

132 прегледа на профила

Capitano Puyol's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • One Month Later Rare
  • Dedicated Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

6

Репутация

  1. Никакъв шанс СССР да победи Германия 1 на 1. Те и в тъждествената реалност без ленд-лийза щяха да глътнат водица много здраво. Но е излишно да се впускаме повече в теории и сценарии.
  2. Все пак САЩ през ПСВ все още не е тази индустриална най-вече сила, каквато е през ВСВ. Дефакто Германия 1 на 1 ако използваме спортни термини би загубила единствено срещу САЩ в онези времена. Наистина голяма грешка на Хитлер, или е разчитал прекалено много на Япония.
  3. Украинското разузнаване: Поразихме с дрон руска военна база дълбоко в анексирания Крим Представители на украинското разузнаване обаче заявиха, че при атаката е била поразена руската 126-а бригада за брегова отбрана Украинското военно разузнаване каза, че украински дрон е поразил руска военна база, разположена дълбоко в анексирания Кримски полуостров, а местни жители съобщават за взривове и жертви. Москва вчера съобщи за едно от най-големите координирани въздушни нападения, извършвани досега от украинската армия срещу контролирани от Русия територии. В съобщението на руското министерство на отбраната се посочва, че са били свалени 42 дрона, атакували Крим, като нито един от тях не е достигнал до целта си. Представители на украинското разузнаване обаче заявиха, че при атаката е била поразена руската 126-а бригада за брегова отбрана, базирана в кримското село Перевалное, което се намира в южната част на полуострова. "Може да потвърдим, че имаше удар", заяви Андрий Юсов, говорител на украинското военно разузнаване, цитиран от украинската медия Лига.нет. "Хората не само в континенталната част на Украйна, но и в Крим трябва да помнят и да вярват, че нашата победа и тяхното освобождение не са далеч", каза началникът на разузнавателната служба ген. Кирило Буданов. Жители на село Перевалное публикуваха постове в Telegram, в които споделят, че са чули взривове в района на военната база и съобщават за жертви. "Двама души загинаха… а един бе отведен в болница в тежко състояние", се казва в една от публикациите на местните жители. https://zonanews.bg/svetat/ukrainskoto-razuznavane-porazihme-s-dron-ruska-voenna-baza-dalboko-v-aneksiraniya-krim https://t.me/Crimeanwind/40574
  4. Да уточним, орките хора ли са и защо трябва да бъдем хуманисти...?
  5. Бойци от "Вагнер" към Путин: Дребна кремълска измет Дребна кремълска измет - с този слоган бойци от "Вагнер" коментират в социалните медии, кой е виновен за самолетната катастрофа край Твер. При нея загина Евгений Пригожин и ключови фигури от частната армия. Междувременно стана ясно, че командири от "Вагнер" са се събрали на тайно място, за да решат как частната армия да отговори на предизвикателствата, появили се след убийството на Пригожин. До момента няма официална информация за решенията на командирите. В един от видеоклиповете, публикувани в социалните мрежи, група наемници стоят край пътя и призовават "да ги чакаме". "Много се говори за това какво ще направи "Вагнер" в тази ситуация. Ние ще кажем едно: вече започваме, чакайте ни". Наемниците обвиняват за убийството на Евгений Пригожин дявола от Кремъл, който e "преиграл". ----‐--‐‐--‐‐--‐------------- Шоуто започва отново. Май няма да му се размине на гнома и ко като на 24 юни. Нека започнат да се избиват едни други животинките, да се лее оркска кръв. О, дааа...
  6. https://t.me/grey_zone/20163 Maй наистина ще се окаже вътрешна работа... Иначе в кръга на шегата: Последната информация според руските следствени органи е, че парчета от разбилата се преди няколко дена на Луната руска станция са полетели обратно към Земята и са уцелили по случайност самолета на Пригожин.
  7. Обаче в катастрофата е загинал и Дмитри Уткин - дефакто основателят на "Вагнер", а вероятно и други важни фигури на терористичната групировка, за които малко се говори - общо 10 души. Ако искаха просто да елиминират Пригожин, щеше в типичен кагебистки стил да падне от някой прозорец или да хапне полоний или нещо друго, а сега ръководството е обезглавено. Т.е. отиде коня у ряката и за Нигер... Иначе както обикновено и този случай, както много други в Оркланд ще бъде забулен в мистерия за дълго време. https://en.wikipedia.org/wiki/Dmitry_Utkin За Уткин...
  8. Бря... Пригожята капут. Украинското ПВО да не действа вече и на руска територия или това е плод на спецакция на украинските служби ? Очаквам коментарът на гросмайсторът на украинското разузнаване, младежът Кирило Буданов.
  9. Какви права трябва да има потребител, за да може да пише в темата за войната ?
  10. Спокойно, от един отбор сме. Гледам че сте баннали дебилчето от форума на гонг "Кимон Георгиев". Там се пише "Drunken Master", кукуригото.
  11. Това с Елцин са някакви мантри. Никакъв демократ не е бил тоя завършен алкохолик. Стрелбата с танкове по Белий дом в Москва 1993г е по негова заповед. Още тогава приключват всички илюзии за демокрация в Русия. После 1996г печели президентските избори с почти нулев рейтинг преди тях, т.е. с машинации и натиск. Той посочва и Путин като свой наследник и службите веднага започват да лъскат имиджа на новия избранник пред населението, намеквайки че друг верен избор няма. Когото посочат и лансират от ФСБ, той е новия герой на небосклона. Ще видите след като гнома умре, как службите пак ще намерят нов вожд, когото да навират пред очите на населението и той ще спечели изборите, без значение какъв анонимник е бил преди това. Отделно и самото зомбонаселение, плод на отрицателна селекция толкова години вече не може да разсъждава. Всичко читаво вече се изнесе от Оркланд и промяна на системата и реална демокрация може да се случи само след груба намеса отвън и разграждане на службите, които са корена на злото в Русия.
  12. Да попитам колко страни са признали Крим и Донбас за част от Русия ? Да не се окаже, че и близките й съюзници от сорта на Иран, Беларус и други се ослушват.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...