Отиди на
Форум "Наука"

Exhemus

Потребител
 • Брой отговори

  888
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  4

Exhemus last won the day on Март 1

Exhemus има най-харесвано съдържание!

Репутация

539 Аспирант

Всичко за Exhemus

Последни посетители

5802 прегледа на профила
 1. Смяташ ли, че Господ е длъжен да се съобразява със твоя ограничен ум? Той може да измисли еволюцията, колкото си иска сложни закони или даже законите да се променят с времето - апропо това също е закон.
 2. В планировката имат подозрително сходни черти! То и за Аркаим една от хипотезите е, че е ритуално съоръжение.
 3. Виждаш ли? Как вирусът ни отвори очите за предците! ....преди да ни прати при тях Блгородно, от негова страна ...И пак не видя Зиези? Nume-siesi -зиези нещо като -ов или -ски в нашите фамилии. Разпространено чак до Афганистан, може и по-нататък. "Зиези или зизаис , от който за българите" в анонимния латински хронограф - най-ранното писмено засвидетелстване на българите, сега се отмества 1000 г.назад. И 4000 км на изток - това го добавя Хамид Кар-зай , бивш президент на Афганистан.
 4. Тантинчо пак се заюсна. Ще си изпуснеш късметя, види се Въртя, сука и изпусна ключовата дума Зиези. Зиези от който са българите бе - чети два пъти, препрочитай! И ще черпиш 2! Дозо! Ай да ти дам още матриал: Миналата седмица споменаха заради вируса австрийския курорт Ишгъл - Това не ти ли прилича на Есегел? Нерде Есегел ? - Но помежду са шкеите - пак Есегел. Значи едно време Есегел са се разточили от Каспия до Алпите. Така излиза? Ами Баварците - бойгери - притаили се болгари. Езикът на баварскота обичайна юрисдикция е записан и доста думички един българин по ще ги разбере от един баварец. Например - крамола. Ти, като по-активен, очаквам да преровиш Австрия и Бавария за български топоними. Може Румъния и Унгария. И северна Италия, защото там има записан един зиткомир в доста по-нови времена. Алцек е само капка в морето. Хайде, откривай!

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...