Отиди на
Форум "Наука"

Exhemus

Потребител
 • Брой отговори

  1175
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  6

Exhemus last won the day on Февруари 17

Exhemus има най-харесвано съдържание!

Репутация

776 Асистент

Всичко за Exhemus

Последни посетители

6299 прегледа на профила
 1. Рече и отсече! С мантри, драги, нищо не се доказва. Факт - има пълно съвпадение на еноним и топоним. /Булхара/ Факт - там има смесване на бежанци алани и бежанци от Балх. .... прекъсване на приемствеността, но се знае че тези горните бягат на запад.... Факт - тези, които исторически се наричат българи, носят алански имена, имат приемственост в част от погребенията, имат ИЧД! - пълна приемственост от района на Балх. Има и приемственост по инвентар, която се оспорва като несигурна. Това са глупостите..
 2. Геноцид срещу даки - да, срещу траки -не. Които много се дървят и никак не разбират от блага дума, римляните ги екстерминират! Такива са даките, а траките се сдружават по начало. Имат си покрай другото и една важна причина - да отмъстят на македонците. пс Споменават ли се дакийски сановници на римска служба както нашия Реметалк и др.?
 3. Понеже сте на тема техника, да обърна внимание на един нов метод за датиране. - Метода на кварцовата хидратация? - Кварцът при образуването на вулканични скали не е хидратиран. Когато скалата се отчупи започва изключително бавен процес на хидратация от атмосферата. Дебелината на хидратирания слой дава представа преди колко столетия е направена дадана колона например...

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...