Отиди на
Форум "Наука"

fanatick

Потребител
  • Брой отговори

    9
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за fanatick

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

fanatick's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

7

Репутация

  1. И каква беше целта на този глупав урок по история? Забелязвам че наводняваш форума с от глупави - по-глупави теми и мнения, в които нито споделяш някакво заключение, нито пък имаш някаква идея или цел, когато публикуваш нещо..
  2. Чудесно, сега остава да разберем кои са тия славяноезични, защото разбрахме, че тук славяни не е имало, били са из Карпатите. То пък изобщо славяни имало ли е, били склавини? Тракийци няма, римляните не са говорили славянски... "От де се пръкна тоз славянски език на балканите". Тъмна Индия, ъъ то пък бяхме тюркоговорящи с ирано-персийско-кавказко-татаро-монголско примесие. Добре, тук всеки си дрънка каквото си поиска, но как не излезна ни едно доказателство. Как ни един съвременик не е писал как българите са започнали да говорят на славянски (по инерция се знае, че щом са станали/претопени от славяните.. значи не са говорили славянски). Как не излезна едно доказателство, бе мам... Това стана като ханосването.. То не бе хан Аспарух, К(у)рмисош, (0)муртаг, то не бе Савин, Славин, Славун, то не бе че Крум е хан, кмет, вожд, индиански вожд.. нищо че на запад си е Рекс... Както и да е, да не си помислите че съм автохонец, просто съм трол, но вие сте по-заблудени и от мен..
  3. Бай Тошо предлага на бай Брежньо България да се присъедини към СССР - изключителен случай, за пръв път империя отказва на друг народ да бъде "анексиран" .. доброволно
  4. Айде сега, ново 25, сега пък в Карпатите били. Траки няма, славяните гледат овце в Карпатите, римляните са на СПА процедури във Варна и София.. Не мога да не задам този въпрос - (пра)българите, когато пристигат тук, заварват ли някакво местно население, защото явно тая плодородна земя е безлюдна. Да се чуди човек императора за какво бие целия тоя път, че да се "сбие" с банда неандерталци. И друг въпрос - след като славяните си остават селяндури, гледащи овце, свине и крави.. из карпатските чукари, как българите стават славяногласни, претопени от "славните" славянски свинари?
  5. A, интересно. Значи българите изгонили славяните за да не им се пречкат в краката, а за отплата - славяните ги претопяват и българите стават славяногласни. Ех тая Варна, в нея само българи не е имало - то не бяха елини, траки, романизирани траки, гърци, османци, руснаци.. славяни де.. Много удобно! Вярвате ли си на тия щуротии, не знам
  6. А ордичката значи не сключва съюз със 7те славянски племена, а със??? Хипотетично, ако по аварско време са претопени от склави.. какво се случва? 7 век идват тук склави, сключват договори със славяни и славяни претопяват склави, но то пък нямало славяни. Значи са претопени от макромани, некромансъри, квади. А къде се дяна римското население пък, а кои са скито-сарматските кавказки алани?
  7. Чакай малко! Откога славяните не са етнос, нация или биологична популация? Малката "прабългарска" ордичка от кого и как е претопена тогава? Едва ли се е случило със силата на словото..

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...