Отиди на
Форум "Наука"

Skubi

Потребител
  • Брой отговори

    10202
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    35

Промени на статуса публикувано от Skubi

  1. Дорис, надявам се, че това не пада под цензура и ще го получиш. Ако не изпращам го и тук. В март аз прекарах С19 май писах го, но не съм сигуен. Викахме домашната лекарка и тя каза в никакъв случай да не отивам в С19 център защото ще ме заразят още повече. Ако нямам затруднение с дишането, само да слагам призниц върну китките и краката и максимум алгопирин за сваляне на температурата. Понеже е вирус никакъв антибиотик...И пий, пий, пий чай, вода, пилешка супичка. Това беше препоръката на лекарката. Така от Понеделник до следващият понеделник, ми мина. Отслабнах 15 кила и още дълго се чувствах немощен и получих инзулин резистенция/в момента съм на излизане от нея/....В същото време синът ми загуби вкус, и мирис, но освен това нищо друго пу нямаше. А жена ми, която и двамата ни гледаше абсолютно нищо.  От тогава, вземам ежедневно Д и Ц витамин, правя гарганта с водороден пероксид/10 20 капки от 3% разтвор в 50г чашичка вода/, и от предишната ми операция на белият дроб имам рецепти за Spiriva Respimat който съдържа  tiotropium/може би това ме спаси от пнеумонията на ковида/. Тук направиха вече, че лекарите могат да пишат рецепта /3х може да се ползва/и се слага в "облакът". В аптеката ти искат номерът на здравеопазването и ти дават лекарството. Така е и с изпращането на прегледи и после резултатите....Аз ежегодно правя пълна проверка на кръвта/заради колестерола ми/ и понеже в март бях болен, домашната в май ме изписа....Тогава откриха, че ковидчето ми е направило мръсно защото захарта на гладен стомах беше 17. Веднага при специалист, искаха на инзулин да ме сложи....Не се съгласих затова само Мефорал почнах да взимам 500мг. 1 таблетка сутрин с ядене и 1 вечер. сега вече ми е на 4-5/нормално/ захарта. Това беше последицата при мен от ковида. Имах късмет...Пази се и когото мине на всички една менеджерска проверка на вички. От най-малкото пръстче на кракът до върхът на главата от вътре и вън. Защото този проклет вирус се прикрива най-подло....

  2. Здрасти!

    Сега какво не Ти харесва, че ме триеш постоянно от топика. Че пиша цвенто ли?

    Не си спомням да има отделно забрана за отделни цветове. 

    Използвам, защото иначе при една за мен интересна тема нямам винаги време и възможност в къщи да я следя ами по мобифона или чужд копютър. Затова вместо да губя време с новото прелистване на дозина страници гледам къде е цветното /но след червеното, вчера ме осведоми, че и зеленото е забранено/ и от там мога да чета.....Почнах със синю, но и това ни Ти се харесва. Кой цвят е разрешен? Ако няма такъв...., ако обичаш, кажи ми КАК МОГА ДА СИ МАРКИРАМ РЕПЛИКАТА, че после бърже да мога да продължавам следенето на дискуцията в дадената за мен интересна тема.

    Благодаря.

    1. Last roman

      Last roman

      Привет, изтрих те, защото спамеше в темата. Много обичаш лирическите отклонения, на те в повечето случаи не са оригинални, а отегчителни.

  3. Здрасти.

    С андроидният си телефон, не мога да вляза да чета най-нови...

  4. Незнам как съм го блокирал. Затова и не знам как да го освободя????

    Как...

  5. Здрасти!

    Дстави я. Не те чува. Линкът който и дадох е комплексен онлайн материал на пълен курс. Не я разбирам точно какво изка още, но неме и интересува. Този тип хора сами много добре познати. Няма значение, че има ли 200 ИКУ и 25 доктората....

    :~)))))

  6. не е променил статуса си

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...