Отиди на
Форум "Наука"

Conan

Потребител
 • Брой отговори

  643
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  1

Conan last won the day on Януари 2

Conan има най-харесвано съдържание!

Репутация

323 Студент

Всичко за Conan

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. И какво излиза, да станеш политик е блян за всички амбициозни българи? Мастити бизнесмени, артисти от всяка сфера, спортисти, научни дейци..... да се катериш към политическия Олимп за повечето ни сънародници определя морала и поведението.
 2. Ами да, в България се пройзвежда такъв материал. Ето нещо по темата. Двама мигранти от Африка пристигнали в Европа, по специално в България. Решили обаче да се разделят и отново да се срещнат след 10 години. Единия казал: Ние се ползваме с много лош имидж и нека през тези 10 години да докажем че можем да се интегрираме и да бъдем за пример в нашата нова родина! Речено-сторено. Срещнали се на определената преди десет години среща. Единия веднага започнал да разправя: Брат, извинявай ако ти понамирисвам на чесън но като закарах дъщерята на народни танци реших по пътя за срещата да изям едно
 3. Ако може да го побългарим вица. Бай Ганьо имигрирал в Маями, там с късмет и загуба на време успял да се срещне с Христо Стойчков. Казал му: - Бате Ицо, да те помоля за нещо, когато ме видиш в нашия, "българския" ресторант, ти да кажеш - Здрасти Ганьо, как си? А Ицо му отговорил: ......
 4. Тук идеята е че Балтечки стана за смях със своето самодоволство да си живурка на "село" и да се пали от там че Хоакин не бил изиграл нищо особенно в Жокера и че поне 5 български актьора той е сигурен че ще го изиграят по добре. Примера го дадох защото няма логика да се имаме за толкова талантливи а да няма пробив там където е истинската конкуренция(отнася се и за певците ни)
 5. А не може ли? Кристиан Талев и Митко Димитров а на "абарот" Слави Дългия, нищо че вече е политик.
 6. Добре да си представим следната картинка, в едно село се създава оркестър със певец за чудо и приказ. Местните се гордеят с него защото те ги "гъделичкат" и забавляват както никой чужд на селото не може. Минали години, гледали ги по телевизий, интернет и всякъкви мениджъри и продуценти..... но си останъли на село. Моя пример е за Григор Димитров. Оперните ни звезди..... Инъче се сещам за абсурда как Асен Балтечки неглижира Хоакин Финикс.

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...