Отиди на
Форум "Наука"

Conan

Потребител
 • Брой отговори

  141
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

65 Ученик

Всичко за Conan

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Е не, стига де, Еркюл Поаро да разкрие загатката? Маке най искрено ти желая успех.
 2. А какво и консервативното на лъже-историята в учебниците щом постоянно се променят (според политкоректноста) ? Той и Петър не се е замислял за нищо друго освен да изгради Църквата ти пък фантазираш за Наука без "дразнители". Хайде признай си.
 3. Маке, кой ти каза че алхимията и астрологията трябва задължително да се заклеймят като някакви си науки? Много велики учени(титани) са се трудели в тези дълбоки за теб води. И понеже упорстваш, ще ти споделя какво си представям като чета дискусията. Чутовния спор на свети Петър със Симон Магьосника. Ти разбирасе си фундамента.
 4. Тантин с какво си сагласен? Ей сега ще ти се скара някой от "колегите" и ще обърнеш палачинката? Така ги навърза нещата че свят ми се зави.
 5. Ето ги морските нороди според фараоните. А за пройзхода ... теорий много. Най "прясна" беше за малоазийски племена раздвижили се слид някъкъв катаклизъм.. Разбира се в един момент цялото Егейско море се включило.

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...