Отиди на
Форум "Наука"

Conan

Потребител
 • Брой отговори

  387
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

158 Студент

Всичко за Conan

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Няма как да знаем на 100% кой печели от борбата за аварското наследство на-готово. Никифор също се е пробвал ... А що се отнася до авторитета на Крум, бащиното наследство (Кардам) не бива да се отхвърля, твоя довод че е плащал яко също но... Науката се обединява около тезата за огромното разширение на България и доволството на родовете че пасища има за всички. Можеби и за аварите.
 2. А какво ще кажеш че благодарение на К19 кризата Байдън спечели ? Целта оправдава средствата... Сега чакаме Науката да победи.... че тя кога е губела?
 3. Няма неправилно и непозволено, просто има спор. "Нашето" понякога не дава другия да е прав! Научно погледнато!
 4. Ромейте владеят гръцкия огън, латинците пък превзели непревземаемия Константинопол? Остарели методи??!
 5. Пълни глупости, ПБЦ българите почти винаги са чакали ромейте и са ги атакували на тяхна земя. Дебнели са ги чакали са удобния момент но това е нещо нормално да чакаш грешка на противника. И друго, виж картата къде ще намериш идеалния терен(за твоите "чисти" битки)? Реки,блата, клисури, планини, проходи, труден терен, не случайно империята е гледала да прескочи с десант дори и тяхната Тракия.

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...