Отиди на
Форум "Наука"

Clifford

Потребител
  • Брой отговори

    37
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Clifford

  1. Мистър, ако трябва да говорим по темата, мисля, че за всичко което се случва проблема сме ние самите, тоест начина по който възпитаваме или не възпитаваме децата си. Не знам дали ме разбираш. Стефчо, миналото няма да се върне, докато това не се разбере България никога няма да тръгне добре. И другото е,че ние трябва да си запретнем ръкавите, не да чакаме някой друг.
  2. Винаги има някой, който да печели приза, дори и да е за най - голямата глупост, не може всички да са умни, не ме дразни, че има хора, които тъжат по ония времена, то си е за рев, въпреки всичките си недостатъци, социализма в сравнение със сегашното положение е като да сравниш Рая със Ада, каквото сме си надробили това ще сърбаме, така че Бай Стефчо, малко си прибързал със оценката, не съм и демократ, няма да ти кажа какъв съм, за да не ти се смущава спокойния предполагам нощен или следобеден сън, винаги казвам това което мисля и в случая истината е, че един автомобил струваше около 10 000 и една панелка също, скъпа или евтина не е в моята компетенция, ако пък те е подразнило, че леко бъзнах темата за руското качество, не мога да ти се извиня, защото мисля че голяма част от вината за сегашното положение е в следствие е на дългогодишната ни "дружба" със тях, така че не са ми приятни, това е друга тема, не искам да нарушавам повече правилата, беше ми приятно да си похортуваме.
  3. Чалгата и водката в повече. Един автомобил струваше, колкото един апартамент, обаче тук има едно обяснение, руските автомобили и телевизори (електрон - 1050 лв.) са от много високо качество, затова са и скъпи, нищо чудно да имат и златни части. Ако някой протестира, че това не е темата, пояснявам, че преди 10 ноември в България се продаваше предимно руска техника, като изключим корекомите.
  4. Драги Съфорумници! Изобщо не си бях дал сметка, че снимката със мечката е манипулирана. За мен Путин е смел човек, така че въобще не се изненадах, от него всичко може да се очаква, явно съм много наивен или глупав. Ако някой се е засегнал, моля за извинение.
  5. Ни в клин, ни в ръкав. "Какви коли, какви глупости, един истински президент се предвижда по този начин".
  6. Здравейте!!! Точно това имам впредвид, тоест логиката, провалянето на системата е в следствие на немощта, не на мощта, ако имаше мощт, нямаше да има провал, не може да си можещ и после не можещ или си можещ или неможещ. През последните деситилетия се видя кой може и кой не, ако не е ясно аз се предавам, колкото до войната очевидно е, че 10 000 войници ще победят 1000, колкото и да са добри 1000'та. Тактики, стратегии, политическа воля, НКВД и водка или спирт преди бой. Митак, благодаря ти за пожеланието, дано не съм нарушил правилата.
  7. Не знам дали снимките могат да се нарекат авторски, ако е - кой снима, тогава да, преди няколко години купих една тениска на големия ми син, вървеше в ламаринена кутия, това е което остава от капака на кутията, имам още един син , който спокойно би могъл да се нарича "Конан Разрушителя"
  8. Здравейте!!! В началото си помислих, че първото мнение "До Мадрид" е шега, после прочетох твоето за Лисабон и за атомните бомби и си давам сметка, че може би говорите на сериозно. Моята логика ми казва, че ако това, за което пишете е така, Руснаците би трябвало да доминират света от много години насам и дори не са и в челната тройка не, челната петица. На всичко отгоре знаем колко позорно ни се провали системата, колко ни струваше да я поддържаме ( на мен не, на нашите майки и бащи) и какви са последствията от всичко това. Имам и един друг въпрос. Всички равни ли са във форума, има ли цензура и има ли автори с привилегии??? Как се класират темите, сериозни, несериозни, коя може да се счита за сериозна и коя не? Всъщност това са няколко въпроса, съжалявам. С пожелания за приятен ден от мен - Петър Петров, има и друг такъв автор, просто съвпадение.
  9. Без втори и трети фронтове и в случай че го бомбандират отзад, Другарят Сталин, този мустакат гений, майстор на късия разказ, до Мадрид не знам, ама до под кривата круша щеше да стигне, обаче има едно обаче, което е, че нас нямаше да ни има, така, че най - добре е да оставим нещата както са. Надявам се това мнение да се вземе или да не се вземе на сериозно.... Забравих какво исках да кажа.
  10. Има една поговорка, нашенска: "Бий, за да те уважават" Не знам защо се сетих за нея. Със сигурност Йоско е бил много "фотогеничен" за тогавашните художници - майстори, много повече предполагам от Цар Николай. Не разбирам от изобразително изкуство, обаче ми се струва, че картините са страшни. Евала. Ти си русофил, нали??? Не е задължително да отговаряш на въпроса. Предполагам, че се знае каква участ ги е постигнала.
  11. Нещо като домашен любимец или може би част от семейството...
  12. Кучето наистина беше страшно, предполагам, че вече е в "Кучешкия рай", родено е през 1985, снимката е от 90'та, казваше се Ерко, така беше дошло със името си от тогавашната бивша ГДР, истинска овчарка, движенията му бяха като на котка, много елегантни, като се уволних се опитах да го взема ама не ми го дадоха, военна му работа, остана ми само любовта към този вид зверове, после в цивилизацията си взех шнауцер, друг рядък екземпляр, предполагам, че също е в "Рая", повече никога няма да имам куче, защото винаги ще е в сянката на предишните две...
  13. Моята служба / 23 месеца и една седмица /, по начина или системата по който (която) мина, пълна загуба на време, единственото хубаво нещо беше приятелството между служещите, което с течение на годините малко по - малко се заличава, само ми остава болката в костната система от толкова събран студ и други рядко глупави неща. Колкото до това дали си по - малко или повече мъж, мисля че няма нищо общо, това си е в кръвта по рождение. Поздрави.
  14. Пишейки, в момента слушам Франк Запа и ми се струва, че не е лъжица за моята уста, явно не съм на необходимото ниво, иначе слушам "твърдо" и напоследък си губя времето с няколко скандинавски надеждни банди, тоест: Freak Kitchen y Circus Maximus. И двете групи са много яки, поне за мен. Колкото до Българската народна музика, понякога си мисля, че не заслужаваме да се нарича така. И тази кака, направо ми взе акъла. Всичко най - ... на всички участници.
  15. Ботев е страхотен поет, невероятен гений. Левски не знам, според мен е бил луда глава, бихте ли си задали въпроса, какъв би бил Левски, ако се беше родил в наши дни. И двамата са Велики исторически личностти, обаче, има едно "обаче". Проблемите на човечеството започват през 19'ти век със изобретяването на парната машина и откриването на петрола, така че изобретателите са Велики исторически личностти, обаче, ако техните изобретения ни водят до самоунищожение и тук има едно "обаче". Според мен, най - великите са всички наши родители, които са ни довели на този свят, отгледали са ни и са се постарали да ни дадат необходимото възпитание. Темата е интересна. С уважение и със малко закъснение...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...