Отиди на
Форум "Наука"

laplandetza

Потребител
 • Брой отговори

  6926
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  18

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ laplandetza

 1. Ами не е продукт на избор, а е Природен Продукт.
 2. Изясни се, че е Парадокс и е Тук. Давай онея специални формули, които били според желанията на фанатика
 3. От тук нещата стават сложни. За промяна <размер > на обекти , а и за генезис на магнитно поле , един много труден въпрос Чувал ли си и Какво знаеш за Монозаряден Електричен Дипол ?, т. е динамично ел.поле, квантово представено в <пространство с анизотропно разпределение на Монозаряд.
 4. Не можах, ти търсиш библиотечни решения. Същия диагонал, а и другия според СТО трябва да се скъсят инак Постулатите духат таратора!
 5. Не си ме разбрал. Може да се <свие> и да се <разшири> пространство. Можем да променим <скорост на промени> в 4 тот то измерение, т.е време просто заради самата промяна в Механизма за Съществуване, Скорост <С>. Промените свързани с относителна скорост спрямо и в Локалното Космическо Състояние, Локалната етерия , не са Онази Промяна в Пространство описвана в ТО, СТО.
 6. Сметни го. Променяш дължината на диагонала, който е хипотенуза за два Еднави триъгълника, обратния лоренц на квадрат по хипотенуз. на квадрат = 2. равностр. правоъг.триъг. катет на квадрат.
 7. При връщане на размерите се разширяват, т.е ускоряват зради <удължаването> на големия обект. Не се получава проблем с енергия и импусл . Според ТО при <скъсяване> няма натрупана потенциал.еергия, тогава при <разширяване> няма преобразуване към кинетична енергия и пр. Така е според ТО, но не и според мен. Релативистката <гравиенергия> е натоварена в тези процеси, не е само <относително> движение и след промяна на Състоянието се <разтоварва>.
 8. Променяме. Проблемът е с <движещи се идентично> 12С е спорен мащаб, да го приемем за локален. 12 секунди разлика. Тогава за К няма скъсяване между двата обекта.Пространството се приема за <статично> в този порядък. При свързани в <едно тяло> има <свиване> предавано в цялото тяло, а не промяна в пространство.
 9. Сещам се за един принципен начин за прехвърляне на мерност. Чрез промяна вимпулса на лъчението , промяна на честота и дължина на <вълната> .Предполагам <движението на пространство> ще е свързано с <разширени> или <сгъстяване> и така при точно зададени матрични линии правещи мрежа от емг метрична матрица, всички лъчи излъчени от Система К от оная нейна локалност е възможно да се прихване ,движение на пространство> и чрез специално нагодена система от трансформации да се пресметно Надсветлинната скорост. Подобно може да бъде ползвано за изследване Има ли разлика в
 10. В голям мащаб в <подвижното пространство> няма вече система К, в локалността около единият <габарит> на твоето огромно експериментално тяло системата К вече е нещо дтуго. Ако приемем К е определена за състояние на физичен айнщайнов покой нейде в някаква локалност, то онова мутирало нещо ще е система айнщайнов покой в ентата по номер локалност. Цялата <метрика> се е <преместила и се мести> отчита се по малка от <С> скорост. Вгабарита на подвижното тяло местния наблюдател в неговата система ако приложи Методът на лапландска Верига на Времето за сверяване и скор
 11. Не, няма да отчетат. Относителност работи дори и по добре без Айнщайн.
 12. Да, така твърдя в случаите подобни на твоя. Не съм съгласен с такова <обяснение> в тази <задача>. Пространството и Времето доказано са динамични и промяната им е възможно дори ускорителна.Космическото разширение, различен рейд на <разширение> в междугалкт. простр. и галактики.,възможен ток на Космос, разните ротации с <граиент> и пр.
 13. И трето, по ОТО е Разрешено движение, ускорение със Сврухсветлинна скорист, при условие , че част от процеса е за сметка на Пространство, т.е саямото Пространство <ускорява>. Намирам го за нормален похват, аз имам пподобно разбиране. за ТО, е възможно да се приеме, че самото пространство се <скъсява> ускорително.
 14. Като вземе да се разглежда имаш релативистки деформации и <вълново> разпростр. на ускорение, НО , ако сложиш във <всяка точка> бустер-ускорител, нагладени с таймер, тогава Става Страшно !. Иска се смятане да се види разрешените темпове на ускорение.
 15. Габаритните то1чки няма да надминат <С> , ако това търсиш. По тая прочина няма <мигновенни> ускорения, те са неправилно допускани, уродство в теорията.
 16. Драги ми Гн. Александров, номерата на америкакнката/майката на Централизираната корупция са ни до болка известни. Програмата е обречена да бъде саботирана,т.е. конспирация срещу нрода на САЩ.Трябва да съюествува, номбавно , методично с <квантуване> да се съсипе и да покаже блясъка на корпоративният <инстинкт>, жива сила. Да ти кажа едни хора, които изобщо не познавам вече създадоха специални сили , способни да извършват <нещастни стечения на обстоятелствата> с всички опити за корпоративно, картелно <пазарно. обсебване на достижимия Космос. Очаквайте доста фоерверги в
 17. Да демонстрирам.....Компютри, Вън ! Абе ти от кой клон падаш, цялата наса е изградена на Тази система Халифакс!, агенцията Разполага напълно с нея още от преди 45 години !
 18. Създателите на системата Халифакс са били гении, най добрите раждали се на тази плесенясала планета. Те ръководиха всичките Вояджъри и мисиите до Марс са техни, всички до последната. Мъскито плати около 6 млрд. долара за да има право да е част от гениалната система. Плащай де !
 19. Е , хубава работа, примерно кинет. енергия на Слънце в една система е една в друга милиарди пъти по голяма и не само слънце, но и повечето звезди, тогава кво праим за Космическото Решение, Бягащия Космос
 20. Според т/ка Сканер , никой физик не е наясно с Точните ,формули> за аберации при отражение. Те били Специални и се извеждали чрез удобно и желано <навързване. демек Нагласяне !
 21. Изкарвай на масата <формулите> на нагласйов/натъкменго герундиеви.
 22. Ха сега де. Пак те гонят , ти великият латино партизан, в дупката се скри , омирисан
 23. Тука не си прав. Нищо не задължава да е едно и също при огледало в покой в системата за наблюдение и подвижно. Постулата е за различните Състояния , разл. Системи в които огледалото се приема винаги в покой. Той ,безгрътбначния смелчага се оплете много лошо в посока изфабрикуване на <постулати>, пък сетне предлага Нагласйов и натъкменко да му намерили <правилните формули>
 24. Соред умнофага Сканер , трябвало да си измислим навързване на системите със събития, събитие. Ей, го на Младеновия Парадокс, като огледалото според Неподвижната Звезда е в равнината на относ. скорост вектор, паралелен , на 180 гр. Сега отивам да копая <правилните според Сканер формули> и да наравя решението на задачата
×
×
 • Create New...