Отиди на
Форум "Наука"

laplandetza

Потребител
 • Брой отговори

  7447
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  18

laplandetza last won the day on Февруари 27

laplandetza има най-харесвано съдържание!

Всичко за laplandetza

Лична информация

 • Интереси
  Коженият инДжектопляктор за всеки КовидФашизоид и КовиДебил !

  DER IMPFSTOFF MACHT FREI.
  Inappropriate Language. Warning issued by Last roman

Последни посетители

4288 прегледа на профила

laplandetza's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

2,1k

Репутация

 1. Охо, това е оптимистично. Щом всяко второ джи-пи може да мисли......... , това е нещо върховно, не съм очаквал . Аз съм ваксиниран, по документи, цялото ми семейство е ваксинирано, по документи, моите роднини са ваксин ирани, по документи, моите приятели са ваксинирани по документи, моите добри колеги са ваксинирани , по документи, семействата им също, това са стотици хора. Пия за българските Джи- пита !
 2. Какъв е смисъла. Нима наричаш Мен , лекар съм , наричаш ме антиваксър!?, що за наглост и безочие !
 3. Точно заради Здравето , насилствената псевдоваксинация с експериментални , недоказани в десетилетията технология и в годините <формула>, това е Противоконституционно, и е чиста форма на Престъпление срещу Човечеството. От правна гледна точка е допустима като средство за защита - Гражданска война.
 4. Ъхъ, давай формулата и да я сравнем с Уж известния участак от РНА на уж изолирания Различен Коронавирус и да видим по какво и защо се различава, защо е кратно по голямо парчето инжинерна РНК от оригинала, пък синтезира Един брой протеин. Дай да видим ? Публикувай де, инак пускам на лични монтажната рнк и защо е толкова по голяма с много повече информация, кодиране на допълнителни протеини. Защо?
 5. Дай точна формула на инжинерната РНК, нека да сравним какво Е и да видим имали го участъка , функционално копие за нуждите , участъка за спайкпротеина. Какво оюе има? и Какво е това Допълнителното, за какво е нужно и ......... дали е спомагателно за синтеза, добавка за опростена структора или е копие от Нещо друго. Дай Стандартната Формула, нали уж трябвало да е стандартна и не е технологична тайна.
 6. Фактология??, Отдавна , много години, не съм активен към службите, а нямам нищо общо с прокуратура и подобни. Пиши на ДАНС, прокуратура да се протегнат към фактите, Нали за това им плащаш?
 7. репаратите на файзер и модерна са експериментални в такъв мащаб. Те не са и ваксини, а нещо друго. В основата си инжинерна иРНК, която не осигорява синтез на точните белтъци, онези които би трябвало да са спайкпротеини. Синтезират се <инжинерни протеини> някои от ембрионалното минало, което е възможен ключ за регулаторни връзки................. всъщност вече е сигурно , че се отключват такива регулации.
 8. Изводите са направени на база факти, данни и мнения на колеги, най вече позицията, неформална. на колеги. Статистиките са за да залъжат масите, отдавна са рядкост <чистите> статистики за публичен достъп.
 9. Тази болест не е нова.Предполагаемо по агресивен коронавирус, нищо повече. Да се има в предвид, че имйнен отговор срещу кой да е от ч0овешките коронавируси, т.е. имунитет е достатъчно мощен за да предпази от разболяване, или поне леко протичане за този уж нов , нова разновидност. Колко да е нова, за сега от 2016.Този имунитет се предполага да е сравним с ваксините примерно на Файзер, по добър от тяхното дразнение. По важната Пречка, късно е за имунизация, хората се имунуизираха преди ваксинацията достатъчно при срещи с Всички Коронавируси и при сегашните експериментални препарати няма да има полза , а негативите се проучват в момента. Вие измирате по причини извън пораженията на коронавирус, говорим за нетипичната за сезона смърт, умиране поради рапидни пневмонии , протичащи както при отслабен, инхибиран имунитет и развитие поне на две първични и вторични бактериални инфекции, съчетани често и с вирусни, различни от коронавирус. Вина за смърт неадекватни лечения, стандартизирани умишлено даващи висока смъртност. Лоша, организация, подпомогната да бъде лоша, възползвайки се от фактор некадърност и <наши некадърници по ръководни местни. областни и държавни позиции, лекари са, в система на здравеопазване.
 10. Стачкуват медиците в гръцките държавни болнициНедоволството е от липсата на специалисти и на леглаПрочети още на: https://www.dnes.bg/koronavirus/2021/10/21/stachkuvat-medicite-v-gryckite-dyrjavni-bolnici.507720 Лекарите в Гърция стачкуват срещу проблемите в болниците. Синдикатите съобщават за липса на специалисти, недостиг на места за хоспитализиране и недостатъчен бюджет, предаде БНР.В 24-часова стачка са включени всички здравни работници в държавните болници, които приемат само спешни случаи. Протестите на гръцките лекари са срещу липсата на достатъчно медицински работници, включително и специалисти. Синдикатите съобщават, че в повечето държавни болници липсват лекари-специалисти.ОЩЕ ПО ТЕМАТА61% ваксинирани, а голяма част от Гърция е в червена зонаНа протестите днес гръцките медици настояват незабавно да отпадне наредбата, която остави без работа над 7000 неваксинирани здравни работници.Лекарите, които са на първа линия в борбата с пандемията, съобщават, че не достигат легла в COVID отделенията.От опозицията подкрепиха протестите на гръцките здравни работници и съобщават за „хаос в здравната система“, а пациентите са принудени да се лекуват в частни клиники.Да се увеличат бюджетните средства за здравеопазване вместо огромните разходи за въоръжаване настояват депутатите от комунистическата партия.Прочети още на: https://www.dnes.bg/koronavirus/2021/10/21/stachkuvat-medicite-v-gryckite-dyrjavni-bolnici.507720
 11. Нищо такова. Мога да се обосновавам с часове и подробно до колкото имам и база факти, но Защо? , няма смисъл. Това са моите изводи и ги правя достояние при разговори с приятели, добри познати. Нищо не се е променило за да взема решение за ревизия на позицията си.
 12. Привиждат ти се глупости, хвърчила и европроекти в античен вид. Уважавай моята мисъл, прецинил съм и направил мой анализ, тази Съ битийност от 2020 началото не е пандемия. Това ми е решението. Защо да ти се обяснявам, ти не желаеш да помислиш по въпроса и се обезмислят подробностите.
 13. Наричаме се Лекари, < доктори> . Ти не си лекар. В момента говорим за това Странно явление в последната година и половина, две.Само него, не засягай други болести, вируси и Ваксинация. Аз съм твърд Ваксър! Ваксиниране с Истински , Проверени Ваксини, по Доказана с десетилетия технология изследвайки Не еддно Поколение , а и децата и внуците на Имунизираните, това е много , много важно, Изпитана в десетилетията технология ! Разбира се, при спазване на горните >Задължителна Ваксинация за предпазване от особенно опасни инфекции, както е Сега , за сега, в Медицинската Логика на Европа.
 14. Точно си е Медицински Фашизъм Да отбележим, това не е Пандемия, още ли не си разбрал очевадното, Истерията е нещо друго. Т.н. Вирус не е необичаен, като останалите коронавируси, за които забравихме, а те общо взимат повече жертви от последните 2 години. Потресаваща неграмотност на световно ниво е насилствена ваксинация , която е доказано ненужна и вредна в този момент. Реакция и мерки трябва да има и сме говорили Какви ,Как, Кога, от Кого и пр., съвсем нормалните за предпазване от усложнения на слабите, болните,податливи групи в обществото. Все пак за да има спокойствие за страхливитв, Защо Не признават и Няма Зелен Паспорт и Сертификат при Инунизация със всички Признати от СЗО ваксини, тука вече е ясен престъпен корпоративен заговор.
 15. Дефинирам> Ограничаване, отнемане на права и вменяване на непотребни задължения , репресия и меки, средни форми на Държавен Тероризъм срещу малък, голям брой членове на обществото, всичко това прикрито под Медицинска <необходимост>, Грижа за Общественото здраве е Медицински Тероризъм. Нали не си тъп, ще го разбереш

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...