Отиди на
Форум "Наука"

laplandetza

Потребител
 • Брой отговори

  1342
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

361 Аспирант

Всичко за laplandetza

Последни посетители

1754 прегледа на профила
 1. laplandetza

  Джендър- психология или джендър- лакърдии

  Хахах, какви ли неща съм виждал, във вашата глава е милиционерския Бай брадър, либералфашизоидния!
 2. laplandetza

  Джендър- психология или джендър- лакърдии

  Губене на време и празнословия. Хубаво е да покажем кои световни кръгове създадоха Джендърмерията и налагат пресата върху развитите държави. Трябва добре да ги осветлим и да насъскаме гневните маси срещу тези социопати
 3. laplandetza

  Кризата - Човек 2.0

  Идеално, да става, скоро след това ще има нов Джихад и ще се таркалят 200 годишни кратуни в прахта.
 4. laplandetza

  Джендър- психология или джендър- лакърдии

  Хаха, комично залитване, спомних си един сериал , там един от героите боравеше с тази реплика, в сериала беше < набеден гларус> , в живота , с <меки морални умения<
 5. laplandetza

  Джендър- психология или джендър- лакърдии

  По няколко причини, отбелязвам само природната.В съгласие с природните дадености за нас и обкръжението ни, ние наистина можем да си играем с нашата организация и променяме нашата физиология, анатомия, биология . Можем да променим понятие и конструкция за пол, дори можем да го премахнем.Пол не сасамо анатомични особености, то е физиология, биохимия, психика, интелектуално зависим и същевременно такъв продукт.Нещата могат да са разтегливи и да се заиграваме, докато с <природата> заиграването изисква нещо по различно, ако минеш в света на Дргаря Нагласйов , Съдбата ти стоварва як натурален шамар!
 6. laplandetza

  Джендър- психология или джендър- лакърдии

  Така си мислиш, ти си от онея 80 процента податливи индивиди
 7. laplandetza

  Джендър- психология или джендър- лакърдии

  Да си дойдем на думата, налагането на милициопартийната линия в ЕС , има за последица и това, < топене> на бившата вече независима, не в кръговете и обрачите, средна класа. Там е съсредоточен значителен интелект.потенциал, трудно контролируем и опасен.
 8. laplandetza

  Джендър- психология или джендър- лакърдии

  Хахах , какво общо имат стериотипите със съществуването на пол в официалния бюрократичен език.Защо някои господа,госпожи и неопределени велможи драпат да заличат повсеместно пол в комуникацията на официално ниво, какъв е конфликтат да съществува едновременно определение по пол и джендър, зашо хора, народи със запазена до сега свобода да го правят , да приемат рестрикцията премахване на пол , наложена от бюрокрацията. Как смятате да не се бонтуват, биха били кротки , ако............бе <минзухари> милорд !
 9. laplandetza

  Джендър- психология или джендър- лакърдии

  Сканер, да ти приличаме на дебили, тези приказки си ги говори на децата си, направи ги хора........ Прав си за <изритването< на масите, т.е да се държат в напрежение, раздразненост в даден момент. Целта на <джендър> не е безобидна и това е ясно на всеки замислящ се.
 10. laplandetza

  Джендър- психология или джендър- лакърдии

  Да, така е но под тежеста на <милицията> и <джендърмерията> пресиращи и нашите среди. Няма смисъл да разговаряме, предполагам сте , как да кажа......, нали сте криминолог , в Белгия , до колкото си спомням, Вие сте в държавна репресивна система, от друга страна аз съм лекар, не съм служител , а лечител и според неписаните морални норми съм длъжен да мога да нарушавам стандарти и понякога закони.Така и с психиатрите , които познавам, но ако Вашите колеги ме разпитат, няма да мога да си спомня имената им.
 11. laplandetza

  Джендър- психология или джендър- лакърдии

  Аха, и всеки психиатър при неформален, приятелски разговор, ще ви каже , че не е нормална.
 12. Активно мероприятие на колегите на г.Атанасов примерно. Всред всичката пикоч , хоп 11 ти септември , конспиративна теория било, такава си е ,но не теория,а практика на нелегални групи от една военоправителствена агенция
 13. laplandetza

  Джендър- психология или джендър- лакърдии

  Правим следната постановка, през 2120 година, няма веч език на омразата, никой не му прави впечетление секс и партнйорство, семейства, комуни, държавата е полусобственик на децата и всички решават отношенията си и чрез плющене, мо само писмено обявено и подписано от страните, като онези шебеци бонобо, плющене от всякъде и с всичко. Значи кога не си съгласен с местния олигархиен комитет на председателя как да му кажеш, е<и са в гъ<а , пе<ер,с долен!, не върви некак си, дали направо не му , или той на теб да му дадеш салам, пак не върви, трябва да трактните един договор с чипосаните си мозъци, пък и милицията може да ти изпържи чипчето, дръпне шалтера. Какво да направиш, нищо , хващай се за палците та да изгладите отношенията, с председателия, милиционерския наяалник, и местния психолог доктор Али !
 14. laplandetza

  Отклонения

  Дора, гледай отново какво Шпага казва. Варбанов,Дора и др. , не разбирате проблемите. Психически проблеми имат и ще имат, като могат и да са много сериозни. Ти например Доро, върни се като първокласничка в сегашно време и върви разбери що <майка >ти Гошо има чурка , пък другите мами нямат, и татйо ти Бойко , праска мама ти гошо , там дето на теб ти слагат свещички като си много болна, болен ли е мама Гошо , и що тъй често му е лошо !
 15. laplandetza

  Отклонения

  Колегите на баща ми и той самият, макар и вече в пенсия.

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×