Отиди на
Форум "Наука"

laplandetza

Потребител
 • Брой отговори

  6153
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  17

laplandetza last won the day on Август 21

laplandetza има най-харесвано съдържание!

Репутация

1741 Доцент

Всичко за laplandetza

Лична информация

 • Интереси
  "Очаквам да измрат много хора. Яко да измрат! Ей, ще видиш" BORDERLINER
  Тежка алкохолна НЕзависимост.
  NO sexual (social) distance

Последни посетители

3328 прегледа на профила
 1. Глупищна, първо се съберете и викайте духовете на Библията за опорни точки, показахме може да има само една реалност. ...............Както и да е. Парадокса на Вала те Размаза !
 2. Пускам ТО по пързалката на Заличителя. Ето, изяш това Скоростомер на Лапландеца Ном 12 . Парадокс на Вала. Две Системи, Наблюдателна Система в Състояние на Айнщайнов Покой , Система К. Подвижна Система на Експеримента, Система К1. Относителна скорост между системите, примерно 2/3С. В Система К1 паралелно на Вектор на Относителна скорост и Ос Х1 е разположен Вал с дължина в системата си 100 метра и диаметър 2 метра. Единия Край на Вала е В обща по Х1 точка = 0 с Централен наблюдател, там има 2 лазера, от горе и от долу на вала, точно по повърността
 3. Лесно се проверява засистемата на Басейна Неподвижен. Пак лазери на едни координати по Ос У, Детектор часовник , Неподвижен по средата на басейна на Равни разстояния с Лазери. Нека басейна се пълни Равномерно ОТвсякъде.При стигане Нивото по У с лазерите, пулс. Едновременност. Според подвижния би трябвало да има Неравност, наклон или не , да е <вподоравно> при него при такова построяване няма парадокс. Няма парадокс, поради <одалеченост> отчитане на моменти с големи простр. интервали. Парадокс идва когато приеем друг аранжимент, но няма да се занимавам...........
 4. Проверката е елементарна, в двата края на басейна по Ос У в неподвижната система лазери , които правят пулсове на по секунда или както го направим. Насочени към срешуположната стена и се придвижват по нивото на водата. Те са Успоредни на Ос Х и перпендик. на У. Който пулс достигне другия край се записва какви координати У и разлики с нивото. Да допуснем, че немогат да се разпростр. под вода, тогава има ли изчезване на приемане на пулсове и разлики по ос У и ниво, сигурно доказателство за различни нива.Системата работо постоянно на пулсове и така се следи. Резултата е Задължаващ за всякакви на
 5. Абе, какво пързаляне, ти си Направил анизотропия на гравиефект, как да има птрзаляне. Някакъв ефект на ускорение се получава, за да държи Асиметрични Водни маси, ти искаш плъзгане. Тая <гравитация> трябва да е много особенна. Като сложим лазеромера, правим директно парадокс , ако има физическа , реална анизотропия, ако няма такава, пак правим Парадокс с уж Неедновременни импулси, достигащи едниовременно до Цел, неподвижна , при еднакви светлинни пътища. Каква смърт си избираш?, Острието ще почете твоята воля.
 6. Ами при СъвеЦки часовници, пак си е <водоравна>
 7. Как Изкриви Гравитацията ?. С коя Притча от 100Библията?
 8. Ти <икриви> пространството, кажи каква и къде е Силата, Магйосники ! Ако няма <наклони > и всичко е нормално, няма и неедновременност в реален , физичен смисъл. Само часовниците са Несверени и то Нарочно. Доказахме го, Обори Доказателствата !
 9. Басейна с преобразуване също става Ясен Парадокс. Правиш <нивомер> по Ос У1 и часовници/пускове на Пулс от Лазери, те са в Подвижната система. По средата на Басейна Детектор/часовник 2 броя,които за подвижната и неподвижната са Средата разстоянието между лазерите, Неподвижен и подвижен. Пускове и както си следва
 10. Къде бягаш, с два лазера наритах мекотелното ти Същество, с пет не искам да си представя какво ще ти се случи
 11. Декласификаций, Два лазера, това ниво не става мигновенно,, единия лазер е по Ос У с еди и същи координати, константа, другият по водната повърхност, <бръснеш> полвт , отчита се от другия край на Басейна. Нешо против. Чакаме Младенов да прави <анимации> я с Греда я с Вал, тогава забиваш зъбките в Гредичката, упойка сложи ли си или на Живо !
 12. Умний УниФиций, наклона го откриваме лесно с лъчи, два лазера и охлаждаш таратора на гребена на Вълната в Парадокса
 13. Младенов, аз си мисля , че след толкова много доказателства , аргументирани и систематизирани за Фалшификация и Невярност на ТО, не си струва губенето на време когато се опонира на 100 Фанатици. Просто трябва да се Припомня Лъжата ТО и като доказателства просто препратка към Скоростомерите на Лапландеца примерно, няма никакъв смисъл, тези плужаци бягат от нормален разумен разговор, само шутове за тях и никаква милост !
 14. Продължавам. Ако така глупците си представят нещата, Парадокса е в Кърпа вързан Примерно гредата си се премества <нормално> и Стига Едновременно до контакторите, спусъци според Неподв. система. Спореф подвижната съшо е нормално, но часовниците показват неедновременност. НО импулсите от лазерите изминават Еднакъв път за да <ударят> неподвижния Детектор, а в Подвижната Система има Неедновременен Старт, но пък се отчита еднакъв Път, Което е Егати Парадокса, Различни Скорости на светлина !

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...