Отиди на
Форум "Наука"

laplandetza

Потребител
 • Брой отговори

  1414
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

413 Аспирант

Всичко за laplandetza

Последни посетители

1871 прегледа на профила
 1. Форум за и на Наука, така е. Напълно спекулации относно конкретния случай и голяма част от последвалите ми разсъждения и какво от това, правя публични разни мисли , които пасват добре с Възможното. Всичко е на масата и е опция , имам опит с хора които не биха се замислили да <изпишат> няколкостотин човека, след което биха дошли при мен и приятелски да си побъбрим на 2,3 чашки подбрано питие. Морал в подводната част на айсберга Власт, няма и няма и да има , докато не се развие неодържимо носителят на власт, т.е докато Онези са достатъчно примитивни. След края на старите дни , за съжаление под <морал> ще се разбира нещо , което е съвсем неприемливо за в момента. Сега е паметник на култура и наслед. на цивилизацията, религозна християнска, друг път ще е друго, когато е угодно и смърт на хора, когато трябва и много хора. Има си правила , предполагам обосновано, нужно е внимателно за да не се получи <пренасищане> както и да се сменят няколко вида инструменти според посоките, друг път пък пренасищане може да е желано. Когато нещата са приемливи, не мътиш водата излишно, времето работи за Властта , но за радост то е и най големия й , смъртоносен враг !
 2. Мога смело да предположа в близките десетилетие, две в Европа ще имате нов вид <тероризъм>, не говоря за методите , организац. на изпълнителски нива , а за <идеология на тероризма> , той ще премине религ.националните дрешки и ще е в областта на неоанархизма с камуфлаж на борба срещу Световния Ред. Ще е по страшен и кървав от всичко в близките десетилетия , а <мерките> от страна на Властта много безцеремонни и жестоки, засягащи неизбежно личното пространство на Всеки ЕС гражданин.
 3. Може, да допуснем има хора за които това не е трагедия , а възможно събитие, в подходящо време желано събитие. Тези хора не работят с морал и <нормалност> , гледат да са ефективни , до колкото им е дадено . Ако инцидент с няколко стотин души даде по добри резултати и не е твърде рисков за изпълнение, ще се премине към приготовление и изпълнение.
 4. Даа плашещо е , но така ни учеха да вършим нещата, така действат и Онези, учителите ни бяха едни . Ще има и още, правила за редуване на <инструментите>.Роля.......или Идентичност......изберете моля Огромно е съмнението, стана в идеалния момент за задкулисната Власт в Републиката!
 5. Целта на предполагаемото <държавно> подпалване на катедралата се изпълнява, шум, емоции , обществ. <наместване> . Какво би се случило ако бяха подпалили в един влак 100, 200 френски студента примерно, като палежат се хвърли като случаен, нямаше да има тези последствия, за 1 ден е збравен, а стойността на тези умни млади хора е много по голяма от купчината дърве и каманак на църквата на горкия Квазимодо.
 6. За незнаещите искам само да напомня, без САЩ, в Европар западна има 2 големи Нелегални корпорации които работят много сериозно, често си кооперират дори имат отдели за тази цел.Под техен контрол е едрият и среден бизнес на съответните територии Франция и Великобританияр както и част от ЕСр е с територията на Германия е по сложно друг въпрос. Служби за сигурност там са една легална част от тези тъмни :предприятия; Имат експерти на ниво за подготовка на мрежи от изпълнителски групи и лицар говорим за стотици, при мобилизация десетки хиляди.
 7. Позволи да не се съглася. Производството е толкова колкото го изпишеш. Изобщо главните въпроси са други , Защо /демокрациите /основно САЩ тикат най стратегическите си държавни дейности в едни ръце с ограничена корпоративна отговорност т.е при нужда неограничена безотговорност!
 8. Това го имаше преди Мъскито, така работят и разни секретни дронове. Спорно е кое е по евтино. Например , ако можеха само двигателите, скъпите им компоненти да оцелеят, другото не е важно. Мъскито , без непрякото и пряко правителствено и корпоративновоенно субсидиране, подпомагане , нелегално финансиране , се съмнявам да е <по евтин> от примерно китайската косм. програма в търговската и част, както и руска такава.
 9. Моят прадядо е участвал, непряко в атентата и лично v бунтовете. Имам разкази , непреки, той не е живял дълго. Сложни са били нещата, общо взето идеята която той е споделял е да се дестабилизира държавата , да е готова за едни решаващи действия с подкрепа от СССР. Както е известно,Германия пак става сила и няма възможност, забавят се нещата, до 44 та.
 10. Защо да не е 4 степенна система. От специални писти, големи самолети извеждат Комплекса, а от няколко километра височина крилата ракета извежда още по високо, тя е като самолет с ракетен двигател, възвращаема. От там 3 та степен ракета и последна 4 фаза. 3, 4 та с по малко двигатели и по евтини, те са загуби.
 11. Иран е друга работа. Без него ........., за руско съжаление , бих казал ключов е за руските интереси, не само в региона, а и за целоста на Русия. Китайците също бутат своята игра. Според мен Иран за сега е необходим и на Запада, на САЩ , нужен противник, цел и пр. Турция , Ердоган изобщо не искат и никога не са искали да са извън Отношенията със Запада, САЩ, , Ердоган и около него не са много умни, това е мит неговата интелигентност, с игричките сега ще загризят мамуля, а ако се дърпат, направо са гушнали букета !
 12. Какви теории, така се действа, нормална практика от много години. Дали наистина е умишлен , аз не знам, няма и да озная, но събитието е като по учебник , учебника на Тъмноризеца!
 13. Американците така водят преговори с по слабите, ако изобщо това са нормални преговори. Защо да свалят Ердоган, като могат да го имат за поне още десетилетие, той ще слушка, вероятно има отстъпки, но не и това което той пожела преди време.
 14. Според инфото което имам , от хора свързани с националистите в Турция, покупката на руските ракетни системи ще се поотложи и най вероятно няма да се реализира. САЩ ще продадат свои комплекси и друго въоражение без да има почти никакви <промоции> , явни специални условия , НО има и ще има скрито договаряне и Ердоган ще получи отстъпки в много направления, вкл. и огромни иконом. ползи.
 15. Много време мина от тогава, никаква поука не са си взели..........толкова се бавят.... дали ще повторят на събрание в нечии <сараи> , < централи> конгреси, откриване на <нови фабрики> ,малки спретнати къщурки , двуетажни яхти ,ресторантяче Олимп, Орион обеди и вечери и пр.

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×
×
 • Create New...