Отиди на
Форум "Наука"

laplandetza

Потребител
 • Брой отговори

  1572
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  1

laplandetza last won the day on Май 7

laplandetza had the most liked content!

Репутация

489 Аспирант

Всичко за laplandetza

Последни посетители

1973 прегледа на профила
 1. Да , как са <съветвали> малодушните, с приказки, аха, .......чисто са си стреляли към тях, масирано да ги стреснат, като са избивали по <назадничавите> .
 2. Хахах, точно това е шоу! Хем отстраняваш за назидание, хем овцете примляскват.
 3. Нищо подобно, за САЩ, баш Една партия са, с групировки и крила, обръчи и пр. Просто театъра е друг. В Китай борбата в Партията е <тиха> и <тъмна> В САЩ шумна и шоуменска, резултатите са едни и същи.
 4. Вече казах, Няма , нито моите деца , 4 броя, нито техните деца. Не искам никой да се жертва, НО съдбата няма да ме пита!
 5. При мобилизация, предвоенна , ще бягам. Дърт съм , минало ми е времето, не бих се бил за тази Власт и този Резерват . Мога да убивам, лесно и ефективно, обучаван съм да го правя, но Никога няма да служа за тази боклучава върхушка и за РБ, родината ми беше НРБ !
 6. Съгласен, но не съгласен за комуниостите, комунисти и мутри е несъвместимо. Това не са комунисти ,а добри момчета и момичета за Всяка Власт !
 7. Какво имаш в предвид. Бил съм в Казарма все пак. Какво и тежкото и лошото на Служба военно обучение от 3, 4 месеца, задължителна за всички мъже.
 8. Аха, щом и аз, един заклет антинационалист съм за Военна служба, на казарма, Служба от съвременен тип, значи определено има смисъл.
 9. Я чакайте малко, не съм ви чел всичко, много инертен материал, но САЩ и Китай си приличат политически и в двете всъщност системата е Еднопартийна , но с вътрешни борби на групи, лобита, крила. В САЩ , на книга са 2 големи партии, на те на практика са една. САЩ практически са <партийна диктатура>, Китай е подобно, но партийнобюрократичнамилиционерска диктатура.
 10. Не съм съгласен. Не вменявайте Дългове и Грехове на хората. Никой за нищо и на нищо и никого не е длъжен. По кой път ще се тръгне , доброволно или полудоброволно е друга работа.Поне мен така са ме възпитали. Имаш избор, или избираш Свободата , но губиш много от <връзките> в общността или си Един от нас и влизаш в Службата. Не мога да приема такова <вродено> издевателство към какъвто и да е носител на интелект.
 11. Много неща могат да се случат. Едно време ги учихме, но съм далеч от тази специализация. Решава само жената, момичето, ако не е семейна, а няма как да е семейна под 18 години, нали така, или не е , променено ли е. Ако е под 18 е сложно, по принцип , трябва помощ за такива девойки. Бащата няма думата , ако не са семейство, така виждам нещата.
 12. Стига с тези морални аргументи, не бива да се допускат такива. Има медицински и законни , както казах при семейни двойки има законен такъв, според мен би трябвало да има, защото в БГ в момента май не е така. Решение, общо на съпрузите. Останалото са медицински неща, примерно при развит плод има рискове, а при напредване на бременност , жената, момичето отдавна е запозната с факта , късното решение е неприемливо. При показания , за увреден плод ,аборта би трябвало да е възможен по всяко време.Подобно и при болест на бъдещата родилка, при съмнения за нейния живот.В частни случаи , според мен при преценка, би трябвало да е възможен и за всички , дори при развит плод.
 13. От медицинска гледна точка ми е ясно, права за аборт, подкрепям. При семейни жени ,решението трябва да е на 2 мата родители, инак няма смисъл. Всъщност плоденето на деца е мощно оръжие и се ползва широко , бавно, мощно оръжие.
 14. Хмм, не съм съгласен. Какво желаете, наследственост е главен фактор в статистиката на интелект. потенциал в дадена територия с групите и население. Ако Вие желаете по голям шанс за нещо интересно родило се на Балканите , множете се образованите хора, поне с по 4 деца. Няма голяма разлика в етносите, като изключим циганския, в който , ако не се даде път на тези от тях с възможности............, нещата стават страшни.
 15. Добрувне на детето зависи от много неща, но без стабилно семейство , повтарям съюз мъж, жена, или по разширено голямо семейство,род, риска детето да бъде повлияно от властовата <пропаганда> или провалено от насилие,пороци и пр е с пъти по голям.

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×
×
 • Create New...