Отиди на
Форум "Наука"

laplandetza

Потребител
 • Брой отговори

  2893
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  3

laplandetza last won the day on Октомври 12 2019

laplandetza има най-харесвано съдържание!

Репутация

754 Асистент

Всичко за laplandetza

Лична информация

 • Интереси
  BORDERLINER
  Тежка алкохолна НЕзависимост.

Последни посетители

2431 прегледа на профила
 1. Логично, активирани са сътрудниците по програмите да работят , обработка е нужна местни правителства и компании да бъдат принудени да ползват услугите на онези пичове дето ги дават по тАлавизията и всяка седмица по медии и шоупрограми.................
 2. Еее, де. точно тази библия съм я чел. Как да не изпълниш 7 мата заповед , чувствам силата на светия дух и ми иде ей тъй да го споделя с други.......
 3. Имам чувството, че ще ви изненадат. Започнаха да строят първата Ел.Централа на ядрен синтез.Промишлена, а не експериментална, те имаха няколко експериментални установки.Дали и кога ще я построят в момнта им е разиграване , това са много силни карти, на практика е заявка за оспорване на световния ред, което не е в бъдеще Ще, а е точно сега!
 4. Туй то, няма физическа промяна в дължината, а центъра на масите.
 5. Не е това. Аз открих отговора, т.е. как повлиява, но ще замълча за да е интересно.
 6. Глупости или не, възможно е, както казах , не е важно, няма да има голяма вероятност от объркване.
 7. За мен означава и двете, езика е нещо субективно, честно казано тези подробности нямат значение.
 8. Нарекли, ....... шегуваш ли се, въпроса стои и огромен, прилича на глупав , но е ..........................много над възможното в момента , защо Това нещо наречено електрон е носител на заряд и е смятано за Несъставно.
 9. Кой знае, имаше виц за............... не всвки който те вади от лайната ти мисли доброто....... за врабчето, котката и още нещо.............. та и при мен така. Може да е и последното което пиша...................аз извърших своето задължение, оставих мисли за поколения напред , на много места , заразих хора............. заразих цели системи................ мога спокойно да се преселя в дънземята, на топло и крайно неудобно!. Касквото и да ставеа ......Силата е с Материя, Материя е Силата...........Вие сте само момент от Историята и подлежите на .........................Унищожение..........Космическо равновеасие!
 10. Ася, ако си ася и ако не се представяш в роля, нямам време и нерви да се занимавам с твб и да разследвам. Ако си тази , потърси помощ, задължитено психиатър, иначе ти си мъртвец, мъртва си и сама ще го направиш. намери сили с теб съм, макар и духовно, аз........... се провалих като баща убих сина си!, още един път не искам да имам тази отговорност!. Моля , ако ти си Истинска потърси помощ!, не искам още мъртъвци!
 11. Не случайно за илюзорни вкусове, те в експериментите предшестват самоубийствата, те са ключови, винаги ги има!
 12. Колега. нешата са сложни.............. , совите не са това което са, ............синът ми....................имаше , по точно е имал. тогава бях в ареста, подобни оплаквания.......... и пак совите не са това което са, границата за публиката е адски тънка!........Аз съм пристрастен тук, не ми обръщай внимание, но когато е към теб е на живот и смърт!.............. в този ред една наша разработка Йорданка Ж. ////////////////// лека и пръст!
 13. Според теориите на конспирацията в секр. сървис има 3 типа, кохорти персони, 1. активни , раптори/ убийци, садисти, изпълнители, 2. организатори, 3. заличители. Никой не знае съдбата си от тези. . Всички са родени да умррат, биват терминирани, след заличителите идва времето на Новия ред. Аз съм организатор, въпреки всичко познавам поименно своя заличител и той е жив и здрав, да пребъде!
 14. Ето и следвщите след състоямие пенсия///////// Илко Желязков...................
 15. До скоро не знаех за капитан Атанас Ангелов, имах мйуре, подвеждаща примамка........ преди няколко години рабрах , че е убит заради мен, аз бях неговият <ангел> .Чувствам се персонално отговорен за тази смърт , вече е платена, лека им пръст.............. Ангел Тананов , лека му пръст, брат му от ДАНС, за съжелениеполучих жълт картон и нямам полезен ход, единият е мъртъв , другият е с разбит живот..........поерсонално отговорен съм, нямам свобода на действие..... за сега,,,,,,,,,,,,,,,

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...