Отиди на
Форум "Наука"

The Warrior

Потребител
  • Брой отговори

    79
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за The Warrior

  • Рожден ден 7.09.1989

Contact Methods

  • AIM
    unique_warrior
  • Website URL
    http://

Лична информация

  • Пол
    Мъж
  • Пребиваване
    Варна
  • Интереси
    Астрономия,зоология,воена техника

The Warrior's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Репутация

  1. Ем Иран не са нападнати само защото РУсия се затъпи за тях...иначе Израел и САЩ щяха пуснат няколко ядрени глави и после е лесно... Иначе за това че Ф-15 е по добър от Миг-29...не...зависи от пилотите....българските,руските и сръбските са го доказали че Миг-а е много по-добър. Не казвам че Сирийската армия неструва,но просто по подготовка и оборудване израелската е сред най-добрите в света...което е донякаде лошо щото на евреите не им пука за другите.
  2. Още малко някой ще искарате че Сирия може да смаже Израел....,неказвам че армията им е мизерна или нещо такова,обаче евреите са и технологично ниво над тях и в тренировката на войниците си.Радо го каза...неможе един натрениран евреин да се сравнява с сириец който има доста по-слаба подготовка,за изтилането на един самолет отиват хиляди...Сирия имат като нас самолети обаче повечето седят на сянка...просто нямат пари(да не говорим за самата подръжка).Израел са 8милн.,като всеки от тях е трениран като войник...всеки минава казарма с добра подготовка.В историята има свидетелства за не една случка в която по-малоброен побеждава по-голям...всичко е до организация и способности на войниците + най-важното-въоражение...А да...и не на последно място е че Израел имат някакви си 400ядрени глави... А за Турция,аз се надявам да стане гражданска война там...това ще се отрази доста добре на много места....
  3. Израелската армия е нива над сирийците,това което получават е втора ръка(изключвам Миг-29...машина която има още доста да лети...поне 10-15години..след това за учения само)...имат шанс да ги задържат...но превъзходството в техниката на Евреите е значимо,а и все пак не са като Янките некадърници.ще ги задържат достатъчно колкото да дойде Иран.А...да не говорим че Израел може да мобилизира много добра армия за населението си.Е ако воюват Сирия и Израел без външна намеса Израел ще наделеят...но не казвам че ще е лесно,напротив...ще се озорят. Турция няма да удари нито Ирак,нито Сирия,нито Иран...
  4. Ясно...отново в миналото...малко тъпо според мене,въпреки ще се спестят пари който ще вложат в други безмислени работи.
  5. Eм това е добре дошло за много народ...ще даде възможност Китай да окупират за 5-6часа Тайван,също така повод албанците да се опитат да направят Велика Албания и след това да ядът як бой,също така Кюрдите да създадът държава или поне като свят да се разбонтуват...Виждаме само едно сабитие с колко други се връзва.Трябва само да стане сериозна война между Сирия(или Иран) и Израел при което САЩ се намесват и докато света гледа на там другата половина да си изпогърмят. Сирийската армия няма как да се противопостави на израелската,товае факт.
  6. Ще ти отговоря...Иран ще срине Израел...
  7. Ами какво ще правят Янките?Ще стават Китайци и ще летят наляво и надясно ли? :crazy_pilot: И аз щото не съм чул и за това те питам
  8. Прилича ми на някакъв вид водна кокошка...голяма пъстра водна кокошка...ама може и да бъркам....
  9. ПВО в Чехия и Полша е безсмислена...ама като им се харчат пари за нищо да ги дават. 1.КНДР неможе да стигне с ракети до там в близките деситилетия 2.Иранските ракети няма минават от там,дори и да имат обсега...пък и не им трябва,просто ще изринат Израел. 3.Руските Топол М и Булава са прекалено трудни за прихващане и прочие...да не кажа невъзможно да е да се свалят... ...обаче както казах като искат да си правят този щит.Макар че според мене това няма да е просто един противоракенет щит...възможно е да е нещо повече. Иначе те Индия и Пакистан може да си тестват на воля щом могат,както и другите.Обаче война не се печели с такива работи...резултатът ще е такъв че няма има човечество...така че според мене поне първите 5-6 ядрени държави няма смисъл да влагат много пари в такива неща,особено Русия...който са най-напреде. а това дали Иран щели да праснат нас...ми трудноооо.В Турция има не малко бази на Янките който ще спрът ракетите преди БГ,щото турците ще ги гледат и ще се кефят,ама Янките няма ги пуснат да им рушат базите.
  10. Хех...последните полети...още няколко месеца...Има ли някакъв сериозен заместител на Совалките?
  11. Интересно...може си спретнем едно апарадче и ние....
  12. Еее все пак не е лесно се стигне нивото на тези две държави. Макар че Китай много се стараят. Копуват най-добрите руски оръжия и си правяд доста собствени...сериозно се въоражават.
  13. Ми това е общо представяне на Китайците. Да не забравяме че са големи фенове на Су-35 и 37... самолетоносачи, кораби... тези копуват и правя собствени като луди. Армията едва ли ще им се намали много от сегашният брой... каквото и да говорим китайците са супер луди... за последните години дръпнаха супер много във всяко отношение... просто са третата супер сила в света.
  14. Е те братошки имат и бомба чиято радиация трае най-много 15 години и е супер мощтна...водката прави чудеса... Бащата на бомбите...добре звучи...ама Цар бомба май си е още №1...просто никой не смее да пусне нещо с по-голям заряд.
  15. Ами имало е няколко вида Моа...като са били с различни размери, най-едрите са били до около 350кг и са сред най-големите птици виждани от човек(май само Мадагаскарският гигант го бие). Така че това е било доста стабилно семейство със няколко представителя който са били основната храна на Херпагорниса. Маорите идват около 10-ти век от тихоокеанските острови. Били са предимно земеделци ама тяхните култири виреели само слабо на северният остров. Поради това се преорентират и започват да изтребват птиците и най-вече моата. След известно време всичките и разновидности изчезват, а растенията им се адаптират и почват да дават по-добри реколти. Орелат на Хааст остава без по-едра плячка и почват война със хората като със сигорност е изял доста маори...обаче след време той се зачислява като една от птиците който са изчезнали не заради бял човек...и то най-големият орел живял някога изчезва около 15 век. За съжаление има прекалено малко информация в нета и изобщо за Орелат на Хааст., аз съм дал основното.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...