Отиди на
Форум "Наука"

Vivian

Потребител
 • Брой отговори

  9
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

4 Ученик

Всичко за Vivian

Лична информация

 • Пол
  Жена
 1. Какво очаквате от манастира на Баба Гуси? Спрете да ходите по манастири, храмове и т. н и да давате пари на тези тъпи паразити. Вие сте едни големи ОВЦЕ! Давате пари за църкви, свещи и такива глупости, а за други дарения се стискате.
 2. Да,така е,но виж-все пак това е религиозен обичай. По същата логика все едно да питаш защо децата като ги кръщават, ги потапят в купела. За тях може пък да е странно това, както и на нас ни е странно обрязването .
 3. Прабългарите са тюрки. За тях славянският е бил много труден, също така и не са общували със славяни. Общо взето те не са проговрили славянски език.
 4. Тази тема я пускам специално за една дама от този форум и тя ще се сети коя е. Искам всеки член в този форум , който има какво да напише, относно тази мисъл, да сподели мнението си
 5. Да, прав сте. Наистина звучи като клише, но според мен си е вярно-спомнете си колко неща са направили нашите предци днес да сме тук и да пишем тези глупости.
 6. Естествено, че хората са машини. Можем да постигнем всичко, стига да искаме.. А животните...за тях-надали...

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×
×
 • Create New...