Отиди на
Форум "Наука"

ramus

Потребител
  • Брой отговори

    1888
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    4

ramus last won the day on Юли 20 2018

ramus има най-харесвано съдържание!

Всичко за ramus

Последни посетители

4233 прегледа на профила

ramus's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

806

Репутация

  1. Спорят си - просто всеки за неговата си полза. Те ползата така си я разбират. Всъщност те просто са обикновени говорители на предразсъдъците си, играещи си да си измислят аргументи и разни 'стени' зад които жадуват да са. Това е психологическия феномен сред темата и фейковете се сипят от едни и същи никове за които това е форма на допълнителна лична терапия. е поредният среднощен фейк сред темата, от същия психотичен субект за който това било 'забавление', докато е на революционната си вселенска мисия, поел я още като войник и спазващ заповедите на "дедите му от отвъдното". Той спасявал българския народ като спомагал да "громи самозабравилите от власт елити"... докато си измисля глупости сред темата и има свободата да си ги разнася. Всъщност това е пример за проявата на психози. И т.н. "човешки ценности' някои се оприличават на "универсални човешки защитници" докато запълват безсънните си нощи. -------------- Разбира се - форумът се събуди с точно такава тема, и характерното поведение на отбор от никове е именно да се списва в точно най-живите теми, като това ги оживява още повече с образувалия се форумен моабет. Моабет става точно защото моабетчиите си търсят изява в тия места, на такива въпроси, защото както и навсякъде сред виртуала моабета е социална форма на народно общуване и в него качеството на общуването е без всякаква стойност, а приоритетът е просто на конекцията - в търсенето на сходства и отстояване на своето. Това довежда нивото обмена по темите сред форума до обикновена площадна клюкарница.
  2. Всъщност това е заблуда и поредния фейк сред темата. Първо - вие не знаете въобще що е това ПРЕДСТАВА, освен популярното и народняшко значение. Второ - висшите животни имат признаци на "представи". трето - въображението в човека поражда представи, но когато са нарушени някои психични механизми образите от въображението стават все по-далеч от това да са отражения от обективни процеси и личните измислици стават приоритет. Заради това в психологията това се нарича ДЕВИАЦИЯ (отклонение - от зададена норма на субект със "здрава психика". )
  3. охм душицата, той - забавлявал се... щото той е пълен с потенциал и наука... Я разкажи и ти за "вашето НПО" - дето сте го създали разни... "съмишленици" и ще преобърнете хората в богове... - че то тва си е "наука" отсякъде...
  4. Извън болното ти въображение единствено "доказа" че си "болно другарче". А интересно - ако направим сред "народа" допитване по въпроса "доколко са нормални вселенските революционери, дето имали "цели" да пожертват голяма част от същия този народ, но да способствали за "вселенското развитие"...? Дали ще озвереят достатъчно за да те линчуват, вместо да издигнат паметник на демоничните ти деди...
  5. Темата не е митинг на "възраждане", нито стената й сред ФБ, така че мини и един студен душ малко да охладиш разпаления си призрак.
  6. ама разбира се - със силата на бабините ти трънкини. И добре че ще се намерят такива силни и вселенски защитници... да спасят "българския народ" - някъде от отвъдното.
  7. о, има, има... Вселенските ти демонични деди ще гледат от оня свят и ще се пукат от яд...
  8. Това е поредния фейк сред темата, от едни и същи автори... Нещо забравихте че именно 'демократичния евроантлантически свят" променя своята "норма" в посока на ЛБГТ+... Както вече написах - простотиите са неизбежни и колкото повече напредват нощните часове, толкова повече ще се засилват недомислиците и изцепките. Всичко друго, но не и наука. Но пък като се вземе предвид че авторите на фейкове не се интересуват въобще от науката, а от място да си ги сипят на воля, изглежда че именно за тях това си е "норма".
  9. Това е заблуда! Защото не е - обичайно явление е и нито е нормално, нито е ненормално. Навън в момента вали дъжд, в Румъния е навалял сняг - и в двете примерни явления са замесени въздушни маси с различни налягания, които се менят всеки миг. В науката се приема "условна норма", която се определя условно според статистика, според условни критерии. И в нея няма "народни норми" с претенции че били 'вселенски' и "така било според природата".
  10. Ти още караш на инерция че този форум е някаква народна клюкарница като ФБ сред която да си играеш популисткия си театър. С науката - докъде я докара, нали се фантазираш на "лекар"? Този форум прочете ли каква е неговата насоченост и че няколкото човека тук боравят не с популистки папагалщини, а с аргументи от науката.
  11. Не си говорител на никого, а си просто болно другарче. Говорител си единствено на представите си и на "вселенската ти мисия" от войнишките ти времена. Ако беше сред "стадото" или преди 5 века досега да си разпилял пепелта си от кладата. Хората ако ги бяха попитали преди "5 века" дали има господ - какво ли щяха да отговорят? И... като отговорят "хората" и... демек каквото хората говорят - така си е, щото няма как да не е така, щото си го говорят хората, ако ги попитат. И ако теб попитат - ще кажеш ли "каквото говорят хората"... Няма начин да не се изпростее в една тема, в която няколкото клоуни се надпират да си правят гъдел на душичките.
  12. Това е защото 'ти го пишеш' - така ли? И каквото напишеш и каквото си въобразяваш - само истината е... Нали нещо си "не ти било в природата" - че тя тая природа бая тесничка, нещо
  13. една популистка манипулация като "да попитаме хората в българия" или клишенцата с "общоприета от мнозинството"... са просто поредните бабини трикове от на Аменхотеп времето. Трябва да си доста "неизкъпан" за да се фантазираш че с тия дивотии ще ти мине номера.
  14. Верно си е - много личи. Много! Има допълнение - глупавия може да се изиграе на умен само сред контекст от глупави като него. Смешното идва чак когато той се опитва да играе същото сред умни хора. За тях - става смешно. Глупавия при всички положения му изглежда че си е ок... и настоява да му мине номера, щото му идва отвътре и естествено.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...