Отиди на
Форум "Наука"

Alexander000

Banned
  • Брой отговори

    175
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    1

Alexander000 last won the day on Август 11 2021

Alexander000 има най-харесвано съдържание!

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alexander000's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

173

Репутация

  1. Препоръчвам ти да преименуваш сайта на форумПсевдонаука.уа
  2. А ти защо не се наричаш украинец бе умник? Нали вие сте тези с украинските знаменца по профилите? Тука са ти показали черно на бяло как насилствено се е създавала нова нация. Същата аналогия с македонците, молдовците и т.н.
  3. И аз чакам да метнат атомна бомба по България и да затрият тази проститутка на Запада, но мечтите са си мечти.
  4. Чували ли сте за Македоно-Славянското царство? Сигурно не, защото това е новото име на България по управлението на Цар Самуил https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=5601934339821560&id=755278057820570
  5. Използвах "суверен" в контекста на твоят коментар. Ти кажи каква дефиниция даваш на думата.
  6. А ние българите още не сме получили самолетите си Ф-16 от нашите "верни" съюзници САЩ... какво общо има с темата ли, ами може би ако американците се бяха държали коректно сега нашите евро-атлантици щяха да могат спокойно да пратят миговете на Украйна.
  7. Но това далеч не е единственият факт. Също така траекторията на ракетата показва, че е изстреляна от украинска страна.
  8. Отряды кадыровцев получили информацию касательно тотальной нехватки живой силы для специальной наступательной операции по захвату Киева, из-за больших потерь среди личного состава. По нашей неофициальной информации – это почти 20 000 наших воинов. https://t.me/c/1531061211/61
  9. Това което можем да кажем за резултатите от военната операция на Русия е, че те толкова много се осраха, че дори не могат да измислят какви цели са изпълнявали по време на така нареченият първи етап. Първо беше обсада на големите градове, но след като стана ясно, че се изнасят от покрайнините на Киев с, което да се говори за каквато и да е блокада е вече невъзможно, те решиха да кажат, че задачата им била да съсредоточат украинските сили в големите градове, което пък е направо нелепо.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...