Отиди на
Форум "Наука"

Orbit

Потребител
  • Брой отговори

    891
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Orbit

Последни посетители

1057 прегледа на профила

Orbit's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

528

Репутация

  1. Това са реални кадри от “улицата”. Включвай мозъка вече. Започни да правиш разликата най накрая…
  2. Да, замисли се най накрая, че само се изхвърляш тука безсмислено. Като се замисиш може и да прозрееш някои неща.
  3. Ти не си човек който си затваря очите за истината когато я видиш, за разлика от убедените промити русофоби. Затова ми е жал за теб, когато видиш картинката която в момента не виждаш поради омразата към Путин, ще те заболи много.
  4. Какъв съм ? Ти как разбра кои е извършителят ? Аз не твърдя кой го е извършил. Аз твърдя че няма доказателства. Трябва да има разследване. Това много прилича на постановка.
  5. Виждал ли си кадрите от Одеса, където укро-нацистите изгарят и убиват десетки хора през 2014 ? Това са първоизточници които не можеш да отричаш. Други постановки трябва първо да се докажат (безпристрастно).
  6. Покажи ми от къде следва че руснаците са го направили това ? Освен от приказките на укропропагандата.
  7. Какви руски / украински и т.н източници ..,? Казвам ти от източника - видео - хора - реални кадри…
  8. От четерите твърдения имаш едно попадение - че подкрепям Русия. Имаш материал за размисъл за останалите три пропуска, и къде бъркаш.
  9. Колко пъти да ти казвам че аз не слушам пропагандата от второ или трето лице. Това го правите вие русофоби . Аз черпя от източника.
  10. Как да ти отговоря след като нито един въпрос не отговаря на моя позиция. Ти не виждаш ясно моята позиция, и картината като цяло.
  11. Шарий е единствения адекватен журналист (не е в пълен смисъл на думата журналист, по скоро блогер) който реално помага на хора в Украина след започването на конфликта. Без да коментира или инерпретира действията и на двете страни, се опитва да информира и помага на хора в критичните моменти и места. Казва какво да правят , какво да не правят, помага на заклещени хора, свързава хората за да си помагат…и много друго. Шарий не е толкова про-руско , колкото анти- корумпирано-украинско- лъжливо правителство. Хубаво е да ги знаеш тези неща от първо лице , а не от уикипедия.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...