Отиди на
Форум "Наука"

ВасилПетров

Потребител
  • Брой отговори

    12
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ ВасилПетров

  1. Какви филми не харесвам? Исторически.
  2. Това беше фалшива новина. Никой нищо не е разрушавал.
  3. Не сме ние които да казваме какви са Кирил и Методии. Нека гърците се разправят с македонците. Никой не е казвал, че ще се отказваме от историята си! Македонците делят обща история с нас и имат същото право да претендират на Самуил и Гоце Делчев колкото нас! Това че ние се самообявихме за Българи първи не ни дава никакво право да претендираме на събития отпреди 10 века. Какво не ти харесват тюрките?? Те също са хора. Плюс това има няколко региона в Русия където днес хората се назовават с доста близкото до нащо име.
  4. Не България е тази, която да казва дали има македонски език или македонски етнос, просто защото те говорят на същият език. Те са народ с вековни традиции и езика на който говорят не се е появил вчера. Ако Българската държава се беше появила не по Дунава, а в днешна Македония, какво щяхме да правим сега? На колко години е българската държавност? Няма дори два века. Един и същи народ да спори за нещо толкова елементарно, просто защото използва две различни наименования е просто тъпо. Едните се кръстили на гръцко племе, другите на тюркско и почнали да спорят. Мисля, че поне половината хора от тук имат македонски корени, ама не са нито тюрки, нито македонци.
  5. Азерите направиха отличен Блицкриг. Но и грамотно спряха на време, без да изгубят спечеленото.
  6. Заглавието е неточно. Джо Байдън не е станал президент по простата причина, че все още не е спечелил изборите.
  7. Армения окупира територии населявани от азери. Какво хубаво има в това? Бързо забравихте за стотиците хиляди бежанци, а религията ви е само оправдание. Сами казахте, че са минали 2 хилядолетия вече. Все едно ние да върнем Пловдив на гърците. Повярвайте, жал ми е за Армения, но те претендираха неоснователно на чужди територии. И Запада, и Русия постъпиха изключително правилно в създалата се ситуация, за разлика от турците, които се държаха като все едно се намират в средновековието.
  8. Ти въобще знаеш ли дефиницията на диспут? Имаше един момент, където Байдън си доста силно си противоречеше. Едва ли ще го предам точно, за това оставям линк. Байдън: Моят син е патриот. Тръмп: Твоят син го изгониха от армията за употребата на наркотици. Байдън: Не е вярно!... като много други хора, той има проблеми с наркотиците и се бори... https://youtu.be/83QGwYhYJHU
  9. Това с алцхаймер и деменцията бе част от предизборната кампания, нищо повече. Но е факт, че когнитивните му способности доооста изостават от тези на Тръмп.
  10. Не мога да повярвам, че левите анархистки движения които горят ежедневно американският флаг и онези нахранени маймуни дето до преди седмица грабиха магазините, си избраха президент. На тези избори хората гласуваха за Тръмп и против Тръмп. Жалко, но нямаше какво друго да се очаква от американското общество.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...