Отиди на
Форум "Наука"

Жо Ро

Потребител
  • Брой отговори

    144
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    1

Жо Ро last won the day on Март 24 2021

Жо Ро има най-харесвано съдържание!

Всичко за Жо Ро

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Жо Ро's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

92

Репутация

  1. Не е нужно, достатъчно е да се знае, че е бил стипендиант на Сорос. Сорос не дава стипендии на кого да е. Играта против него е част от плана, щото Орбан изведнъж сменил бялото яке с черно. Така работи болшевишкият октопод, чрез създаване на фалшиви опозиции.
  2. Че беше провокация, беше. Хванал съм се не по своя воля, а защото са ме хванали и защото тази държава ми взе здравето само защото съм българин и не принадлежа към бялата раса, която превзема страната чрез подмяна на населението, което беше особено силно по времето на Тройната и ГЕРБ. Страната е, била е, ще бъде и трябва да бъде разделена на бели хора и българи, до изчезването на първите от етническия микс в нея. Точно те в момента разделят общественото мнение, тъй като са еднакво добре приети и в Русия, и на Запад и имат огромен икономически интерес от подобни конфликти, разделени и Отровени общества. Обяснявам го за първолаци, предполагам повечето членове на форума го знаят.
  3. Аз го правя само когато открия някой, който го заслужава, един вид feedback. За войната и престъпленията имаш право, но подобни хора не се поддават на рационални доводи и не заслужават да се спори с тях, защото така само им наливаш вода в канчето или си като тях. Просто ignore.
  4. Прави ми впечатление, въпреки че не харесвам @Втори след княза особено, че се държиш по един и същ арогантен и психопатски начин с всеки, чието мнение не ти допада. Някак си се притеснявам, че ти идва по бащина линия, знаеш ли?
  5. Докато хора като Атом, nik1 и gmladenov управляват страната няма да имаш този шанс. Обърни внимание на това как веднага се хванаха за думите ми за "разделянето" на България и почнаха да вадят дейци на БКП от останалата част от страната. Разбира се, дойде и опорката да не би Путин да ми плаща Това поведение се описва с българската поговорка "Гузен негонен бяга", за която те и да са чували, едва ли могат да проумеят. No country for white men!
  6. Само че у нас богатите не са това, което бяха. Няма мутра, олигарх или политик, който да не е произлязъл и да не е подпомогнат от БКП и ДС. @nik1 Икономическите ти бълвочи, с които прикриваш анти-български расови настроения са повече от смешни. Пловдив никога не е бил български град и никога няма да бъде. Като е по-богат тоя район да се отделя в автономия, да не плаща данъци на централната власт, пък аз ще се погрижа всеки, който е родом оттам да се прибере вкъщи. За да може да му шуми Марица, щото обезбългаряването на страната започва още след "Освобождението", далеч преди комунизма. Той просто е финалната фаза. Извинявай, за Вишото пропуснах да кажа. То е на нивото на Паисий Хилендарски. Във ВСИ се справят много по-добре.
  7. Това са просто марионетки за пред обектива, както при всеки "лидерски" режим. Или си мислиш, че човек с интелектуалния капацитет на полупроводник може да бъде реален управляващ? Във всеки град могат да се открият предатели, още Ботев и Левски са го знаели чудесно, а и двамата са от южната страна на Балкана. Но за македонците си прав. И и Димитър Благоев, и Станишев са оттам. И, ако не помниш, тъкмо той начело на тройната ламя вкара България в ЕССР при възможно най-унизителните условия, като за награда получи висок пост и никога повече няма да се върне тук. Така работи политическата система в България.
  8. Говоря, разбира се, образно, защото за 135г. от Съединението са се случили масови преселения и в двете посоки, но не може да се отрече фактът, че в бившата Румелия няма нито едно обезлюдено село, а цяла Северна България без Варна и отчасти Русе и Свищов и Козлодуй заради АЕЦ-а просто я няма, селата са тотал щета, градовете след 1989г. също и в това няма никаква случайност, а е пряк резултат от безродната политика на БКП, разделила населението на "наши" и "фашисти, бивши и неперспективни хора" на ЧИСТО РАСОВ ПРИНЦИП. Това разделение съществува и до ден днешен, доколкото втората група все още я има и не е избита, изгонена или избягала, докато цялата политическа, икономическа и "интелектуално-научна" класа на обществото принадлежи към първата. Аз наричам това геноцид над българския народ и поради това не мога да нарека тези "хора" българи. Хората не са българи, за което носят пряка отговорност и точка по въпроса.
  9. Няма по-обща приказка от плуващия в облаците "български интерес", който има различна стойност във всяка продажна политическа уста, най-често използвана от отрепки като Радев, Нинова, Копейкин, Янев, Борисов, Сидеров и Каракачанов, т.е. руските предатели в политическата система. Другият отбор е ясен, но той е много слабо представен в лицето на ДБ. Войната е голямо зло, но дава възможност на непредубедените граждани (ако още има такива) ясно да видят зависимостите на родните политици и да си дадат сметка най-после, не само че не живеем в независима държава, но в такава, където сблъсъкът на разнородни геополитически интереси е довел до тотална деформация на обществото и неговата способност да разсъждава трезво, камо ли да гради общо бъдеще. Безумие е да се поставя икономическата изгода на пиедестал в олтара на "националния интерес". Това е истинското предателство, което се грижи за интересите на олигарсите и големите корпорации. Нормалните българи не са работна ръка втора употреба, умрели за огромни заплати. Познавам ги. България и в момента е достатъчно богата страна, но богатството е по джобовете на мафията и избрани олигарси със съответната геополитическа зависимост, а спечеленото продължава да се източва в офшорни банкови сметки, вместо да се реинвестира. Това е моделът на класическата държава-пирамида, установена в началото на 90-те и достигнала своя апогей при управлението на ГЕРБ, удобна както за Русия, така и за НАТО и ЕС, защото обслужва преките им интереси, докато краде най-нагло от собствените си граждани. Има сделка. А ти ми говори за предателства.
  10. Най-добре ще е да се разделим на русофилска,т.е. съветофилска, щото Русия отдавна няма, Източна Румелия, и просто България, която не знам накъде ще -филства, щото "ние" сме свикнали вече над 200 години да -филстваме навсякъде, но не и към собственото (щото такова няма?) Най-интересното е, че най-големите русо-съветофили доскоро бяха и най-големите еврофили, но това е лесно обяснимо, като нямаш личност е лесно да сменяш ориентацията накъдето повее вятъра. Та значи, съветофилска-еврофилска Източна Румелия, Урсула да си ги прави каквото иска, еврорегион Тракия ако иска, бла-бла-бла, и България, която ще е член на ЕССР по принуда и ще се държи с тях както подобава на една независима държава, а не на желатинова безхарактерна колония, както е от 2007г. насам. Предлагал съм го и преди войната и това е единственият начин България и българското да оцелеят като нация в месомелачката на съвременния нео-болшевизъм, който владее както ЕССР, така и Русия, и се различава единствено по икономическите методи и политическа структура, които ползва. Малко предварително, но честит ден на Европа?
  11. С мисионерска поза, векове преди Кирил и Методий. Останалото е шменти-капели, като "Гетика" на Йорданес. А на мен като малък едни араби пред блока ми викаха "Герги", щото не могат да кажат "о", сешсе?
  12. Славянската етнолингвистична група е резултат от християнско мисионерство сред балто-тракийските племена, нещо като тези при американските индианци. Подобен фалшив, изкуствено създаден от теокрация език е високонемският. Абе кво говоря глупости, дай да си дойдем на нумерологията : 66+72 = ? 1762 ? 1837-1873 1876 1877-78 Някои така разбират света, колкото и имбецилно да звучи. Гответе се за Третия Ренесанс.
  13. Славяните като етнос, разбира се, са измислица. Става въпрос за балто-тракийски племена в и извън състава на Византия, наречени така след тяхното поробване, т.е . склавинизиране. За да прикрият този факт, византийските хронисти измислят термина "словенски" (ѩзꙑкъ словѣньскъ) на базата на който създават един изцяло фалшив етнос с изкривен балто-тракийски говор, съставен основно от "славянизирано" близкоизточно и египетско население, чрез чието насилствено разселване след 6-ти век се цели разширение на империята. Част от този мит е православието като "религия", една кой-знае-под-чие-влияние-създадена редакция на западноримското християнство, всъщност сатанински култ, почитащ смъртта на Иисус, създаден за да се унищожат апостолическите и ариански християнски населения на територията на Балканския полуостров, към които са принадлежали и т.нар. "първобългари", а след т.нар. "Ренесанс" и остатъците от християнските населения в западната част на Европа. Последна пада Великобритания, някъде в средата на 19-ти век, а официално с идването на власт на Сакскобургготите в началото на 20-ти. Следват две режисирани световни войни, масов геноцид по света и у нас, а днес сме изправени пред трета такава. Z

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...