Отиди на
Форум "Наука"

vvarbanov

Потребител
 • Брой отговори

  2204
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  43

vvarbanov last won the day on Май 12

vvarbanov had the most liked content!

Репутация

2202 Доцент

3 Последователи

Всичко за vvarbanov

Лична информация

 • Пол
  Мъж
 • Пребиваване
  гр. Мартен
 • Интереси
  Антични монети

Последни посетители

4239 прегледа на профила
 1. Чети си ако искаш и "Комсомолска правда".Но тука е срамота да цитираш "Пик", Шок" и "Брадва". Че и с големи букви "МЪЛНИЯ" пишеш. Пак се разлигави русофилско гевезе!!!
 2. ама пък как пълни душата! Направо знаят как да доставят удоволствие. Настолният русофилски и любим на всички конспиратолози вестник.
 3. "Без значение дали диктатурата е пролетарска, нацистка или фашистка, човекът става притежание на тоталитарната държава. " https://www.webcafe.bg/id_1664185025 Режимът за пътуване в чужбина не е еднакъв във тоталитарните държави.Например в Полша имаше облекчен режим за пътуване в чужбина.Някъде е строг, другаде по мек. п.п.Може би Оруел дава пример за идеална тоталитарна държава.
 4. и двамцата прекрасно схващат.Но се правят, че не разбират, защото си умират да се лигавят.Душко като получи предупреждение за бан, веднага става примерен.Цяла седмица може да издържи без да бие негрите.Сетне полека -лека започва да пробва дали е минала опасността и до десетина дена вече достига максимума си.Та , и двамата са наясно, но им доставя удоволствие да се гевезят, да се правят на идиоти и да си тролят на воля.Така получават чувство за превъзходство, правят всички на глупаци и си правят каквото искат.
 5. Щом има каптаж значи това е вододайна зона.Около водоизточника има санитарно охранителна зона.Там пък са забранени някои дейности, едната от които е сондиране.Та първо трябва да видиш колко голяма е охранителната зона.Абе ще се искат някакви разрешения за тая работа.
 6. Други хора искат да тролят във всички теми.Според тях това е правилно и когато някой не е съгласен с тях се сърдят. Оле, ....горкото тролче.Искат да го изгорят.Кой ще лайнисва? Ще изчезне аромата и атмосферата във форума. Всичко е свързано та пушек се вдига.Това обаче се нарича Whataboutism или "Ами вие защо биете негрите".А такива като тебе "ватници". Разбрах ви, да обобщим! Двамата с Фружина се възмущавате и смятате, че посягаме на правото ви да тролите и генерирате руска пропаганда във всички теми на форума. ИМХО , щом не може без руска пропаганда и тролеж, по добре да се създаде отделен раздел за тях.Така другите теми ще могат да се обсъждат нормално.
 7. Няколко човека имат безнаказаността да серат във всички теми.Всеки въпрос се разглежда от русофилска гледна точка . В никакъв случай не е политиканстване.Това е репликиране на основната опорна точка на руската пропаганда."Русия винаги е най добра, а САЩ и запада лоши.В случая не се дава да се каже нищо лошо за братушките.Фактите за Катин нямат значение.Няма значение дали руската дума признава за клането, форумните идиоти продължават да отричат. Абе руски сопол, нали трябва да модераторстваш вместо да дрищиш по темите!
 8. Хотите новость из реально ВЕЛИКОЙ страны? Это так ужасно! Улетели деньги, выделенные на покорение космоса. Новые задержания в «Роскосмосе» говорят уже не окоррупционном, а кадровом, системном кризисе в самых высших эшелонах... Вслед за арестом по обвинению в госизмене ученого задержаны топ-менеджеры подконтрольной госкорпорации РКК «Энергия». Их подозревают в получении взяток, и они уже дали признательные показания, заявили в «Роскосмосе». Среди задержанных — замгендиректора «Энергии» Алексей Белобородов................ Центр Хруничева тоже попал в заголовки прессы. Рабочие бастуют, выходят на митинги. За последнее время зарплаты большинству из них урезали в три раза. Неудивительно, если знать, что предприятие задолжало банкам и самому «Роскосмосу» почти 100 млрд рублей........... Ранее в поле зрения правоохранителей попал головной научный институт «Роскосмоса» ЦНИИмаш. Его сотрудника, 74-летнего ученого Виктора Кудрявцева, подозревают в передаче секретных данных бельгийцам. Затем стало известно о возбуждении уголовного дела по статье «мошенничество в особо крупном размере» в отношении главы НПО имени Лавочкина Сергея Лемешевского. А в начале августа совет директоров РКК «Энергия» приостановил полномочия главы корпорации Владимира Солнцева......... Система устроена так, иерархично, любого бескорыстного специалиста не допустят даже на самую низшую ступень - коррупционно "смазанная" путинская вертикаль отторгает любого "бедного инженеришку", ну а в итоге мы получаем вот что: ........https://forum-msk.org/material/news/14939990.html «Хотели как лучше, а получилось как всегда». Какво делать в РКК «Энергия» - ведущее российское ракетно-космическое предприятие Замглавы РКК "Энергия" арестован по делу об "откате" на 31 млн рублей Бабушкинский суд Москвы отправил под арест бывшего заместителя генерального директора ПАО РКК "Энергия" Алексея Белобородова, обвиняемого в покушении на особо крупное мошенничество, передает "Интерфакс". По предварительным данным, речь идет о получении отката на десятки миллионов рублей. http://www.pravda.info/news/157908.html
 9. ".......предписанията на Европейския съюз съвсем не са плод на болното въображение на брюкселските бюрократи, а въвеждането им е било наложено от търговските вериги." Правите краставици заемат по малко място.По лесно се опаковат, транспортират, мият, белят и режат. Освен това са и по красиви.Красивото подреждане на храната е приятно! То като си гладен ти е все тая, но в ЕС не умират от глад.Надмогнали са си на масрафа.Ако вземаш няколко хиляди евро, няма да ядеш криви краставици.Те са за туземците. Краставиците имат и качество екстра , първо, второ, трето и на боклука.Когато човек го налегне мизерията и беднотията, може да бърка в кофите в контейнерите за тях.Да изрязва и изхвърля загнилите плодове и да ги консумира.Ако има оскъдни средства, може да си купува счупени краставици или криви.Е...., и от сметището съм си събирал понякога.Но там се струпва доста народ и бързо свършват.Хората обаче не са алчни.Веднъж закъснях и краставиците бяха свършили.Тогава една циганка ми подари две(може би ме хареса). От 2009 година отпадна ограничението краставиците да бъдат прави.Но на пазара пак има голяма разлика в цената на кривите и прави краставици.Тоест, на хората не им е безразлично каква форма имат.Въпреки че няма норматив правите са доста по скъпи.
 10. Ты только посмотри, как похорошела наша земля при Путину! Какие просторы открылись уму и сердцу! Чрез корупция -към звездите! Что происходит на космодроме «Восточный»? Почему строительство стратегического объекта связано с дикой коррупцией и непрофессиональным подходом? "Космодром «Восточный» должен был стать образцовой стройкой 21 века и возродить лучшие традиции ударного труда на благо народа и страны. Но в итоге стал примером вопиющей коррупции, о чем уже в открытую говорят в Кремле. " Коррупция на космодроме "Восточный" продолжается: задержан ведущий инженер Ведущего инженера "Восточного" задержали при получении взятки в размере 50 тысяч рублей. По данным следствия, мужчина требовал эту сумму у подрядчика по строительству дорог на космодроме, сообщается на сайте регионального СК. В отношении задержанного ранее ведущего инженера космодрома возбуждено уголовное дело о миллионном взяточничестве. По новым данным СКР, взятка в размере 50 тыс рублей была всего лишь одной из других гораздо больших сумм полученных инженером. "Очередные фигуранты громкого дела о злоупотреблениях при строительстве объектов космодрома «Восточный» получили реальные сроки тюремного заключения — от 5,5 до 12 лет колонии общего режима. Кроме того, они должны будут выплатить штраф на общую сумму 5,16 млрд рублей в пользу «Роскосмоса» по иску госкорпорации." Эй блин! Такая великая страна была!! Просрали!!! Срамувам се от "самая чистая и правильная во вселенной стране. Очень больно слышать такие грустные новости, только и думает, как бы обмануть трудовую власть .
 11. мдааа, щом имаме корупция вместо да премахнем корупцията по добре отидем при себеподобните си .Не трябва да се натискаме в ЕС където не ни искат, а да идем при братушките, които ни обичат и са като нас. =================== БНБ не е независима институция.Тя се влияе от политическия елит, който не е корупционно устойчив.То даже може да се каже, че управляващите не се борят с престъпността, а я ръководят. Германия има мощна икономика, но това не е заради еврото. Още преди 1990 година те даваха по 20 милиарда на година на Испания,Италия и Гърция.Които и с еврото не харосаха. Може напълно да изхвърлим лева и да вземем долара/еврото/, но ако имаме слаба икономика и голяма корупция, няма значение как ще се казва валутата ни.
 12. Следващата партида ще я поръчаме, но най напред трябва да изплатим откраднатите пари от руската КТБ и АЕЦ-а? Пък " наглите пернсионери , мед сестри и майки на деца инвалиди" нека развяват руски знамена , може да им помогне.
 13. Вярно защо трябва да даваме пари за скъпи и качествени американски самолети, като можем да си купим руски направени от пресовани кашони от водка? Спомни си за руската КТБ и ушлите 4,5 млрда и ще ти стане по възвишено и радостно на душата.
 14. Че ние се радваме!!! Ееех,...едно време бай Тошо береше портокали в Испания и пращаше парите в България за да пием боза от 6 стотинки. Ама свърши тя, сега самые большие коммунисты станаха най големи милионери и никой не ще социализъм.Ама така е, те комунистите като са бедни, искат да експроприират, но сега те са богатите и вече не щат комунизъм. Сега даже " Национальный лидер мировой энергетической сверхдержавы, "и пръв приятел на България другаря Путин не говори за връщане на социализма. Солнцеликого императора всея ватного мира этот образец для подражания , не ще и да чуе за връщането на СОЦИАЛИЗМА, а ти плачеш и риташ за него.Избирай, ако искаш социализъм трябва да отидеш в Сев.Корея или Куба, ако искаш Путин, давам тон за песен.
 15. Чак сега ли разбра, че господарят на всички се намира във Вашингтон? "Есть известная фраза Бжезинского: «Россия может иметь сколько угодно ядерных чемоданчиков, но поскольку 500 миллиардов долларов, принадлежащих ваше элите, лежат у нас в банках, вы еще разберитесь, ваша эта элита или наша!" Православните милиардери каквото докопат и го мъкнат на запад. Миллиардера Керимова задержали во Франции за отмывание денег. https://inosmi.ru/politic/20171123/240833434.html Страдания на $7,5 млрд: Дерипаска впервые оценил потери от санкций. https://www.forbes.ru/milliardery/373431-stradaniya-na-75-mlrd-deripaska-vpervye-ocenil-poteri-ot-sankciy Офшорная войска Путина круто тащит деньги на гнилой запад. "Чистый отток капитала из РФ в феврале ускорился до $15 млрд" Не е ли по добре да дадем парите направо на американците, отколкото да снасяме на братушките и те да се мъчат да ги мъкнат на запад? Значи мый дадохме на брацката руска КТБ 4,5 милиарда с които можехме да купим три ескадрили.За руская АЕЦ ушли 3 млрд, ето ищо две ята Ф16.Потом руцкия Лукойл каждый год трахает нас по 1 млрд., уже 10 лет..................... И самолеты "йок" как гаварил таварисч Ленин и Сталин.Это правда, что братушките очень любят нас, ама дали още искат да ни "помагат и освобождават" ?

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×
×
 • Create New...