Отиди на
Форум "Наука"

Sekynda_69

Banned
  • Брой отговори

    533
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Sekynda_69

  1. Виновни са стават подръжници на Зеленски, а това автоматично ги прави и подръжници на украинската SS армия.
  2. Да се предадат на путин, той няма да ги ползва като жив щит. Иначе ще ги приема като врагове на РФ.
  3. Значи който е с автомат не е цивилен. Путин казва че нацистите използвали като заложници цивилно население, което е без автомати, по дефиниция.
  4. Зеленски: Ако Украйна падне, Русия ще атакува Източна Европа Откъде Зеленски знае че ще стане така. Или само си мисли, или насъсква още по стръвно Западъд, докато стане мътна и кървава 3 световна.
  5. https://nova.bg/news/view/2022/03/03/359561/путин-действията-на-руската-армия-в-украйна-са-геройство/ Вярно ли е това твърдение на Путин: " Руските военни са осигурили хуманитарни коридори на цивилните да напуснат, но украинската армия използва цивилни като живи щитове. По този начин са се биели само нацистите, които са били брутални с местното население. Нашите военни правят всичко възможно, за да няма цивилни жертви сред украинците”, каза руският президент по време на заседанието на Съвета за сигурност на Руската федерация. "
  6. От видеата на този пич, научих че в Украйна се намира най дълбокото метро в света. Таман е идеалното убежище от инвазията на Путин.
  7. Но с преобладаващи свойства на частица. Свързаноста на частиците дава вълновите им свойства, също както свързаноста на частите на една среда, позволява и вълнови процеси в нея. Свързаноста на частиците не може да се елиминира напълно, затова вълновите им характеристики са неотменимо тяхно свойство.
  8. Сложен въпрос, може би ако русия не ни беше освободила, ние щяхме рано или късно да се освободим, но не съм много сигурен в това. Сигурно европа щеше да ни помогне с оръжие и храна.
  9. А ти откъде си сигурен украинските работници какви ще са, може би от благодарност за това че са ги приютили в България, ще работят за 2 лева на ден.
  10. Единственият изход е, военен преврат в Русия и свалянето на Путин от власт, иначе няма украйна, по точно ще я има като руска република.
  11. Като ги изолират и вземат да мрат от глад, ще се предадат, по патриотичните ще ги избият, връщане назад няма, то и без друго и ако спре войната русия пак ще е в изолация, даже още по зле, ще рухне. Връщане на зад няма Украйна е обречена. Не дай си боже да се намеси военно и НАТО, направо 3 световна.
  12. Какво очакваш, че една смотана Украйна да победи най голямата военна сила в момента. Това само фантазиори могат да си го представят.
  13. Ти сигурно не си вадиш хляба с къртовски труд, че расъждаваш така. То че в България има айлази които нищо не работят а взимат пари на разни длъжности, бол, но има и много безработни от съкратено производство, или такива по здравословни причини които ще трябва да са безработни много дълго време, защото някакви украинци дошли тук и заели и без друго малкото работни места. Виж ако им измислят работа в сферата на социала добре, но фирмите в българия работят малко защото изнасят малко, отам и работници наемат малко, та с тези украинци хептен. А и не виждам как Украинците ще ни учат на работа, май не са толкова работолюбиви, щом голяма част от тях са се занимавали с разни далавери, незаконни търговии и т.н.
  14. Няма идеален строй, а сега в демокрацията какви поразии стават, краде се на поразия от сиромасите, джендър култура и т.н.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...