Отиди на
Форум "Наука"

Горо Петков

Потребител
  • Брой отговори

    80
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Горо Петков

  1. След последните писания на княза и лапландеца стана ли ясно, защо е противопоказно за менталното здраве, гледането и четенето на руски СМИ?! Сериозно ли се чете още от някаква разумна форма на живот нещото наречено Скот Ритър.Личната хигиена е тотално зарязана ясно е, ама поне има един филм "Усещане" трябва да се гледа от време на време.
  2. Не казах това, мисля.Да ти го нарисувам пак, щом се налага,Первий канал е телевизия на полудидиоти гледана от кръгли такива, едва ли някой се страхува от нея.а по скоро му се гади, та е разбираемо да не се допуска масово гадене, затуй никво гледане на таквиз телевизии! Ся изяснИ ли ти са?!
  3. Первий може го гледа само някой с мазохистични наклонности, или ако си е падал на главата със засилка Н брой пъти! От него 2 мин. на ден ти стигат, да се чудиш тия там кръгли идиоти по рождение ли са, или са ходили на допълнителни курсове!
  4. Аз не се имам за младок,но не знам ти на колко години си, та по същество, тая алтернативка дето си я написал, е само едната възможност, и то по лошата.Мен лично ме вълнува по добрата, и имам чувството, че тая по добрата която не се случи тогава, заради Мошанов и не само него естествено, сега ще се случи!
  5. Не заради това, а заради едни сведения от холандските пилоти ангажирани в опазването на въздушното ни пространство с какви мелодии звънят телефоните на работещите в авиобаза граф Игнатиево и едни въпросчета не на място от същите! Много правилно направиха както се вижда от няколко седмици, кви видни евроатлантици са повечето ни парламентарно представени партии!
  6. По малоумни от теб тук са две същества, дето само могат да се хилят под постовете в темата,та в тая връзка си много далеч точно баш ти раздаваш оценки, наляво и надясно, кой колко е умен, с твоя интелект с нивото на лунната температура, да се изразя образно!
  7. Брех ти голяма битка ши додиш а, затуй ли не си вече с лика на бг Фушенцето Кимиончо на ника,а си отскоро с пикче на младия Старшия?! Гледай да не се блъснеш в жиците само като пикираш.
  8. Козирог съм та като ме настъпят си връщам винаги, а за другото, как да кажа, не съм бил негър досега!
  9. Смяташ ли че ми пука за мнението ти за името ми, което се носи в рода ми над 350 години назад във времето,и то от некъв льольо дето си мисли, че всичко дето фърчи се яде, и това че вместо да ползвам некъв рандъм псевдоним, съм с реалното си име, очевидно куфалницата ти нищо друго освен атаки към личноста не мое да роди! Това както стана очеидно не само тук, а и навсякъде другаде из интернетя върви, с защитата на "другата" гледна точка, та ми е през центъра, ако ме разбираш! П.С. Да наистина само за едно нещо си прав, рода с това име е един!
  10. И аз познавам много български не мога да ги нарека човеци, затова ще ги нарека същества, които също не дават пет пари, че на 200 км. от тук се депортират и убиват деца – искат само да има какво да ядат ЕВТИНО, и да им е топло през зимата, разбира се – да е ЕВТИНО! Те не са хора, а са същества!
  11. Имаш непреодолимо влечение към дупки и метан? Явно си вомбат!
  12. А Фушенцето, като един "титан" на мисълта ме върна в 3-ти клас с тия спомени за Мортал Комбат, и тогава дечицата, толкова им стигаше акълецът, та само за тоя Горо се сещаха.Какво да правиш, толкова им беше и на тях капацитета.
  13. Дори не си разбрал какво те попитах Фушенце!
  14. Първото и второто изречение са много показателни.Правилно е мнението на по старите колеги тук за теб. Ти дори не си и трол а нещо друго даже. Сам се описваш!
  15. А мнението на Дядото за Параша, знаеш ли какво е? М?!
  16. Аз ще отговоря с контра въпрос? А ти оправдаваш ли съветската окупация на България, също неоспорим факт!
  17. Страхотен напречен разрез браво за което! Мен един "неутрален"-кавичките са умишлени то е ясно, в опит да ми намери кусур, ме пита за отношението ми точно към нахлуването на Турция в Кипър, на чия страна съм бил, мисля е ясно, какво му отоговорих.
  18. https://www.facebook.com/profile.php?id=593251800 Ето му профила, има достататъчно.
  19. 2. Твърдо да.3,4 нямат отношение, 5. да се допълни и с още страни, всички тук знаем кои. 6. Разбира се.7. Пребиваване на близък роднина(бил е студент в Москва) на Лубянка 70-те години спасен помоща на баща му с ходатайство чак до Т.Ж., и до момента роднината е с шизофрения предизвикана от тормоза в Москва.
  20. Моята лична се появи след много четене, ама ама наистина много, на три езика, в продължение на близо 35 г. Както се казва клиширано...."Совите не са това което са".В случая тия дето се именуват руснаци....
  21. Отвори си някоя статия в дир бе ге за войната и чети коментари. Там са същите като тоя клоун.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...