Отиди на
Форум "Наука"

P.D.

Потребител
  • Брой отговори

    20
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за P.D.

P.D.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Репутация

  1. табу трябва да бъдат извращенията в секса- подтикват към жестокост и подражание!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  2. повечето днешни родители не знаят отговорите.......и въобще не ги интересуват подобни ,,глупости,,. чувала съм да казват ,, я ми са разкарай от главата и ни мъ занимавай с глупусти, ами кажи на майка ти да я носи по-бързу тая ракия!,, Тържествено обещавам да не съм такъв родител, дано и мъжът, който ще избера, да не е!
  3. нали не съм от най-умните, пък и още не съм си преполовила кафето , та ми се стори, че тук ще става дума за БОКСЕРКИ -и реших- ще е интересно - момчета говорят за боксерки! Все едно вие момчета да слушате как ние момичетата говорим за прашки ... Но и това четиво си го биваше! Докато четях ми хрумна друга теория- опитайте се да си представите цялото това множество ГОЛО- криви крака, козина като на орангутан, тук-там стърчащ някой жълт зъб, сплъстена дълга коса пълна с въшки, смразяващ рев, и.........голи пишки, гордо развети от вятъра! умножете ,,това,, по хиляди.........и сега ми кажете кой няма да избяга от.......отвращение!!!
  4. Зашо само на 1 отговор сте ни дали право- като на президентски избори Зашо само на 1 отговор сте ни дали право- като на президентски избори По-добре щеше да е даги разделите на групи- комедии, криминални, фантастика...
  5. Мерси за цитата! Съгласна съм и с тази реплика на Джон- дали ще вярваш в Бог /в който аз вярвам/, дали в слончета, в Буда или в слънцето-това всеки сам избира на база на собствения си житейски опит-вярата неможе и не трябва да бъде налагана!- и трябва да уважаваме чуждия избор. Но истинската вяра-в каквото и да е- трябва да е безусловна-да нама колебания, съмнения. А който се заобикаля и с икони и с амулети- той не е сигурен нито в едното, нито в другото- пробва от всичко-не е сигурен кое е вярното. Ето и един пример- харесват ти 2 момичета, но не знаеш кое ще ти пусне- продължаваш да сваляш и двете- докато палучиш резултат извод- имал си надежда и в двете , но си нямал вяра нито в едната, нито в другата......
  6. "Естествено възникнали" -точно това искат да мислим тези, които за ги измислили!
  7. Cracking, как да прочета какво си писал, като то са цели фермани-ще ме заболят очичките Затова чета само последните!
  8. Мисля, че тези хора изобщо не вярват в Бог- те просто се надявят на някаква помощ.Не са сигурни дали въобще ще дойде и ако- откъде ще дойде-затова правят всичко, за което чуят, че носи късмет. Те просто се надяват, а в надеждата има голяма доза несигурност. А Вярата е и трябва да бъде абсолютна убеденост. Гледахте ли "Изгубени" - Джон Лок каза нещо много впечатляващо-" Най-трудно е да вярваш" - всеки ден да се бориш с невярата и да убеждаваш сам себе си...... Вярвайте! Уффф.....как ги слагате тези цитати??????
  9. Човекът живее на тази планета вече...вие сте по-умни-колко хиляди години-и едва преди колко десетилетия е открил телефона, или др. -така че не бързайте да отричате нещо, което вашата Наука все още не е обяснила.
  10. P.D.

    Мотото Ви !

    Има нещо, което си повтарям често, но не е мото, а молитва: Отче наш, Ти, който си на небесата, да се свети Твоето име, да бъде Твоята воля, да дойде Твоето царство- както на небето, тъй и на земята! Амин!
  11. Това е друго- сам пишеш ,,загинал,,- между убит и загинал има голяма разлика. В единия случай парите са един вид почит и признание към героизма и готовността за саможертва - и когато не ги получиш, си ги поискваш. Мир на духа и вечна памет на всички загинали за правда и свобода!!! А в случай на убийство парите са просто обезщетение- все едно имаш каско на колата- -аууу, един един идиот ми размаза колата! Я сега да ми плати щетите!!! Когато собственото ти дете е станало жертва на убийство някак по- им приляга на родителите да ,,посипят главите си с пепел,,. Да търсят отговорност от убиеца- да, но не и обезщетение!- просто защото би трябвало да считат детето си за безценно! Те самите го оценяват на ~апартамент- защо за другите хора той да е нещо повече?
  12. Забавлявайте се с тестовете, но знайте това: високият IQ не е достатъчен за нищо. Има много по-важни качества, които човек трябва да притежава, за да успее и в професионален и в личен план: -доброта -готовност да помогнеш -чар!!! -съобразителност -веселост -остроумие -познания .............................................и т.н. Ако желаете можете да допълните списъка! Ако се задоволите само с висок IQ, повярвайте ми, няма да можете да станете нищо повече от член на Менса!!!
  13. Мисля, че присъдата, каквато и да е тя, е важна само за нас-за тези, които стоим от страни и се възмущаваме-на нас ни е нужна присъдата-за да сме сигурни и спокойни, че тези хора за дълго няма да са между нас. А истинското наказание всеки престъпник получава в момента на извършването му... То е осъзнаването на извършеното...спомена, с който са ,,принудени,, да живеят...всяка секунда! Не ме разбирайте погрешно-не говоря за рецидивистите, а за онези, които в момент на ярост са убили.
  14. Току-що гледах предаването на Мартин Карбовски "Отечествен фронт"- интервю от затвора с жена, осъдена на 13г./ вече излежала 12/ за убийство но собственото си дете-било е на 6г. Размазало й е червилото и тя е побесняля...ударила го е 4 пъти с ръжен в гръбчето и то умряло...преспала през ноща с него...сутринта повикала лекари... Карбовски доста я нападаше, а на мен ми беше тъжно за нея!
  15. Самия факт, че искат пари, ме ужасявя.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...