Отиди на
Форум "Наука"

Ashikov

Потребител
  • Брой отговори

    15
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Ashikov

Ashikov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. А защо да е със славянски черти? Левски, както множеството Българи си е чист Ариец...
  2. Ами от няколко дена има форум,в който се дискутира само българска музика,качва се информация за изпълнители и албуми. http://suhindol-top50.free.bg/cgi-php/phpbb2/index.php
  3. Единственото сигурно нещо е,че Доган знае какво прави.Той винаги е обмислял много добре ходовете си и едва ли този път не е така.Какви са му целите времето ще покаже,може би това е най-добрия вариант за човек,който вече няма място в политиката.Партия като ДПС,не вярвам да бъде изхвърлена от политиката само защото Доган се е отеглил,на мен ми е интересно кой ще бъде новият лидер и няма да се учудя ако за такъв бъде избран някой българин.След като в тази партия бяха приети доста българи,за да не може да бъде обвинявана за антикоституционна,сега за затваряне на устите мо%E
  4. На мен ми отваря само втория линк!?
  5. Ясно е,че на всеки му се иска услугата да е безплатна,но тъй като безплатен обяд няма,не можем да очакваме,а и нямаме основание да искаме безплатен градски транспорт.Все пак и автобуси,трамвайи и т.н. искат подръжка,гориво,ел енергия,заплати,както се казва има си разходи за които от някъде трябва да дойдат пари.При сегашното състояние на градския транспорт в София(темата е конкретизирано за столицата ни) аз не бих дал повече от 30 ст(друг е въпросът кой ме пита),но ако имаме нормален градски транспорт не бих прежалил и 1 лв,друг е въпросът,че за редовните "клиенти" си има карти,но аз в месеца 2 максимем 3 пъти идвам до софия и ползвам градски транспорт.
  6. Ами аз много се кефя на "женени с деца", "приятели", "ало ало" и "тя и той",но гласувах за "тя и той" защото предполагах,че вота за него ще е нулев.
  7. Наистина ще е хубаво ако има нов сезон,но като се замисля кога ще можем да го гледаме в БГ...все пак епизодите тепърва ще се снимат.Абе може и да ги дочакаме!?!?
  8. Може би е разбираемо,но да си кажа,моят идва от фамилията ми.
  9. Аз също съм на мнение,че този закон е създаден единствено,за да се събират пари от шофьорите.Ако все пак този закон ще го има,нека бъде за всички,а не да има хора,за които не важи.Тука в Сухиндол много от шофьорите карат с колан само на изхода на изходите на града,защото знаят,че там дебнат патрулки,аз не съм от тях,защото на мен ми се живее,без значение дали има закон или не,аз ще си карам с колан,но от моето наблюдения виждам,че и със закон,отново не може да се накара хората да си слагат колани.Давам ви пример за още нещо,предния ден си карам и срещам една патрулка и въпреки,че вече е задължително,а освен това имаше доста гъста мъгла,фаровете на патрулката не бяха пуснати,а ако моите не бяха веднага щяха да ме спрат и да ме глобят.
  10. Последното нещо,което гледам е автора,най-важна е тематиката и заглавието на книгата.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...