Отиди на
Форум "Наука"

Wolt

Потребител
  • Брой отговори

    98
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    1

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Wolt

  1. Замислен, Моканина се върна да си запали цигарата. "Тая безумна тема, на която попаднах - мислеше си той. - Реална ли е!" Но нещо го подпираше в гърдите, мъчеше го. И като изпусна цигарата и погледна към небето, той извика: - Боже, колко мъка има по тоя свят, боже! И се наведе да си вдигне цигарата.
  2. Тва като почнат да изкачат разни такива думи на мода и да се вманиачават всички по тях си е направо връх на деградацията.Едва ли не сякаш светът не е съществувал преди тая дума, толерантност. Егати майтапа човек.
  3. Еми прецакал се е леко. В битка с повече от един човек се излиза поне с някаква брадвичка, ако си носиш такава. С тоя бокс да си беше стоял в колата.
  4. Още малко и ще станем направо дивият запад тука. Само дето градчето ще е без шериф. Иначе то такива убавци като тея двамата братя по-отрано е трябвало да се работи с тях. Ако имаше кой навреме да отиде да им плесне по един шамар и да им връчи по една лопата да копаят за здраве можеше и да нямат толкова свободно време да мислят за глупости. Ама то вече след дъжд качулка работата.
  5. "Метро 2033" на Дмитрий Глуховски.
  6. Направо, затова при нея се събират все ангели небесни. Практично превръща маси от хора в още по-безмозъчни зомбита, отколкото са били преди това. Това подобие на религия винаги си е било просто едно сборище на злото. Където като към магнит се лепят всякакви нелицеприятни грешки на природата.
  7. Сигурно целта е да се посмеем. Баш пък исляма да говори за религия дето е всичко друго, ама не и религия си е голям смях. Иначе на въпросният Ахмед Алхасан и останалите подобни чудовища им пожелавам по скоро да отидат при Аллах и да оставят хората намира.
  8. Тоя блян 100% се зародил в главата на някой върл вегетарианец с надеждата някой да се излъже и да вземе да стане вегетарианец.
  9. Ние едни маратонки не моем да сглобим като хората, кво остава за друго. Как може да са изрина 120 кинта за маратонки пума преди 2 месеца и днеска като хода до магазина да открия, че вече едната се е отлепила леко долу вляво. И тва е модел маратонки за бягане. Добре че не съм бягал до ся с тях. Иначе vorfax е прав за това, че въпросът не е дали нещо е заменимо, а колко добър е заместителят.
  10. Абе тая идея за порно роботите не е никак зле. Иначе то хубаво удължаване на живота и такива неща, ама с тея супер чупливи тела кво ще правим? Освен ако не станем като върколака от Х-Мен, то всяка случайно паднала тухла четворка върху главата все още си остава кофти заплаха.
  11. Това ще е живот в илюзия, а извисяването просто поредният мираж. Залагам всичко на една капсула. Ако от утре капсулата я няма ще трябва да се върна на пържолата.
  12. Аз почнах да се замислям как биха постъпили децата от тея африканските племена. Дали биха се нахвърлили на заека, а? Предполагам, че изразът "я виж какво сладко зайче" произнесен от децата в този момент би звучал твърде буквално, а и твърде зловещо.
  13. Аз пък си мислех, че Прометей е дал огъня на хората. С оглед на останалите размисли и страсти, май ще се окаже, че верно е Прометей.
  14. Моето място в консумацията ще си остане на маса с добре опечени меса, добре осолени и изсушени мезета, и чаша вино.
  15. Да, тва изложено на атмосферни влияния месо така ще се запази с полезни вещества вътре, че направо ще се удвоят, няма проблеми. 1:1 с оригинала направо. А за това, че по принцип не сме били устроени да ядем месо и най-близките човекоподобни направо може да премине към тематиката с конспирациите. Изобщо се занимавам с щуротии пак. Най-добре да отида да си одрежа малко от домашната луканка дето ми съхне на терасата и да се напълна догоре с полезни вещества.
  16. Нещата просто изгубиха всякакъв смисъл. Знам, че искаш да докажеш правотата си по всякакви начини. Но работата, е че луканката не е пример за сурово месо. Специално това си е толкова обработено месо, че изобщо не се вписва в картинката. Тея неща престояват, съхнат. Изобщо нещата са твърде далече от сурово месо.
  17. Тея неща все пак минават през обработка. Някак си се губи знакът на равенство между пастърма и прясно отрязано, кървящо месце. Не става ли въпрос точно за това? Сочно, капещо прясно месце. Аз това разбирам като ми кажат сурово месо, а не се появява образ на луканка в главата ми.
  18. Стига толкова, че ся някой маниак ще вземе да прочете за съхранилите се полезни вещества в суровото месо и от утре новата суперхрана сурово месо ще навлезе в менюто. Какво ще има за вечеря, мамо? Сурови кюфтета по чирпански, малкото ми вампирче. Знам, че са ти любимите. Направо ще е някакъв гаден хорър.
  19. Тва са болни хора направо. Тея трябва да ходат да се лекуват от тежко вманиачаване. Винаги най-опасни се оказват група от излъгани хора мислещи, че вършат нещо добро, а то накрая се оказва едно голямо зло.
  20. Не съм го гледал още филма. Направо ме е шубе да го гледам. Изглежда се очертава като поредното олицетворение на безумните времена, в които живеем.
  21. Не бе, просто американците са му слабост на sirius, също и англосаксонците, а може би и някои други. Кой знае...
  22. От тримата само А се премества на разстояние. Другите двама стоят на едно място. С тая скорост А ще се отдалечи доста бързо от тях.
  23. Ех, друго си е да си бежанец, да си имигрант. Земеш, че умреш и светът почва да говори за теб, ООН говори за теб, чак и Бойко Борисов напуска важна среща на високо равнище заради теб. Как се размечтах сега, някой ден да се говори така и за някой български пенсионер дето го хванали и го пребили и умрял или пък за някой български пенсионер дето умрял някъде изоставен гладен и самотен. Ей така някой ден светът да заговори, ООН да се обади и да осъди строго, та чак и Бойко Борисов да напусне някоя важна среща на високо равнище заради някой български пенсионер. Какво нещо ще е само... ама пък от друга страна той пък колко ли е важен българският пенсионер, пък и като не е бежанец или имигрант как да зажалиш и да говориш за него изобщо. Ех, друго си е да си бежанец и имигрант.
  24. Горкият имигрант. Тъкмо за малко да се измъкне от блатото и да достигне бленуваните земи, където ще може да си живее добре и да тормози местното население безнаказано, и то да вземе да го улучи някакъв си рикошет накрая. Каква трагедия!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...