Отиди на
Форум "Наука"

Янков

Потребител
 • Брой отговори

  290
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  3

Янков last won the day on Април 29 2019

Янков had the most liked content!

Репутация

313 Студент

Всичко за Янков

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Нищо което да не знам. Аз съм израснал в "смесен" район и имам за приятели много мюсюлмани. И повечето от тях, ако го прочетат, има риск да умрат от смях. Нямам нищо против исляма, но определено не съм съгласен тук да се развива религиоазна пропаганда. Ако е толкова мераклия, да си направи сайт човека. Но този форум, се нарича "Форум наука" и или трябва да се защитава това наименование, или да се приемат принципни противоречия. Нямам нищо против Библията да бъде подлагана на критика (въпреки че съм вярващ християнин) смятам че мненията на колегата Сонер, се отнасят до "безкрайна" критика на дадена религия и до безкрайна липса на критика, спрямо друга религия. В интерес на истината, трябва да отбележа и неразбираема за мен толерантност към управата на форума, относно поведението на дадени членове на този форум.
 2. А е твърдя си аз, че автора на сведението е пропуснал Дон, за да не се повтаря, но явно не се харесва това мнение. Но както и да е.. След като "разчепкахме" Теофан, не ми стана ясно откъде са тръгнали Кубер и Алцек. Надявам се не смятате, че Аспарух ги е изгонил от Онгъла?
 3. Браво на теб. Чак сега ли се усети, че човека си прави религиозна пропаганда? На мен ми е интересно, защо модераторите го пренебрегват?

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...