Отиди на
Форум "Наука"

Янков

Потребител
 • Брой отговори

  453
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  4

Янков last won the day on Юни 9 2020

Янков има най-харесвано съдържание!

Репутация

509 Аспирант

Всичко за Янков

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Спете спокойно. Каквито и резултати да излезнат, те ще бъдат коригирани при следващото изследване.
 2. Това не ми е проблем да си го представя. Това, което ми е проблем да си представя, е реакцията на афро-американската общност.
 3. Има си достатъчно стойностни филми. Не сравнявай това което се рекламира, с всичко което се снима. Поне се заинтересувай малко от филмите, които излизат.
 4. Класацията си я бива, но все пак всяко правило си има изключения. За съжаление обаче, са доста редки. Но не е лошо да се пусне една анкета и да видим мненията. И да се сложи някаква времева граница.
 5. Би ли конкретизирал? Месец, дата ,час? Извори? Ами може и да означава - Увит (в) Охол(ство). Демек, капо ди тути капи. Сега, ако направиш и една карта, на ангажираните във войната, цена няма да имаш. Без коментар. А скитите и хуните къде са?
 6. Значи ли че търсим това: Pre-Roman Iron Age https://en.wikipedia.org/wiki/Archaeology_of_Northern_Europe#Pre-Roman_Iron_Age
 7. Понеже някои хора постоянно изказват мнение че календара е бил с 60 годишен цикъл, без при това да обосноват твърдението си и да представят доказателства в защитата му, отварям тази тема за да им предоставя тази възможност. Надявам се обосновката и доказателствата да бъдат конкретни, а не от рода на " еди - кой си учен твърди това" и да получаваме препратки към цялото творчество на съответният учен. От своя страна, аз се ангажирам да им напомням от време на време, че очакваме отговор.

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...