Отиди на
Форум "Наука"

insighting

Потребител
 • Брой отговори

  881
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  8

insighting last won the day on Юли 30 2018

insighting had the most liked content!

Репутация

490 Аспирант

Всичко за insighting

 • Рожден ден Май 15

Лична информация

 • Пол
  Жена
 • Интереси
  Noteworthy Practices

Последни посетители

11582 прегледа на профила
 1. Няма да разбереш къде отиваш, ако не знаеш откъде тръгваш. (Конфуций) Популярният азиатски музикален конкурс Singer2019 приключи. Кристиан Костов постави началото и даде една силна заявка за себе си пред китайската публика. Пръв на Балканите, той премина през 'шоковата вълна' на китайското реалити, а изненадите в изострящата се конкурентна борба прие спокойно и зряло. Ситуациите на несигурност вече не са част от неговия антураж. Крис възмъжа и действа по начин, който оправдава всички наши очаквания. Стратегическият модел сред засилваща се международна конкуренция се основава на знанието, опитът му и гъвкавия ретроспективен подход, който е избрал. Постоянно изменящите се условия каляват силните и умни индивиди. И те проглеждат за това, което става около тях, разбират какво трябва да направят и по много рационален начин те достигат своите стремежи с наличните си възможности, конструирайки ефективна пътна карта във времето и пространството, за да отидат там, където искат да бъдат. Това, което им помага и това, което им пречи ги карат да търсят алтернативни решения, за да постигнат поставените си цели. Една неопределеност се 'прояснява', когато има наличие на умствена еластичност за действие. А при Крис тя може да бъде разтегната до краен предел. И такъв потенциал не може да бъде похабен. Итеративният процес ангажира всичко и тази комплектност е непрекъсната и адаптивна. Така колективното дело добива дългосрочна инерция и неговата целева ориентация определя перспективите. Поддържането на тази съвместимост се превръща във функция, чиято висока динамичност на обкръжение е органично вплетена в съвременния стил на трудно предсказуемата обстановка. Много млади творци започват, дефинирайки мисията и визията си, а това е едва третият компонент от първата фаза взаимнопроникнати взаимодействия на мениджмънта. А Крис имаше нужните компоненти, за да не губи изходната база. Инцидентните и хаотични резултати не са за него. В една такава среда на ангажираност най-силно разпознаваме компонентът 'мотивация'. Чувството на принадлежност, което ни държи отговорни да постигаме конкурентоспособност, като ключов фактор за успеха на цялата структура. Най-важният въпрос е какво трябва да бъде коригирано и това е многостранен процес в цялата логическа и циклична взаимосвързаност. И, когато сравнителните методи бъдат изчерпани, тогава се включват методите на експертизата. След всичко това имам няколко въпроса към аудиторията във форума: Какво ще кажете за влиянието на факторите с косвено въздействие и тези, които действат пряко? Какво мислите за определен стожер, около който се изгражда една идентичност? Коя е най-ценната съставка, позиционираща бъдещия образ по начин, който впечатлява най-силно?
 2. Най-силната жажда в живота не е за храна, пари, успех, положение, сигурност, секс или дори любов... Най-силната жажда в живота е тайна, която се разкрива, само когато човек има желание да отключи една скрита част от себе си. В древните традиции на мъдростта тази мисия е била сравнявана с гмуркането за най-скъпоценната перла. Тази перла се нарича още същност, божествено дихание, жива вода, духовна амброзия - все имена за онова, което в нашия прозаичен век на науката бихме нарекли просто трансформация. Трансформация или метаморфоза означава радикална промяна на формата, както гъсеницата се превръща в пеперуда. Да откриеш скритото измерение у себе си е единственият начин да удовлетвориш най-силната си жажда. Дийпак Чопра Най-дискурсивната практика за определяне на естетическата цялост на текста и индивидуалния музикален стил е метадисциплинарният структурализъм. Всяка една интерпретация на поетиката и художествеността е смислен конструкт, чието качество позволява да разберем истинското значение на думите. Много лингвопоетически трудове са създадени в опит да бъдат сравнени два термина - 'стил' и 'канон'. Дисциплинарната бариера между тях може да бъде преодоляна с помощта на рецептивна естетика. Както читателят е огледално изображение на автора, който строи своя мост над пропастта, така и дълбоката причина, поради която една терминологична двойственост намира израз в уникалния маниер на художественото превъплъщение, разкрива разликата между художествения текст и синтетиката. Лингвистите знаят кой от двата текста решава проблеми и на това е посветен цял дял от науката. (Следва)
 3. Блестящ и неотразим е нашият Крис! https://www.mgtv.com/b/327378/5388266.html Подкрепете сега! Линкове за гласуване: https://www.youtube.com/user/imgotv/community https://www.youtube.com/channel/UCwnDGKPgpRsJUjuSGhATAmg/community
 4. Кристиан Костов продължава участието си в Breakout епизода на музикалния конкурс Singer2019 в Китай и ще можем да видим неговото изпълнение този петък. Шоуто ще се излъчи от 16 ч. наше време. Кристиан записа този епизод миналата седмица, но оттогава се случиха няколко изключително изненадващи събития. Крис постигна неочаквана победа и се превърна в най-популярния западен артист в огромната азиатска държава, изпреварвайки известни европейски и американски звезди. Той е на върха в музикалните класации, неговият нов албум лидира и вече започнаха продажбите му на физически носител. Наред с това медиите не спират да го отразяват, за някои от тях той дава интервюта, прави зашеметяващи фотосесии като модел... това е живот на истинска звезда. Крис се превърна в сензация. Обединил в себе си толкова много таланти, придобил толкова много умения, неговият пробив беше очакван и желан. Много сме щастливи от това развитие на нещата! Гледайте представянето на Крис в петък, когато в ефира на предаването ще звучат две негови песни от първия му самостоятелен албум. Авторските композиции ще бъдат придружени от красива танцова техника. С обич и упование за Крис! https://www.facebook.com/KristianFanPage/videos/391635015003206/
 5. Промо-концертът в Пекин на Кристиан Костов, с който той отпразнува рождения си ден и представи своя нов мини-албум 'Prologue' бе излъчен от всички големи стрийминг-платформи в Китай. Нашето звездно момче представи на живо и новата си песен 'Live It Up' в колаборация с китайската изпълнителка Tifa Chen. Много сме горди с Крис! Записът от концерта може да видите тук: https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=M8LEJaI54Go&fbclid=IwAR0BX1SlTM4lunNUZXgzBZCwfehsip9cL4V3CH82AJvlMVq7hZmnRpn7YXo
 6. Дами и господа, Знаем със сигурност, че животът на нашата планета е създаден в извънземни лаборатории. По този повод разузнаването от половин век изследва контрола над съзнанието на екстрасенсите. А Наградата на Дарвин получава този, който отпадне най-ефективно от регистъра за преброяване на населението. Сега... след като привлякох вниманието ви, искам да заявя, че това не е тема за обсъждане на странности и абсурди. Темата е за успешното представяне на Кристиан Костов в далечен Китай. И не трябва да се превръща в пародия, нито в безличен детайл в една толкова авторитетна програма, където Кристиан повече от достойно се представя. Надявам се, осъзнавате, че тези музикални мотиви всъщност са исторически моменти, които идните поколения ще оценят. Това е Пролог и ние участваме в него. Заедно пишем нашата история. И е видно кой как се подписва с коментара си. Затова се абстрахирайте от всичко, защото нашият Крис ще бъде запомнен с музиката си, а не с критиката срещу него. Крис днес навършва 19 години и този Рожден ден ознаменува неговото кариерно израстване. Нека му пожелаем попътен вятър в невероятното пътешествие в света на музиката и възможността за нови удивителни изяви не го напуска никога! Да е жив и здрав да се радва на постиженията си! А и ние покрай него! Защото го обичаме! Дами и господа, Кристиан Костов и премиерната песен в колаборация с китайската изпълнителка Tifa Chen Live It Up Тази песен вече държи челното място на музикалните платформи в Китай.
 7. Записът от представянето на Кристиан Костов на живо по Kugou Music вече е готов и може да го видите тук: На 15 март 2019 г. Кристиан навършва 19 години. Той организира изненадващ дебют, който ще бъде придружен с парти по случай рождения му ден. Там Крис ще представи песните от новия си албум 'Prologue'. Очаквайте една очарователна колаборация! Концертът ще се проведе в Пекин на 16 март 2019 г. от 10 ч. и ще се излъчва пряко по интернет от QQ Music, Kuwo Music, KuGou Music и Play Music. За актуална информация и линкове към платформите следете https://www.facebook.com/KristianFanPage/ Вече нямаме търпение! Присъединете се и нека заедно отбележим това уникално събитие! С нас ли сте?
 8. Едно изключително събитие ще се случи утре в 11 ч. - среща с Кристиан Костов на живо по Kugou Music. Кристиан е готов с новия си мини-албум 'Пролог'. Прякото предаване от Китай може да видите на адрес: http://live.kugou.com/subscribe/1396/10210 Крис подготвя още една изненада за рождения си ден, когато ще изпълни 8 песни на своя първи самостоятелен концерт в Пекин. Новото начало е близо. Идвате ли?
 9. На най-голямата стрийминг-платформа в Китай QQMusic вече седмица Кристиан Костов е на първо място с песента 'Heaven has Demons'. Това е неочакван успех. Много сме горди с него! Избрани моменти от различните епизоди на музикалното предаване Singer2019 с български субтитри може да видите тук: При завръщането си в 7-и епизод Кристиан изпълни 'I See Fire' на Ed Sheeran и остави всички ни без дъх. А в най-новото си интервю той разказва за своя успех в Китай: На вас коя песен на Крис най-много ви харесва?
 10. Седмият епизод на Singer2019 е с начален час 16.00. Кристиан Костов се завръща, за да изпълни песента на Ed Sheeran 'I See Fire'. В този епизод ще видим и сестричката му, която ще се присъедини към него. Връзки за гледане на предаването: https://buff.ly/2EZ0xya (от телефон) http://www.huaren.tv/live/1904097001 http://www.nettv.live/weishi/268.html http://ivi.bupt.edu.cn/player.html?channel=hunanhd Музикалното издание Billboard посвети на Крис детайлна статия-интервю. Може да я прочетете на адрес: https://www.billboard.com/articles/news/international/8499324/bulgarian-russian-singer-kristian-kostov-china-singer-competition-watch-video?utm_source=twitter, а преводът е тук: https://www.facebook.com/KristianFanPage/ Линковете за гласуване са вече активни: https://www.youtube.com/user/imgotv/community https://www.youtube.com/channel/UCwnDGKPgpRsJUjuSGhATAmg/community Можете да подкрепите Крис до 17 ч.
 11. Популярното музикално шоу за китайски таланти Singer2019 събра заедно две звезди от Евровизия - Кристиан Костов и Полина Гагарина, която не беше включена отначало, а преди две седмици замести елиминиран певец. Във всеки епизод със сложен алгоритъм се определя победителят. В шестия епизод на предаването Кристиан Костов изпълни песента на Yoga Lin "Heaven Has Demons", с която изправи публиката на крака, но в замяна на това получи най-лошата оценка за представянето си до момента. В първия епизод на шоуто Кристиан изпя емблематичната си песен от Евровизия „Beautiful Mess“, чийто аранжимент беше обогатен с традиционна китайска оркестрация, постигайки ярък ефект от ново звучене и запомнящо се настроение. След разтърсващата "Hello" на Adele във втори епизод, Крис се справи отлично с "Crazy&Don't" на Ed Shеeran, за да впечатли със съвършенство, изпълнявайки една много емоционална песен на мандарин "Remember" на A-Mei, след което повече от достойно представи хитовете на Shawn Mendes “In My Blood” и “Stitches”. Кристиан Костов продължава със своите многобройни ангажименти, а ние ще имаме възможност да го видим още веднъж в предаването. Трябва всички да се гордеем с факта, че той избра да представя страната ни и засега е единственият български певец, постигнал такъв голям успех на световна сцена само на 18-годишна възраст. А за това как Крис оглави класацията на най-голямата китайска платформа и се превърна в Певец №1, влюбвайки в себе си 11 милиона меломани за ден, четете във в. 'Монитор'.
 12. Днес отново е петък. В шестия епизод на музикалното предаване Singer2019 Кристиан Костов ще изпее песента 'Heaven has Demons' на тайванския певец Yoga Lin. Гледайте от 16 ч. https://vimeo.com/316856500/8c920e8228 Подкрепете! https://www.youtube.com/user/imgotv/community https://www.youtube.com/channel/UCwnDGKPgpRsJUjuSGhATAmg/community
 13. Специален подарък от Kristian Kostov по повод празника на Св. Валентин е песента Beautiful Mess (вдъхновена от Китай) с традиционни китайски инструменти, включени в музикалното оформление. Ще я откриете на различни китайски платформи. Източник на новината: Kristian Kostov World https://www.xiami.com/song/1810120777
 14. Сега има социални медии и онлайн магазини. Подкрепа и признателност човек може да изкаже по възможен за него начин. Няма как да отворя двете видеа от телефона си - деактивирала съм приложението заради сигурността. Относно рекламата и продажбата на разни неща: женският образ продава повече. Рекламните специалисти обясняват, че децата заемат второто място. Мъжете ги поставят на последно след разните мили животинки. Без значение колко са красиви. Рекламните мениджъри, ползвайки мъжки образ, създават и интрига около него. За да се продават нещата. Сигурно сте забелязали в рекламата за мъжкия парфюм 1 million момчето, колкото и да изпъква с красота, картината раздвижва включеният женски образ в нея. А ето нещо наистина интригуващо: https://vimeo.com/311090801
 15. Почитател --> Последовател --> Прозелит. Това съм аз. Ако имах деца, щяхте да знаете. Прозелит съм, прозелит... Отдавна пиша в този форум. Не от каприз се появявам изведнъж и представям българския участник в най-голямото азиатско музикално шоу. Наложи се да преживея немалко неща. Дори някои от тях все още не са стихнали. Но през цялото това време се съвземах именно с песните на Крис. Затова слушам гласа му, който въздейства по много фин начин на човешката психика, подкрепям го и се радвам на всеки негов успех. В знак на благодарност реших да помогна с каквото мога за популяризирането му. Истината е, че с Beautiful Mess преодолях болката от нелек житейски урок. В блога си аз описвам всичко това в последната си статия. И когато живееш чрез неговата музика и невероятно въздействащ глас, просто не можеш да не го обикнеш. Всички го обичат.

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×
×
 • Create New...