Отиди на
Форум "Наука"

Конан вулгарина

Потребител
 • Брой отговори

  310
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  1

Конан вулгарина last won the day on Януари 10

Конан вулгарина had the most liked content!

Репутация

124 Ученик

Всичко за Конан вулгарина

Последни посетители

947 прегледа на профила
 1. Не! Аз намекнах за друго... Обаче за другия ще има 5 серия ! И май ще го подмладят. Нови технологии!
 2. От 15 години е профи. Всяка дума на Аспург се подлага на съмнение. Кой е нашия човек, да не стават грешки.
 3. Кой е от псевдонауката: Николай Овчаров (олигофрена) или Последния римлянин?
 4. Пука му на Прокопий Кесарийски че за тебе хуните не са кимери. Казвам ти го още по обяснително не си блъскай главата в дървото(Уман манда) защото трябва да минеш през цялата гора за да разбереш "псевдо"НАУКАТА.
 5. Пак се спираш и средоточваш в едно дърво. Make около теб има цяла гора! Винете е в С.А. А Шаказулу е в Африка Уман манда- flagellum dei се среща в междучасието?? Нелепост е твоето сравнение.
 6. Понеже всеки ме съветва да чета, и аз да препоръчам нещо. М.И. Артамонов - "Кимерийци и скити" и по специално кимерийци в Кубан и Кимерийски босфор и синдийци. .И пак да повторя формулата кимери-скити-хуни-българи(сарматите според Херодот са част от скитите) : Уман манда- Бич божи.
 7. Това е твърдение на бившия директор на НИМ. България през 6 век? Аз казвам че е в Кавказ(около).
 8. За седемте рода(клана). Славяни ? Северите били готи според археологията, Великотърновско също имало готско присъствие. 6 век склавините и антите на Дунав били толкова много че тревата не се развила. Но в България?
 9. Единственото което прочетох (И запомних) по твой адрес е "учен екстремист" което в добрия смисъл на думата ... нещо като Индиана Джоунс?
 10. Има една реплика от Господарите ...: Ми той професор ма!
 11. За Кимерийски Боспорско царство трябва да ни интересува този фрагмент от историята му. След една гражданска война сарматите малко щастливо взимат превес над скитите в КБЦ.
 12. Понеже тука се пише за тези сериозни учени. Абе те същите ли са дето ни учеха едно време че българската нация е съставена от мъдрите траки,славяните(сякаш излезли от някоя реклама за перилни препарати) и българските войни?? А сега за времето преди Кубрат -

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×
×
 • Create New...