Отиди на
Форум "Наука"

Конан вулгарина

Потребител
 • Брой отговори

  166
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  1

Конан вулгарина last won the day on Януари 10

Конан вулгарина had the most liked content!

Репутация

53 Ученик

Всичко за Конан вулгарина

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Българите-Хуните идват от кавказ били са зад Сарматите. На случайно първите който подчиняват са Аланите.
 2. Аз имах предвид американците империалисти. те като римляните се омекват с робите.
 3. А можеш ли да кажеш кой са Американците? Всеки ден са пристигали кораби а сега самолети със бъдещи американци. За мен са важни хуните който са евентуално основоположниците на държавността ни. А за народа .... може и извънземни гени да имаме?
 4. Защото според Херодот масагетите изтласкват скитите. А те отиват на гурбет с кимерийците .
 5. Скитите идват! След като яли бой от масагетите!? ?? Кимерите като чули за това и дим да ги няма. Но генералите не знаели такъв позор се избили ритуално. Много бързали но ги погребвали сигурно около месец. По брега на Ч.М и в Кавказ и тръгнали да се бият с най силните на деня? Скитите пък тръгнали да ги преследват но объркали пътя изгубили следите им и като Колумбовци намерили Индия пардон Асирия . Нападнали я и отворили втори фронт иначе няма как да стигнат до омразните Кимерийци. П.П Натъртвам не твърдя че кимерийците са Траки. Нищо общо със спаратокизма.
 6. О! Ти пък прочете ли какво са направили Масагетите със скитите . Направо са ги унищожили.
 7. Как я откри тая вражда непримирима? Едните отишли за плячка и подвизи чак и държава създали прочули се и братята им ги последвали.
 8. Това което е писал Бащицата са му го разказали чак след 300 години. А по логично е кимерийците да са прокарали партината и другите след тях. Най важното е че след походите след досега им с цивилизацията има промяна.
 9. Кимерийци и Скити съответстват на една археологична скитска култура. Кимерийците представляват ранния скитски етап. Дали кимерите са независима етнополитическа единица или определена социална категория, аз мисля че е второто. кампанийте на скитите- кимерите са продължавали с години за пример: как жените им отишли при робите и после не могли да се познаят. тези войнски формирования са били разделени на кланове или нещо подобно. В един момент е нормално някой да са ставали наемници и да са се обръщали един срещу друг.
 10. Аз пък четох че са били в съюза на мидяните . А след войната техния цар решил че са много опасни и решил да ги погуби. Направил го след пир в чест на победата като избил водачите, и атакувал лагера им през ноща. При такова крушение как са се развили отношенията им.... Докато един ден тръгнали след сърната.
 11. Кимерийци- Скити- Сармати- Хунобългари. Данните са че кимерите са част от скитската общност. Воювали са заедно . И споко не са Траки.
 12. Медиен продукт. Много добър медиен продукт. И както става винаги след смърта започва " легендата" . Аз го гледах с интерес но да не забравяме как го пародираха заради култовата му емоция. Имаше един скеч по канал1 където той търсеше плашливия шумкар, мнооого труден за заснемане.
 13. Абе както си ги подкарал. Ще стане ли София едно с България?

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×
×
 • Create New...