Отиди на
Форум "Наука"

Stoned

Потребител
 • Брой отговори

  178
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  1

Stoned last won the day on Март 15

Stoned има най-харесвано съдържание!

Репутация

116 Ученик

Всичко за Stoned

 • Рожден ден 21.01.1986

Лична информация

 • Пол
  Мъж
 • Пребиваване
  Перник, България
 • Интереси
  История, Археология, География и други науки.

Последни посетители

260 прегледа на профила
 1. Да, това определено е много интересен въпрос. Аз за това и попитах с надеждата, че е открит или разтълкуван някой нов източник в тази насока. Благодаря за отговора!
 2. И къде е този договор? Виждал ли го е някой? Че сме шетали из балканите преди Аспарух, май е ясно, но въпроса е имало ли е българска държава в упоменатия период и къде е била тя?
 3. The human trophic level (HTL) during the Pleistocene and its degree of variability serve, explicitly or tacitly, as the basis of many explanations for human evolution, behavior, and culture. Previous attempts to reconstruct the HTL have relied heavily on an analogy with recent hunter‐gatherer groups' diets. In addition to technological differences, recent findings of substantial ecological differences between the Pleistocene and the Anthropocene cast doubt regarding that analogy's validity. Surprisingly little systematic evolution‐guided evidence served to reconstruct HTL. Here, we reconstruct
 4. Тантин, това е форум. Тук не се създава наука, така, че от нас едва ли зависи нещо. Дали една тема е "срутена", за теб или не, не означава,че е нормално да се разводнява в друга посока извън зададената в заглавието и. В тази тема нищо алтайско няма за обсъждане. Има си алтайски тематики, що не си пишеш там съжденията относно тях?
 5. Отвори си тема, като имаш да правиш заключения по въпросните ти обсъждания и съждения. Тази тема не е за имена и алтайската ти, " срутила" се хипотеза.
 6. Моля, за нищо. Чета темата аз, интересна ми е. Анализите ви, също са любопитни за мен.
 7. След натискане на "трите точици" , в червено дето съм маркирал, ви излиза в рамките на упоменатото време и опция "редактирай". След изтичане на въпросния времеви период, опцията изчезва - като такава... В зависимост от използваното устройство и браузер, интерфейса може и да е различен.
 8. За съжаление, вие няма как да го редактирате. До един час след публикуването на мнението ви, имате право на редакция. След това мисля, че само модератор може.
 9. Не знам до колко уместно и правилно, в тази тема да се пише за Q-та, корейци, японци, евенки и подобни етно групи, тъй като няма нищо сигурно - относно Q-то, да е прабългарско.

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...