Отиди на
Форум "Наука"

seriozen

Потребител
  • Брой отговори

    9
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ seriozen

  1. Изключително тънка е границата, а се представя прекалено всеобхватно. Всичко трябва да бъде доброволно, когато е здравословно и съответно задължително, когато зависи живота на човек от него.
  2. Именно, гугъл знае повече от нас самите :)
  3. Много хора не знаят как да търсят коректно в търсачката, а изкуствения интелект на алгоритъма се опитва въпреки това да изкара точни резултати. И все пак като се опитвате да си намерите нов компютър, не пишете "компютри". Напишете нещо по-конкретно, което търсите, например лаптоп hp 16 gb ram, за да може директно да получите резултати за конкретната марка с посочения параметър. Така става лесно сравнение на модели от посочената марка, а и цените бързо се сверяват.
  4. Много се радвам на нашите успехи. За жалост все още има малко компании и хора, които искат да влагат сериозни инвестиции. Познавам човек, който организира обучения в ВУЗ, обаче буквално му спряха канчето. В момента се занимава с друго...
  5. Все повече се чудя кой от кого бяга повече от тази среща. Според мен нашия има малък шанс да победи, но дали англичанина се блазни само от парите?! Или все пак има и леко притеснение от нашия боксьор.
  6. Новият тренер е добре дошъл. но леко се съмнявам да успее да направи някакво чудо. Това че има опит в сходна страна не означава, че и тук ще постигне същия успех. Вс епак пожелавам късмет!
  7. Най-голямото спортно събитие във футбола, поне що касае клубове, а пък малко се пише за него тук. Ще се радвам повечко да коментираме ШЛ тази година. Според мен Ювентус ще станат шампиони. А вие на кого залагате да бъде първи? Барселона малко зле се представят до момента, Реал Мадрид са стари и изпити вече. ПСЖ не съм сигурен дали ще спечелят някога титлата...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...