Отиди на
Форум "Наука"

Петър Мирчев

Потребител
  • Брой отговори

    14
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Петър Мирчев

  1. Ехаа съществуват такива телевизори ?! Изглежда супер, бих си купил веднага Ретрото винаги е на мода при мен.
  2. Музиката е основополагащ фактор за изграждането на култура в децата. Тя учи на разбиране и възприятие, което оказва влияние и на гледната точка на един човек.
  3. Онлайн търговията е много добър и лесен вариант да купим почти всичко, което търсим. И не губим много време, разбира се, което за мен е много важно предимство. Така че със сигурност подкрепям онлайн магазините и въпреки това трябва да се внимава за некоректни търговци.
  4. Всяка монета има две страни, има логика в това твърдение и е пълна истина. Не съществува тема, която не можем да оспорим. Повечето от успешните истории за изобретения в историята не са толкова хубави, колкото изглеждат на пръв поглед. Аз лично използвам Excel ежедневно, защото е удобен начин да събирам информация и да извършвам бързи команди с нея. Не се сещам за друг еквивалент дори освен по-високи платени ресурси. Обичам да се информирам за всичко около мен и затова всеки ден чета по различни тема в сферата на технологиите - изкуствен интелект, виртуална реалност, мобилни приложения и т.н. Мисълта ми беше да се фокусираме над плюсовете, ако са полезни за нас и ни помагат в работата и живота ни като цяло.
  5. Полезен! Следя доста такива блогове, но този ми се струва наистина интересен и актуален, което е много важен фактор.
  6. Librivox е страхотно място за книги, благодаря за идеята! Разнообразието е голямо за всеки вкус и интерес.
  7. Хубава тема, полезна за много хора без съмнение. Последното правило ми се стори интересно и честно казано не ми е хрумвало да изпускам Т-то, но явно за някои е подвеждащо.
  8. Редовно срещани грешки. Правилата в езика ни не са никак трудни по мое мнение, но повечето хора изпускат тези важни години още в началното училище и се превръщат в неграмотни възрастни хора. Радвам се, че виждам желаещи тук да се научат!
  9. Звучи забавно, но колкото повече се замислям над тези технологични промени, толкова по-тъжна ми изглежда ситуацията. Българският език е един от най-благозвучните и красиви езици в света, а литературата ни е уникална. Надявам се да не забравяме тези факти и да запазим уважението към тях.
  10. Интересна статия, виждал съм я някъде преди месеци. Аз организирам моето време най-вече според приоритетите в работата и в личния ми живот. Никой не може да върши всичко наведнъж и не е необходимо, за да е в баланс.
  11. Това е непрестанна борба, която аз лично се отказах да водя. Рядко гледам телевизия, така или иначе повечето са просто спекулации. Чета научна литература с конкретни източници и изследвания, които доказват дадена теза.
  12. Страхотна и полезна статия, благодаря. Със сигурност ще прочета още по темата, защото интересът ми се задълбочи.
  13. Благодаря за статията. Често ми се случва да не разбират думите ми правилно или да се налага да повтарям без резултат. Смятам, че причини могат да са разсеяност, умора, емоционална възбуда и други. Затова в случая не бих класифицирал всички хора като глупави.
  14. Благодаря много за информацията! Чел съм много подобни статии за тревожността - причини, същност, техники за преодоляване и действително не всичко е както е описано в книгите. Моят съвет е човек да посети психолог за професионално мнение. Всякакви други форми на самопомощ могат да влошат състоянието и да задълбочат симптомите. Успех!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...