Отиди на
Форум "Наука"

Skubi

Потребител
 • Брой отговори

  8038
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  30

Статуси публикувано от Skubi

 1. Дорис, надявам се, че това не пада под цензура и ще го получиш. Ако не изпращам го и тук. В март аз прекарах С19 май писах го, но не съм сигуен. Викахме домашната лекарка и тя каза в никакъв случай да не отивам в С19 център защото ще ме заразят още повече. Ако нямам затруднение с дишането, само да слагам призниц върну китките и краката и максимум алгопирин за сваляне на температурата. Понеже е вирус никакъв антибиотик...И пий, пий, пий чай, вода, пилешка супичка. Това беше препоръката на лекарката. Така от Понеделник до следващият понеделник, ми мина. Отслабнах 15 кила и още дълго се чувствах немощен и получих инзулин резистенция/в момента съм на излизане от нея/....В същото време синът ми загуби вкус, и мирис, но освен това нищо друго пу нямаше. А жена ми, която и двамата ни гледаше абсолютно нищо.  От тогава, вземам ежедневно Д и Ц витамин, правя гарганта с водороден пероксид/10 20 капки от 3% разтвор в 50г чашичка вода/, и от предишната ми операция на белият дроб имам рецепти за Spiriva Respimat който съдържа  tiotropium/може би това ме спаси от пнеумонията на ковида/. Тук направиха вече, че лекарите могат да пишат рецепта /3х може да се ползва/и се слага в "облакът". В аптеката ти искат номерът на здравеопазването и ти дават лекарството. Така е и с изпращането на прегледи и после резултатите....Аз ежегодно правя пълна проверка на кръвта/заради колестерола ми/ и понеже в март бях болен, домашната в май ме изписа....Тогава откриха, че ковидчето ми е направило мръсно защото захарта на гладен стомах беше 17. Веднага при специалист, искаха на инзулин да ме сложи....Не се съгласих затова само Мефорал почнах да взимам 500мг. 1 таблетка сутрин с ядене и 1 вечер. сега вече ми е на 4-5/нормално/ захарта. Това беше последицата при мен от ковида. Имах късмет...Пази се и когото мине на всички една менеджерска проверка на вички. От най-малкото пръстче на кракът до върхът на главата от вътре и вън. Защото този проклет вирус се прикрива най-подло....

 2. Дорис, надявам се, че това не пада под цензура и ще го получиш. Ако не изпращам го и тук. В март аз прекарах С19 май писах го, но не съм сигуен. Викахме домашната лекарка и тя каза в никакъв случай да не отивам в С19 център защото ще ме заразят още повече. Ако нямам затруднение с дишането, само да слагам призниц върну китките и краката и максимум алгопирин за сваляне на температурата. Понеже е вирус никакъв антибиотик...И пий, пий, пий чай, вода, пилешка супичка. Това беше препоръката на лекарката. Така от Понеделник до следващият понеделник, ми мина. Отслабнах 15 кила и още дълго се чувствах немощен и получих инзулин резистенция/в момента съм на излизане от нея/....В същото време синът ми загуби вкус, и мирис, но освен това нищо друго пу нямаше. А жена ми, която и двамата ни гледаше абсолютно нищо.  От тогава, вземам ежедневно Д и Ц витамин, правя гарганта с водороден пероксид/10 20 капки от 3% разтвор в 50г чашичка вода/, и от предишната ми операция на белият дроб имам рецепти за Spiriva Respimat който съдържа  tiotropium/може би това ме спаси от пнеумонията на ковида/. Тук направиха вече, че лекарите могат да пишат рецепта /3х може да се ползва/и се слага в "облакът". В аптеката ти искат номерът на здравеопазването и ти дават лекарството. Така е и с изпращането на прегледи и после резултатите....Аз ежегодно правя пълна проверка на кръвта/заради колестерола ми/ и понеже в март бях болен, домашната в май ме изписа....Тогава откриха, че ковидчето ми е направило мръсно защото захарта на гладен стомах беше 17. Веднага при специалист, искаха на инзулин да ме сложи....Не се съгласих затова само Мефорал почнах да взимам 500мг. 1 таблетка сутрин с ядене и 1 вечер. сега вече ми е на 4-5/нормално/ захарта. Това беше последицата при мен от ковида. Имах късмет...Пази се и когото мине на всички една менеджерска проверка на вички. От най-малкото пръстче на кракът до върхът на главата от вътре и вън. Защото този проклет вирус се прикрива най-подло....

 3. Здравей, поздравявам те за всички постове. Има ли начин да се свържем по телефона или някакъв личен чат, бих искал да споделя нещо с теб.

  Благодаря, 

  Поздрави

  1. Skubi

   Skubi

   Поздравл по Лични съобщения.

 4. ''.....Ти искаш специална истина. Ти искаш истината да бъде истина, която на теб ти се нрави. Искаш да бъде една такава чудничка истина, дето да пасне на онова, в което вече си убеден!....''
  'Нация'

 5. Сложна курсова работа по Маркетинг, моля за помощ!

   

  „АБВ” е компания, която продава продукти само онлайн. Поръчките се вземат чрез интерактивен уеб сайт и стоките се доставят чрез малък склад, който дружеството притежава. Служителите на „АБВ” също трябва да се справят с превоз на стоките до желаните дестинации. Как маркетинговите посредници могат да помогнат „АБВ” да разшири бизнеса си?

  1. Skubi

   Skubi

   Например. Има достатъчно фирми които с това се занимават. Има и разни приемни пунктове на самоослуга или копютерни сервизчета, или куриери за доставка на стоката.

   НО! Клик за нещо на е-бай и после колкото пъти си отвориш компютера се подобни реклами ти идват. Или гледах нещо по боокинг.ком и сега постоянно ми идват разни реклами.....

   НО! вбесява се човек, защото това не че не ти помага ами те ядосва, защото когато отвориш дадената страница нищо +инфо няма. Макар, че преди това съм написал, сложил филтрите, че търся въртящ се на патекрак червен хотел на брегът на морето в патагония със съзтезателна писта , на мен ми пращат всички хотели в патагония....Или липсват ми капачките на джантите на колата. Търсил съм точно 5 1/2 Jx14 H2 ET49 4x100 тип джанти. И какво става постоянно ми идат реклами за джанти нови и/или втора употреба от размер на трактор чак до колело.

   Значи АБВ фирма би ми попогнал с това, че ако търся по техният уеб сайт нещо и поставя филтрите, само тогава да ме дрънкат когато намерят ТОЧНО ТАЗИ СТОКА която ми е нужна. Е може по моя поръчка да ми пращат инфота за подобни или специални оферти, но аз ако не желая да не ме дрънкат излишно да не ми пращат.

   Подобряване значително качеството на софтвера с който търсят или регистрират нуждите на клиентите.....СМСМ

  2. (Виж 1 друго мнение към този статус)

 6. Clausulae inconsuetae semper indicunt suspicionem

  1. Skubi

   Skubi

   Кака поже това нещо да се изтрие?

    

  2. (Виж 6 други мнения към този статус)

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...