Отиди на
Форум "Наука"

Capitainofmarine

Потребител
  • Брой отговори

    1734
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    10

Capitainofmarine last won the day on Април 1 2019

Capitainofmarine има най-харесвано съдържание!

Всичко за Capitainofmarine

Contact Methods

  • AIM
    NATI&KRIS

Лична информация

  • Пол
    Мъж
  • Пребиваване
    Cyprus

Последни посетители

8199 прегледа на профила

Capitainofmarine's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

1,6k

Репутация

  1. Е така се прави активна и интересна тема! Разбутай се, размърдай се малко, няма все да ти върша работата! Лека нощ наивни ми Моканино!
  2. Тука обичате да цитирате псевдоСтрелков-Гиркин, а също и Женката Пригожин. Хайде да ви почеша краставите дупета. От Пригожина Зеленскому "Привет" Согласно последней информации, украинцы оставили также посёлок Хромово, убрав свои части подальше от города. По подсчётам Жени Пригожина, в "бахмутской мясорубке" ВСУ теряли ежедневно от 400 до 600 человек. В попытке удержать город ВСУ сжигал резервы, предназначавшиеся для несостоявшегося зимнего и проваленого весеннего контрнаступления ВСУ. У них одна надежда осталось на летне.осеннее и Ф 16 которые над Росии не надо летать как и ракеты Шадоу. Так что продолжать украинцы убивать мирное украинское население. А русская армия получила необходимую передышку после неудач минувшей осенью перед решительным поворотом в пользу России в украинской войне.
  3. Знам че си против яденето на слона. Не съм сигурен дали не си го ударил на веганство, но всички хапки да ти изброявам ли... Какво е Киев?! Мать городов руских! Е-ех пак ме разочароваш Моканино-о! Но всеки сам си мери пътя...
  4. Ако беше истина о лъжецо днес щеще да има парад не на победата в Москва а на поледителите урконацисти ама не.е.е... С самолетите си опикават с високотехнологичните дронове и те падат в Черно море... Преди месец продадохо 36 самолета СУ 35 но Иран... Америка не може вече пет години да построи 8 самолета Ф 16 за да предаде на България и вече плащате на чужди самолети за еърполисинг. Америка не може да произведе танкове и да даде на Украйна а ще им предава 40 броя стари за ремонта на които са нужни три-шест месеца... Даже след над хиляда санкции от щатите и европа не могат да спрат производството на танкове и самолети... О технологично чудо на майка си и татко си, о рожбо на гендерната политика, иди да пасеш на ливадата пред Белият Дом, само внимавай за таквиз каквито ги се...ш тука там се плащат големи глоби... Чудя се и се мая, ти чуство за достойнство знаеш ли какво е ?! Днес си хиляда пъти изоличен като лъжец... Ти си ебати дебелокожото гендерно технологично чудо без чувство за срам!!!!
  5. Абе ПСЕВДОРАЗБИРАЧО, ПСЕВДОИСТОРИКО хайде кажи ми какво друго е било името на Киевщината освен Киевско княжество или Велико княжество Киевско? Кажи ЛЪЖКО от село ДЛЪЖКО, за името на селото мога и да греша, кога се появява името Русия като название за държава къде е центъра на държавата, кой е владетелят, каква титла носи и прочие скрити от тебе о жертво велика на измисленото либералдемократично българско образование... О рожбо на българскато платено образователно блато заври си главата в коневръза и си тра-а-ай и не споменавай неща които даже и не си чувал! Ти виждал ли си, оригинален полски или руски исторически документ където се споменава "окраина" государства което новата руска орфология при последната имперска правописна реформа която изписва вече "Окрайна" като Украйна. Чувал ли си за това че след окупацията на Галиция Лвов и прочие земи от Полското кралство това е било воеводство "Червона Рус" за да го отличат от останалата Русь?! Не си чувал и няма и да го прочетеш понеже го пише на недостэпен за гугъл преводача език на старобългарски в източник в полски православен ..... Ако бяхте поне малко бяхте чели и поне малко се бяхте образовали щяхте да знаете и да претендирате за име Окрайна а не Украйна. Ти си крещящт пример на джуджешка образованост и великански претенции...
  6. ОК това последното е велико! Такава мъдрост от теб не съм очаквал?! Но все пак да те питам, ами за какво им е да се харчат, като могат и във външна да гадят.
  7. Глупчо Бездънски!!! Имаше едно време такъв герой от мултипликационен филм... Като не знаеш как се яде слон, не приписвай незнанието си на другите които го ядат... Слона се яде така : Реже се на малки парчета и последователно поглъщаш, първо Крим, после, Луганск Донецк и Мариупол, после Запорожие с аеца и двигателния завод и така нататък... Ред е на Херсон, Чирнигов, Суми и накрая Одеса а след нея Лвов...
  8. Може да се гледа единствено от автора на поста и отхора с железобетонни либералдемократични глави за които "бронебойни патрони няма открити, няма открити!!!"
  9. Ми противоречиш си! Говориш за липса на технологии а пък наличност на страховито ядрено оръжие. Нещо повече доказани изпробвани нови оръжия в разработването на които високотехнологичните щати търпят трета година подред неуспехи и провали... Или Русия е технологична държава която се опитват да кастрират или щатите са още по-нетехнологични щом не могат да направят хиперзвукова ракета и автономно ядрено торпедо което да застраши по същият начин националната сигурност на РФ така като Посейдон действа на САЩ... Или на руснаците ядреното оръжие им го подариха иранците или китайците, всичките които просто копират руски военни технологии?!
  10. Говоря не де юре а де факто... и то не по повод войната и мира... а по повод десантната операция... Като съвет е твърде глупаво... Какво постига десантната операция на кримската война, като се има в предвид и слабоста на Русия тогава?! Лиши я от военен флот и друго... Тукая става въпрос за земля руская - ти представяш ли си какъв патриотичен подем ще стане в Русия само да тръгне десантен съд... Преставяш ли си какво ще стане като знаеш че е казано " За какво ни е свят в който няма да има Русия"? Нима Крим е единственият излаз на Черно море за Расея? И къде ще останат 6-е подводници от ЧФ и другите кораби и другите които могат да дойдат по балтоволгодонският и азовският канали! Абе вие можете ли да си ползвате мозъците? Или там има само каквото ви налеят в главата в мозъкозареждащата станция?! Просто от СВО го преврърнахте в Руско-украинска война а накрая ще го доведете до 3-та СВ в която всички ще са губещи... Е-е-е честно разочароваш ме! Ако и на тебе трябва да ти смилам и изплювам... Ми това е нивото на Ск--и... Е-ех Моканино, Моканино!!! И ти Бруте, и ти!!!
  11. Абе жертво на великото българското либерал демократично образование. На това което му викат Украйна хиляда години му викат Русия. Вие искате за тридесет години да смените кръвта?! Ти по-добре там от коневръза си мълчи, че не сме забравили"смешният ти плач" ти по комунизирането на бедното инжинерно семейство... Това да не ти е македония та да питат "колко ке ми платиш да се пишем бугарин"?
  12. Е това е велика мисъл особено след като си спомня резултатите от "Великата десантна операция в Крим" съчетани с дизинтерията холерата и празното стоене и накрая когато руснаците взривиха укрепленията и се изтеглиха остана въпросът " ... що ги ручахме жабетата " и " ... кой ще плаща сметката"? На мераците на либералнацистите и укронацистите за разгром на Русия кой ще им плаща сметката ? Как ще възстановяват европейската икономика, която кюташе като смазана немска довоенна машина с ефтини руски суровини и реализираше огромна печалба та чак беше локомотива на обединена Европа и изтугляше от криза Гърция, Испаниа, Италия а за нас деиндустриализиранете да не говорим, да не говорим и за огромната тежест с отварянето на либералните задници за емигранти от Близкият изток и Африка. А сега нещата нещо понамирисват на развалено, със газта и въобще руските суровини тоест с липсата им... Пример не купуваме руски нефт а купуваме бензин от Индия направен от руски нефт. Да имам дървените глави... Спрете и АЕЦ или ги презапуснете под американски обогатен уран... Тука виждам как голям сеир ще пада!!! Обаче помня един велик български писател да казва ..." Сеирджи чок - алъш-вериш йок!"
  13. Имаше едно време един голям български писател: В една велика книга "Мъжки времена" той написа – Едно е да исскаш, друго е да можеш, а е трето и четвръто да го направиш... Те нацистките мераци са отдавна известни сами си ги публикуват...
  14. Айде сега айкюто на летците ще си мерим! Пат на търкалета вече знаеш защо. Те там във въздушен бой тригонометрични функции на ум ще решават... Че си абсурд си абсурд но стига абсурдни глупости говори!
  15. Абсолютни глупости на търкалета. Знаеш защо е на търкалета?! Защото на лъжата краката и се къси и се придвижва таркаляйки се по тестикули Причината е че не искат летци подготвени в България да летят на техни самолети. Първаначално заявяваха че имат собствена програма и че нашите летци летели на МИГ не стават били вече стари. Избират си курсантите, след предполетната теоретическа подготовка си ги вземат в свои школи... Въпросът опира до промиването на мозъците, после тези летци чии интереси ще защитават във въздуха ?! Вземи се поинтересувай и потърси какво казват летците. Това не удар в гърба от съюзник а х-й в гъ-а на българската демокрация осъществявана от СЕРВИ. И как не се намери един политик с мъдя та да тропне с юмрук по масата, и да каже ако не, ликвидираме сделката и се връщаме към Грипен! А глупаците подскачат и викат в подкрепа на разни нови СЕРВИТУТНИ кандитури за поста държавен глава и голямо крадене от бюджета. Прасен пример е бившият премире Кирето, скоро чакаме резултати какви пари е гушнал стой и татко му от "спасяването на Украйна". "Крадливите ми спасители в Ръжта"!!! Защото псевдолибералната демокрация друго освен крадци не може да излъчи. Още античните мъдреци са казали, че щом с пари се правят и печелят избори то избраният започва да отработва обратно парите... Неточно цитирам вече остарях и не помня точно но смисъ-ъла-а-а...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...