Отиди на
Форум "Наука"

Stefanov

Потребител
  • Брой отговори

    8
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Stefanov

  1. Доста по-маневрен ми се вижда от стандартните цепелини
  2. Дали времето съществува? А дали ние съществуваме?
  3. Samsung готви телефон с 3D дисплей Това ще стане с нов мобилен телефон на корейската компания, обозначен като SCH-W960. Той се отличава с доста компактни габарити (113,9х53,9х13,9 мм) и малко тегло (120 г). Въпросният апарат ще е оборудван с 3,2-инчов, сензорен AMOLED екран с резолюция 320х240, който ще може да възпроизвежда обемни изображения, без да изисква използването на специални поляризирани очила. Ще има и отделен бутон за превключване между 2D и 3D режимите за гледане. Знае се също, че в телефона ще има още 3,2-мегапикселова цифрова камера, акселерометър, слот за microSD карти, Bluetooth 2 модул и поддръжка за GSM и HSDPA мрежи. Samsung SCH-W960 ще излезе на корейския пазар до края на юни, но засега няма информация кога вевентуално и на какви цени ще се появи в останалата част на света. link
  4. Имам една енергоспестяваща на осрам от поне четири години. 6 лева дадох за нея, но само от икономии на крушки ми се е изплатила отдавна. от обикновените съм сменял по две на месец- страшни боклуци правят вече.
  5. Че кога ли сме можели да се защитим сами?
  6. Интересно дали имат боеприпаси.
  7. Два нови но заслужаващи внимание от мен: Pushka.eu Mreja.eu
  8. Страхотна гледка ! А имаш ли информация откъде могат да се закупят поне някои от моделите?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...