Отиди на
Форум "Наука"

kill_u

Потребител
  • Брой отговори

    44
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за kill_u

  • Рожден ден 19.11.1974

Contact Methods

  • MSN
    jekko.martin@hotmail.com
  • ICQ
    161981478
  • Skype
    mjekov74

Лична информация

  • Пол
    Мъж
  • Пребиваване
    Calgary, Alberta
  • Интереси
    GNU Linux, Air pollution control, Air pollution calculations.

kill_u's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Репутация

  1. Списанието ме заинтересува. След като приемат дарение щеше да е добре да сложат един бутон за такива от PayPal. А каква е периодичноста на издаването му?
  2. Това значи ли че може да се поставят теоретичните остнови на антигравитацията до 5 години да кажем.
  3. Вчера изтреляха за последна 39-та мисия Дискавъри.
  4. Има ли някъде, подробно обяснение на експеримента на Айнщайн с който доказва неговата теория за гравитационното поле. Единственото, което съм чул е че той и още два екипа са наблюдавали слънчево затъмнение, по време на което светлината от една звезда се е отклонила с около 2 градуса минавайки покрай слънцето.
  5. Докато работех в България, един доктор Кох ни предлагаше машина която прави дизел от всякаква органика. Твърдеше че има пусната инсталация в Мексико. Мисля че това е подобна измама. А доктор Кох можете да намерите на този сайт http://www.alphakat.de/temp/index.php
  6. Не съм почнал да се занимавам даже, нямам място, сега съм на квартира, ако някога си купя къща тука може да си спретна един бенч да дялам на него. Сега се занимавам с теории.....
  7. Тягата наистина е мижава, ама пък такъв двигател е безшумен.
  8. Между другото тази книжка, сега я чета(слушам), и не съм стигнал до същноста и все още но горещо я препоръчвам.
  9. Искам да попитам, как смятате да насочите силата на магнита в една посока? Имам предвид че магнитното поле се разпространява във всички посоки от двете страни на магнита. В този случай за да се движи лодката и да се създаде реактивна тяга на протичащия флуид трябва да се насочи магнитното поле само в едната посока. Oппссс изказах се неподготвен, но няма да си трия мнението може да е от полза, да предполагам, че това се има в предвид.
  10. Подобни магнити, може да се вземат от вратите на стар хладилник. Те са "постоянни" и не им трябва електричество, за захранване. Нещо подобно трябва да е http://www.magnetsales.com/mflex_types_strips.htm
  11. Зачетох се в темата и ми стана интересно. Няма ли да дадат наистина накъсо ако потопите тези магнити във вода, нали е полупроводник. Другия начин е да ги облицовате с тънък слой пластмаса, така че да ползвате само магнитното поле. Добре е да се направят според мен по дълги магнитите, за да може да стане нещо като линейно ускорение на флуида. Формата която е предложена е добра, според мен но не е ли по добре да се направи такава форма
  12. Преди време, бях писал на брат ми една статия, за едно американско списание, та те искаха да е на Латекс. Много полезно нещо. Досега просто не бях виждал така добре да се наслагват формули и графики по страницата. Но наистина докато го научиш си е малко трудничко. А за графиката, понеже имаше две във формулите, ги направихме на друга програма и само изображенията ги слагахме с латекс вътре.
  13. А защо смятате че Discovery дава глупости?
  14. Благодаря много

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...