Отиди на
Форум "Наука"

Нинджа ли е Дядо Коледа (Дядо Мраз)?


Recommended Posts

  • Глобален Модератор

post-471-0-47600500-1356270192_thumb.jpgpost-471-0-78708200-1356270175_thumb.jpg

Ниджа ли е Дядо Коледа? А нинджите празнуват ли Коледа?

Тези въпроси терзаят все повече и повече хора по света...

Разбира се, че нинджите празнуват Коледа, макар този празник да не е част от източните традиции. И как няма да го празнуват, след като самият Дядо Коледа е един от най-великите (и най-известните) живи нинджи, раждали се на Земята!

Според сайта "Попитай нинджа!" ("Ask а ninja!"), той е най-великият нинджа в историята на бойното изкуство nin jutsu.

Защото кой може да пътува по-бързо от светлината, летейки по целия свят? Само някой нинджа. Кой може да бъде едновременно на толкова много места по света по едно и също време? Само някой нинджа. И как един дебел човек в костюм на дядо Коледа би могъл да намали размера на тялото си или сам да разглоби тялото си, за да влезе и в най-тесния комин? Само нинджа е способен на това. И кой може да се промъкне във всеки дом, без да бъде забелязан? Познахте - само един нинджа!

Но има един проблем, би възкликнал някой... Дядо Коледа е дебел и е облечен в червен (или син) костюм. А нинджите имат атлетични тела и носят дрехи предимно в черен цвят.

Ами първо и най-важно Дядо Коледа е родом от от Токио, Япония. Не идва от Северния полюс, както много хора искрено вярват. През лятото известният като "дядо Коледа" в действителност е сумо-боец йокозуна (най-висшия ранг в сумото). Сумистът, който се облича като дядо Коледа, се казва Santa Kurausu Ojiisan. Истинската му самоличност е неизвестна по причина, че той е нинджа. Сумото, така както и коледната му дейност, е негово прикритие.

Но тъй като носенето на маски е в разрез с правилата за провеждане на състезанията по сумо, този нинджа е принуден да носи дълги мустаци и дълга бяла брада, които да прикриват долната част на лицето му.

Колкото до червения цвят на костюма на Дядо Коледа... Това е червеният цвят на кръвта - кръвта на всички възрстни и на всички деца, които са били достатъчно глупави, да се измъкнат от леглото си, за да го видят, докато той се промъква в къщите на хората в навечерието на Коледа. Всеки, който го види през това време, трябва да умре, защото така повелява традицията на нинджите. Никой човек, видял на живо нинджа, не е оживял. Всеки, който се сблъска с нинджа, трябва да умре, повелява традицията. Труповете на убитите от него той крие в чувала си. За да не попаднете и вие в неговия чувал, моля, стойте в леглото си в коледната нощ!

Питате се кой може да произведе толкова много играчки, които да стигнат за всички деца по света? Само нинджите от клана на Дядо Коледа, разбира се!

Някой би казал, че много родители и дядовци (понякога - и баби) също се обличат в костюм на Дядо Коледа. Да, това е вярно, но бихте ли познали сред всички Дядо Мразовци единственият истински made in Japan Santa Kurausu Ojiisan?

И така - дядо Коледа е нинджа. Може би дори - най-великият и най-популярен нинджа на всички времена.

Но вие не вярвате в това, така ли? Това значи само едно - че той е успял напълно да ви заблуди. Означава и още нещо - че вие не сте го виждали на живо и поради тази причина все още сте сред живите!

Въпросът, който трябва да си зададете, е следният - какво ще ви се случи, ако се срещнете с най-великия сред най-великите нинджи и го погледнете в очите?

По материали от:

http://wiki.answers....a_Claus_a_ninja

Редактирано от ISTORIK
Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Абе, ти гледай ти нещо да не объркаш! Стой си в леглото и не си отваряй очите. Ако чуеш странни шумове около елхата, преодолей любопитството си и си остани в леглото. Бъди послушно дете! Послушно, но - живо и - с подарък!

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

post-471-0-47700700-1356271864_thumb.jpgСнежанка - нинджа?

Много внимавай какво си пожелаваш, понеже желанието ти може и да се сбъдне!

Редактирано от ISTORIK
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Дядо Коледа най-вероятно е бивш войник от Спецназ, отдал се на благотворителност използвайки уменията си научени от Владимир Путин. :tooth:

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Биология

post-471-0-71997800-1356462430_thumb.jpg

Пълни глупости! Бил нинЖа!

Дядо ви Коледа, деца, е отклонил се от "правия" път ... вампир.

Не разчитате правилно знаците:

- защо се промъква само нощем;

- защо винаги е на една и съща възраст;

- защо няма липсващи сребърни прибори;

- защо не са проблем таквиз тесни комини;

- защо са му винаги румени бузите;

Някой да е виждал, някога, дядо Коледа да оставя подаръци посред бял ден. Не. Дори най - добрия слънце-защитен крем не би го спасил - дядо Коледа, все още, не се е трансформирал в "дневния" боец!

Другия пренебрегван признак е постоянната му възраст - от както се помним Веселият старец винаги си е един и същ.

Само вампир би се промъкнал и през най - тесния комин - веднага щом се измуши из комина раните му регенерират.

Както дяволите бягат от тамян, така и вампирите гледат да стоят настрана от среброто - ето защо Милия старец не се докосва до сребърните прибори, разхвърляни безразборно по масата - кой нормален ще се промъкне в дома ви и ще остави не прибраното сребро?

Перифразирайки известен израз, ще кажа; "по бузите ще го познаете". Както знаете, вампирите са бледи, почти безцветни създания, но по време на коледната си обиколка Стареца наказва буйните и не послушни деца, като си смуква по малко кръвчица от тях. Затова бузите му поруменяват и дрехите му са червени - коледната му обиколка е много, мнооогоо дълга.

Всичко това научаваме от родителите си, когато ги подслушваме тайно, да си шушукат. С трепет в гласовете те си шепнат за "кръвопиеца", който всяка година, по това, време им бърка дълбоко, дълбооокоо в джобовете!

Желая на всички красиви мигове, по празниците!

Подарете нещо на любимите си хора, без да им разправяте лакардии за някакви старци.

Кажете простичко: "От мен за теб, с много любов!'.

Редактирано от ISTORIK
Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Весело посрещане на новата 2013 година!

post-471-0-02625400-1356945702_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...