Отиди на
Форум "Наука"

Покана Travel Support Bulgaria - Бизнес развитие, иновации и малки и средни предприятия


Recommended Posts

  • Администратор

Покана Travel Support Bulgaria - Бизнес развитие, иновации и малки и средни предприятия 

Краен срок: текущо до 31 май 2018 г. 

По линия на ЕИП и Норвежките грантове за периода 2014-2021 г. се изготвя нова серия от покани. Докато чакате основната покана, можете да кандидатствате за помощ за пътуване, за да се срещнете с потенциални партньори и да развиете по-нататък вашите идеи за проекти в България и Румъния.
Целта на Travel Support е да улесни създаването на двустранни партньорства между организации от Норвегия и България с намерение да участват в предстоящата (ите) покана (и) по Програма "Бизнес развитие, иновации и малки и средни предприятия" България.
Програмата "Развитие на бизнеса, иновации и МСП България" има за цел да повиши създаването на стойност и устойчив растеж в българския бизнес сектор. Освен това, програмата ще се стреми да стимулира и развива дългосрочното бизнес сътрудничество между Норвегия и България въз основа на развитието на бизнеса и иновациите. "Развитие на бизнеса, иновации и МСП България" насърчава двустранните партньорства по проекти в двете фокус-области на програмата: 1. Иновация в зелената индустрия
2. Технологии за благосъстояние и асистиран живот (здраве)
Целта на Travel Support е да улесни установяването на двустранни партньорства между Норвегия и България с намерението да участват в предстоящите покани по Програмата. Отпуснатият бюджет за тази покана е 50 000 евро. Следните субекти отговарят на условията за финансово подпомагане по настоящата Покана за пътническа помощ:
- от България: малки и средни предприятия (МСП), както са определени в Препоръка 2003/361 / ЕО на Комисията, и големи компании с по-малко от 25% държавна собственост, функциониращи в съответствие с българско законодателство;
- от Норвегия: частни или публични юридически лица, учредени в Норвегия (МСП, НПО, научноизследователски институти и др.).
Заявленията за помощ за пътуване се подават до Innovation Norway текущо, но не по-късно от 31 май 2018 г. и ще се обработват по хода на получаването.

http://www.innovasjonnorge.no/BgBusinessTS

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...