Отиди на
Форум "Наука"

Правила на Библиотеката към форума


Recommended Posts

  • Администратор

Вече си имаме библиотека към форма, в която искам да съберем колкото се може повече ресурси.

Нека всичко, което се качи да бъде със свободни авторски права или такива с уредени авторски права.

Всеки свободно може да качва книги и други ресурси, но трябва да се съгласи първо с правилата на форума и на Библиотеката.

С публикуването на материал тук, Вие се съгласявате:

А/ с правилата на форума https://www.forumnauka.bg/terms/

Б/ съгласявате се и потвърждавате, че каченият от вас файл (книга, част от книга, картина, снимка или друго изображеие, текст от какъвто и да е вид и изобщо информационен или друг материал от какъвто и да било вид) е със свободен достъп и публикуването му е позволено по силата на закона или на оганичението или отсъствието на авторски или сродни права, както и, че имате надлежно право за публикация на материала. Ако автор или трето лице титуляр на авторски или срони права предяви основателни претенции срещу публкуването на материала в настоящия сайт, Вие носите цялата отговорност за нарушението. „Форум Наука“ не носи отговорност за качени файлове и материали с нарушени авторски или сродни права. При качването на материалите задължително се сочи името на автора и се съблюдават неотчуждимите авторски и сродни права.

----------

Към правилата на форума сме добавили и следното правило:

11. Лицето, което публикува на платформата на форума файл (книга, част от книга, картина, снимка или друго изображеие, текст от какъвто и да е вид и изобщо информационен или друг материал от какъвто и да било вид) със самата публикация заявява, че каченият/публикуван материал е със свободен достъп и публикуването му е позволено по силата на закона или на оганичението или на отсъствието или на предоставянето на авторски или сродни права, както и, че това лице има надлежно право за публикация на материала. Ако автор или трето лице носител на авторски парва предяви основателни претенции срещу публкуването на материала в настоящия сайт, цялата отговорност за нарувашене на авторското право се носи от лицето, качило/публикувало съответния материал в нарушение на авторското или сродни права. „Форум Наука“ не носи отговорност за качени файлове и материали с нарушени авторски или сродни права. При публикуването на платформите на сайта задължително се сочи името на автора и се съблюдават неотчуждимите авторски и сродни права.

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

Вече 17 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...