Отиди на
Форум "Наука"

fionna

Потребител
  • Брой отговори

    7
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за fionna

fionna's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. fionna

    Цар Футбол

    Какво мислите за представянето на отборите ни по футбол в евротурнирите тази година. Според мен бяха отчайващо слаби.
  2. Мхм. И аз знам за тази река. Гледката е потресаваща. Нашите цигански гета са направо хотел 5 звезди.
  3. Лично аз имам познат който имаше проблем с наднорменото тегло, появи се високо кръвно налягане въпреки че е на 30-ина години. Започна бързо да се изморява, подложи се на тежки диети, и свали около 30 килограма за 1 год и влезе в нормите, но проблемите си останаха и сега вече пие хапчета за кръвно налагане които е са до края на живота му.
  4. ДОста интересно. Удари и един превод обаче чемладите дето знаят английски не се интересуват от такива неща.
  5. Количеството ти весщество е 6*6.02*10^23 (числото на авогадро) обема ти е верен, а масата е 102 имаш грешка при изчисляването на масата.
  6. Честно казано този уиндоус няма нищо различно от 7-цата. Попроменен е дизайнана и най-вече проклетото страт меню. Бърка ми в здравето това на осмицата.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...