Отиди на
Форум "Наука"

emilia_n

Потребители
 • Брой отговори

  957
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  1

emilia_n last won the day on Март 7 2012

emilia_n had the most liked content!

Репутация

113 Ученик

Всичко за emilia_n

 • Рожден ден 19.08.1973

Лична информация

 • Пол
  Жена

Последни посетители

32115 прегледа на профила
 1. Когато бях студентка в първи курс предмета, който изучаваше бита на народа ни се наричаше етнография. Малко преди да се дипломирам го преименуваха на етнология.
 2. В дните около Коледа и на връх Рождество Христово световната музикална общественост загуби няколко изтъкнати музиканти и певци като руския военен ансамбъл Александров, Джордж Майкъл и Ричард ( Рик ) Парфит от рок група Статус Ку. Поклон пред паметта им!
 3. Успях да прочета " Голи сред вълци " и започнах " Души в окови " на Съмъсет Моъм.
 4. Винаги са ми харесвали грузинските танци. Спомням си още като дете с интерес гледах грузинските народни танцови ансамбли, чиито изпълнения излъчваха по тогавашната телевизия. Освен танците на мен лично са ми правили впечатление и техните костюми.
 5. " Голи сред вълци " на Бруно Алпиц. Действието се развива в лагера Бухенвалд в последните месеци и дни на втората световна война.
 6. Може би на твоя въпрос трябва да отговорят музиковеди или музиканти.
 7. На 16 май тази година ни напусна завинаги големия български бас Никола Гюзелев. Поклон пред големия му талант! http://www.dailymotion.com/video/x8gtsg_%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D0%B3%D1%8E%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2-%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0-ba_musi
 8. Ето и една снимка на лунно затъмнение направена преди около месец.
 9. Единствения турски сериал, който гледам е " Опасни улици " . Аз обичам криминални филми, а главните герои в този филм са полицаи от едно истанбулско полицейско управление.
 10. Мисля, че имаше едни шамански рисунки. Може би те носят повече информация за това, което питате?
 11. Осъществихте ли срещата? Аз възнамерявах да пътувам на 17, но ще пътувам на 18. Ще хвана ускорения бърз.
 12. До 13 октомври съм във Варна. Налага ми се да остана. След това съм свободна. Възнамерявам да пътувам с нощния влак още в петък на 17 октомври. Ще остана до 20 Х - неделя. Обратно за Варна ще хвана отново нощният влак.
 13. Благодаря! За мен ще е удоволствие да се запозная с вас.
 14. Веднъж и аз да ви дойда на гости в София и вие вкупом към морето, но в южна посока. На 18, 19 и 20 октомври ще съм в София. Ще гостувам на роднини.

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×
×
 • Create New...